luni, iulie 12

Am incercat cea mai scumpa crema de maini din lume!

De curand am fost invitata la un eveniment Topline, lansarea Dream Cream (firma Alessandro) in Romania. Crema era pusa pe un piedestal, asemenea lui Venus din Millo la Louvru si avea montate 285 de cristale Swarovski pe capac (eu nu le-am numarat, dar asa mi s-a spus) si este o colaborare La Toya Jackson si Alessandro.
Iata ce contine:
  • Pudra de diamant activeaza microcirculatia si imbunatateste aspectul pielii
  • Malachite - piatra semi-pretioasa, oferind protectie celulara de exceptie impotriva efectelor negative ale radicalilor liberi.
  • Extract de Rock Crystal contine in principal silicon, un oligoelement cu un rol esential in redarea fermitatii pielii.
  • Shea Butter are proprietati regenerative la nivel celular, ce incetinesc procesul de imbatranire. Catifeleaza, hidrateaza si are efect restructurant asupra pielii.
  • Sodium Hyaluronate hidrateaza puternic si formeaza un film de protectie la suprafata pileii. Hialuronul mentine hidratarea si elasticitatea pielii.
  • The Moisture Matrix este un excelent agent de echilbrare al hidratarii, oferind hidratare pe termen lung.
  • Biosaccharide gum-1 este un agent derivat natural de hidratare cu eliberare treptata ,catifeland pielea si mentinand-o perfect hidratata pentru mult timp.
  • Aura-28 Peptide* -Aceasta peptida este combinata in mod inteligent cu nanoparticule de aur anuntand noua generatie in tehnologia anti-aging. Stimuleaza sinteza de Collagen III, reduce MMP9*, imbunatateste elasticitatea pielii si nivelul de hidratare.
  • Regenerator Bio Epidermal din bumbac Thistle –este un ingredient restructurant cu efect anti-aging.

Detine certificarea Ecocert, fiind prin urmare un ingredient organic. Stimuleaza regenerarea celulara si promoveaza procesul de reparare, lasand pielea proaspata, fina si comformabila.


De mirosit, miroase ca un parfum, o combinatie dulce dar discreta de vanilie si migdale.
Costa 1331 ron(pret cu TVA). Este intr-adevar cea mai luxoasa crema de maini pe care am incercat-o pana in acest moment. Este foarte hidratanta si are un efect satinat, iar pigmentii de reflectare a luminii lasa pielea stralucitoare si reduce optic ridurile. Eu am incercat-o nu doar pentru maini, ci si pe brate si antebrate. Ma interesa in special regiunea coatelor, unde am pielea mai aspra si o portiune un pic mai batatorita si mai inchisa la culoare, pe care am observat-o in urma cu o luna si careia am jurat ca ii vin de hac:) Crema s-a intins extrem de usor si a lasat pielea mai catifelata decat am avut-o vreodata, iar portiunea maronie s-a uniformizat si nu mai era nicio diferenta de textura.
Nu pot sa spun ce face aceasta crema pe termen lung, pentru ca am incercat-o doar la lansare.
DON'T USE WITHOUT MENTIONING THE SOURCE!

23 de comentarii:

Irina spunea...

Ma intreb cati sau mai degraba cate vor cumpara crema...?Sunt totusi niste bani. Cam multi pentru o crema

adela sirghie spunea...

Prohibitiv de multi bani pentru o crema, asa este!

Zuzele spunea...

sunt convinsa ca multe dame o au deja pe noptiera, dame de meserie sotii sau amante ;)

Zuzele spunea...

PS: mie mi s-a parut foarte grasa, atat de grasa incat dupa 10 min in care am masat intens mainile pentru a intra in piele, tot era sa-mi alunece paharul din mana :)) dar, este adevarat, pielea era foarte catifelata!

Irina M. spunea...

dupa ce se termina, cred ca nu arunca nimeni cutiuta.. :)

purple spunea...

@zuzele :)))...si eu cred la fel...
@irina M...fac colectie de cutiute....totusi eu inclin sa cred ca e buna..insa ma intriga gramajul...e de 50 ml sau de 100 ml..sau e de 30 ml:-?

Irina M. spunea...

Am si eu o intrebare legata de acest subiect. Voua ce crema de maini va place/folositi/recomandati? :)

adela sirghie spunea...

@purple:crema e foarte buna, nimic de spus, se simte de la prima aplicare. Inreb de gramaj, cred ca 100ml, sau chiar 200. Revin cu un update:)

adela sirghie spunea...

Irina M; eu folosesc si Attrix si mi se pare ok:

iguanitza spunea...

O_o doamne de banii astia cumperi ceva mult mai util si care si ramane. Fantastic de scumpa crema... Si daca as avea atatia bani, tot nu cred ca mi`as lua crema asta. Probabil ca sunt si alte creme muuult mai ieftine, care poate au acelasi efect. E ridicol de scumpa !

@Irina M : eu momentan folosesc crema de maini si unghii de la -417 , miroase frumos, si hidrateaza si catifeleaza mainile.

adela sirghie spunea...

@iguanitza:daaa, da, e cea mai scumpa crema de maini din lume. Stie cineva una mai scumpa? O rog mult mult sa ne lase denumirea si marca atunci:)

adela sirghie spunea...

@Irina M; nuuu, nu, in acest caz special arunca nimeni minic!

Zuzele spunea...

ca sa nu mai socotiti atat de mare pretul cremei, eu am testat la sephora o crema, cred la La Prairie era, care costa 2500 RON- DA, vreo 25 milioane! Si cand te gandesti ca unii nu castiga nici macar pe jumate la sfarsit de luna...

mada spunea...

apropo de pigmenitii care reduc optic ridurile ... mie mi se pare ca nu isi au rostul ... am vazut ca foarte multe creme de ochi au pigmenti cu acest rol insa mie nu imi place efectul ...

pielea ramane cu un luciu nenatural si din anumite unghiuri acest luciu chiar evidentieaza ridurile ...

... cat despre crema asta de maini ce sa zic ... eu cred ca orice crema isi face efectul daca o aplici suficient de des ( dupa fiecare spalare cu sapun cel putin ... ) ...

adela sirghie spunea...

@Zuzele: crema de maini La Prairie costa 2500 ron?

Irina M. spunea...

La Prairie - 98% marketing, nu? :)

iguanitza spunea...

doamne! 2500 lei pentru o crema de maini ? Pfff....ce om normal , intreg la minte ar da suma asta pentru asa ceva? Nici daca as inota in bani nu as da atat pe o crema!

Madalina spunea...

Dar de fapt ce platesti cand faci o asemenea achizitie??? Ingredientele? Know-how-ul? Tehnologia folosita? Nu prea cred...Mare parte din pret cred ca e justificata de cristalele de pe capacel, care n-au nici cea mai mica legatura cu crema. Eu cred ca e waste of money, mai bine iti cumperi un set Swarovsky si problema e rezolvata

Roxana spunea...

E o nesimtire sa ceri atat de multi bani pt o crema si un snobism infasurat in prostie sa-i platesti. Mi se face scarba. Stiu sigur ca nu o sa mai cumpar niciodata un produs Alessandro.

adela sirghie spunea...

Roxana, Alessandro sunt lideri pe piata. Inainte de a crea o crema, datorita studiilor de specialitate, stiu sigur ca va avea cumparatoare. Sigur, sunt femei foarte foarte bogate, care isi permit orice extravaganta. Aceasta crema li se adreseaza in mod clar. Alessandro nu creeaza o crema de 300 de euro gandindu-se ca poate o va cumpara cineva. Creeaza o crema dupa studii care demonstraza negru pe alb ca in lumea intreaga sunt x cliente care ar cumpara asa ceva. Eu nu vreau sa justific pretul, ci procedeul,
xoxo

Anonim spunea...

Buna fetelor,


eu mi-am cumparat crema si va pot spune ca pt mine nu este atat de extraordinara....este cam grasa,si nu intra rapid, mi se pare mai light cream rich tot de la alessandro.

ps
pt zuzele
mi-am cumparat crema din salariul meu:), nu sunt amanta , sunt sotie cu copii, job si trezit zilnic la 6 dimineata...adica nu toate suntem pitzi.


va pup cu drag

Anonima ....care citeste arhiva

adela sirghie spunea...

Eu am Nice Day, care imi place foarte mult:)

adela sirghie spunea...

@Anonima: uite, eu vreau sa le apar putin pe Zuze in cazul cu crema, pentru ca le cunosc si sunt fete istete. Cred ca au vrut sa vorbeasca de "atitudine" De fetele care nu stiu sa scrie, sa vorbeasca, nu au avut in viata lor treaba la scoala sau la slujba, dar se dau mari si arunca cu bani in stanga si in dreapta.
Zuzele sunt doua ziariste care cred ca uneori se mai satura de lumea de tabloid pe care o vad zilnic. ..sunt absolut sigura ca nu au vrut sa generalizeze, pentru ca, dupa cum am mai spus, ambele sunt fete istete.