joi, iulie 8

Backstage Chanel: buze rosii, unghii rosii




M-am uitat in aceasta seara peste Backstage Chanel toamna-iarna 2010(sezon de care ne despart mai putin de doua luni, desi suntem in toiul verii). Sigur, m-au interesat intai aspectele legate de beauty, deoarece mi-a atras atentia stilul natural si feminin al manechinelor. Parul e pufos, matasos si cu volum, ochii sunt nude, de-abia atinsi de putina mascara, tenul perfect mat, inseninat cu o boare de blush. Sprancenele sunt mari, crescute destul de mult, insa incadreaza perfect ochii care nu par sa aiba nimic altceva decat un machiaj corector. Buzele si unghiile- rosu cu nuante de vin (Cabernet Sauvignon).
Extrem de simplu si eficient. Deja mi-e dor de rujul rosu...
Pozele sunt preluate de pe vogue.com, reprezinta o selectie subiectiva a celor mai reprezentative atitudini Chanel de toamna:)
Aveti dreptate, aceasta este cea de-a doua postare cu Chanel pe ziua de azi, insa mi-a placut mult ce am vazut si cred ca este, ca de obicei, inspirational.






DON'T USE WITHOUT MENTIONING THE SOURCE!

6 comentarii:

Ema, Brasov spunea...

Feminin. Asa da!

Anonim spunea...

Parca m-am intristat cand am citit ca sunt mai putin de doua luni pana la aparitia sezonului rece. :(
Imi place rujul rosu, unghiile visinii sunt mereu preferatele mele, machiajul nude al ochilor e superb dar parul pufos parca nu ma incanta.
All in one, imi place postul asta! <3

Anca Buzea spunea...

Si mie mi-a placut foarte mult acest show, iar parul mi-a atras atentia in mod placut. Au reusit sa faca o tunsoare banala, la nivelul umerilor, sa para atat de sexy! Machiajul este cuminte si senzual in acelasi timp, numai cei de la Chanel puteau realiza aceasta combinatie! :) Love it!!

Maritza spunea...

cat de mult imi place acest stil:X..si asta de cand am observat ca sunt mai admirata cand imi pun in evidenta buzele si nu ochii ;;)

purple spunea...

mie imi place faptul ca n-au lansat in tendinte un rosu aprins ci unul mai cuminte,ma va tenta sa adopt trendul:))

Diana spunea...

prefer mai mult acest rosu !