joi, iulie 22

de ce folosesc mascara la plaja?


Pentru ca am tot fost intrebata zilele acestea de ce folosesc mascara la plaja, am decis sa scriu o micuta postare in care sa dau cateva argumente.
In primul rand, folosesc mascara la plaja pentru ca imi place mult cum contureaza ochii si da, sunt o cocheta, la fel ca toate fetele care citesc beautynews:)
In al doilea rand, daca nu folosesc mascara, genele mele se decoloreaza la varfuri, nu mai par nici lungi si nici intoarse, ci spalacite si arse si trebuie sa le vopsesc la salon, ceea ce nu e tocmai o placere(am facut de cateva ori aceasta procedura si pot sa spun ca nu mi-a placut deloc, numai mersul la stomatolog mi se pare mai rau decat vopsitul genelor)
In al treilea rand, daca primele doua nu par suficiente...ei bine nu cred ca exista un al treilea rand, pentru ca pentru mine primele doua motive sunt mai mult decat suficiente.
XOXO!

DON'T USE WITHOUT MENTIONING THE SOURCE!

4 comentarii:

Anonim spunea...

buna,adela.te urmaresc zi de zi.daca vrei sa fie o placere la stomatolog,te invit la mine.numai bine!

iguanitza spunea...

Foarte bine faci, nici nu trebuia sa dai explicatii de ce o faci. Nu inseamna ca daca mergi la plaja nu trebuie sa te aranjezi (:

Zuzele spunea...

Pentru mine, mai rau decat stomatologul nu este decat epilatorul :)) Adela, pai si nu se intinde rimelul atunci cand intri in apa? din cate am inteles, spunei ca nu folosesti rimel..pardon..mascara rezistenta la apa

adela sirghie spunea...

@Anonim(stomatolog): bine ai venit pe beautynews, am ras cu pofta, a fost cel mai haios comentariu al zilei. Sigur, vin, daca vrei, poti sa imi trimiti detaliile pe adelasir@yahoo.co.uk
Deocamdata nu am nicio problema, insa mereu se iveste cate ceva
P.S. te mai astept si la comentarii, sa stii, uite ce surpriza frumoasa:)
xoxo