miercuri, martie 2

Si totusi, de ce ne plac ojele Opi?

Am vazut cat de bucuroase ati fost cand am anuntat un nou si extrem de colorat giveaway Opi. Si la comentarii am vazut ca multe dintre voi mi-ati scris ca pana acum nu ati cumparat vreuna, din cauza pretului, care este mare(asa si este). Asa ca m-am hotarat, in timp ce va aprobam comentariile la giveaway, sa spun ce imi place mie la OPI. Si ce nu imi place, desigur. In primul rand, ca in cazul parfumurilor, mie imi place povestea care se tese in jurul unui nou produs. Denumirea ojelor, ca in cazul celor 1001 de nopti, mi se pare, de cele mai multe ori, uimitoare-bravo Suzi, ma lasi stana de piatra de fiecare data cand lansezi o noua colectie! Fiecare oja are tesuta o vraja in jurul ei. Eu ma topesc dupa povesti, deci ma aprind destul de repede daca stii sa folosesti cuvinte potrivite...
Apoi imi plac culorile si nuantele, intensitatea lor, tonurile si subtonurile. Cantitatea e mare-15 ml(e si bine, e si rau, pentru ca se usuca dupa -sa zicem trei ani, dar te si bucuri ca nu termini repede sticluta). Si nu in ultimul rand, pe mine oja aceasta "ma tine" mult si bine. Stiu ca au fost  si fete dezamagite care mi-au spus ca le sare lacul de pe unghii ca si cum ar fi o oja oarecare, dar eu pana acum nu am avut acest ghinion.
Oja mata sau lucioasa"ma tine" mai mult decat cea stralucitoare: in jur de cinci zile, dar stiu sa ii prelungesc viata la sapte zile, aplicand straturi succesive. Dar si cea stralucitoare(vorbesc de Burlesque de exemplu), are farmecul ei incontestabil.
Inainte de a folosi OPI, aveam numai Peggy Sage, care este mai ieftina. Insa aceasta se usca infiorator de greu pe unghiile mele.
Cantitatea este si ea mare-15 ml, deci daca ai o prietena buna, puteti face impreuna aceasta investitie. Regula pe care trebuie sa o aplici este CPW(cost per wear)
Ca o sugestie- as vrea ca sticlutele sa fie mai mici si oja sa coste mai putin, dar eu nu am nicio putere de decizie:(
Later Edit: am vazut ca una dintre cele mai pretuite nuante este Dusk Over Cairo-inca nu am cautat nuanta pe net, dar suna fenomenal si ascunde povesti arabesti sau copte soptite la ceas de seara, exact ca in romanul lui Lawrence Durell-Cvartetul din Alexandria-l-a citit cineva?
Dusk Over Cairo...

26 de comentarii:

Thin Lizzy Store spunea...

eu iubesc la OPI intensitatea culorilor,uneori nu necesit cel de-al doilea strat.Imi rezista mult pe unghii si-si pastreaza mereu luciul,nu se matuieste.Ce-i drept,pretul este cam piperat,47 lei o oja,iar daca o iau de la furnizor,este 35 lei,dar tot mi se pare scumpa..:|

Ema, Brasov spunea...

Imi place aceasta postare :)
Sunt de acord cu tine in ceea ce priveste costul acestor produse. Pretul de raft la Top Line este 50 de ron... un adaos comercial exagerat.
Felicitari! Ai organizat concursuri minunate!
:)

amelia spunea...

ce ador la opi??? CULOAREA ! detin cateva sticlute si ador culoarea.sunt anumite culori care nu rezista pe unghi am patit-o cu Sky Teel You Drop(sticluta am luat-o doar pentru nume si nu neaparat culoarea,imi place sa skiez :P). ador top coat-ul si base coat-ul si am descoperit ca, desi uneori folosesc un lac de unghii ieftin ele rezista pe unghii pentru ca top coat-ul isi face treaba si sa nu mai zis de stralucireacare o ofera.

iri spunea...

Mie imi place la nebunie faptul ca nu sunt culori pe care le vezi peste tot. nu risti sa mergi pe strada si sa vezi alte 90% din fete cu exact aceeasi nuanta. rezista mult pe unghie si dupa se curata usor.
da, pretul e mult prea mare, dar poate in timp o sa mai scada!

Manuela spunea...

Încă nu le-am încercat nici eu!
Sunt atât de lăudate încât îmi doresc şi eu măcar una!
Felicitări pentru concursurile organizate!

Denisa spunea...

am auzit ca OPI e mai muuuult mai ieftin in US decat in Romania! mult mai ieftin:)

Andreea D.D. spunea...

Ai totala dreptate!

MonicaG spunea...

Desi nu am avut niciodata o oja OPI, imi place multitudinea de culori (ai de unde alege:mate,lucioase,cu sclipici,top coat,tratamente), imi place ca mereu ma uimesc in ceea ce priveste colectiile lansate si cel mai mult imi plac denumirile ojelor, sunt atat de dragute si funny. Dar pretul e destul de piperat, din pacate :(

Annamaria spunea...

Intr-adevar, pretul unei sticlute OPI este maricel, dar raportul cost/calitate este excelent pentru mine! In plus, sunt absorbita de numele fiecarei sticlute, iar culorile sunt perfecte :)! Exista si oje muuult mai scumpe care rezista la fel de mult ca un OPI. Avand in vedere ca are 15 ml (practic cantitate dubla), nu e cu mult mai scumpa decat o oja obisnuita, la un pret "normal" :).
Din punctul meu de vedere, oja OPI rules si va ajunge in curand si pe masuta mea de toaleta! De abia astept hi hi :)

Adelina Eneșca spunea...

Imi place ca ai ales sa faci aceasta postare! Si eu ca si tine sunt pasionata de povestea din spatele produselor - momentan am un fix pe Mitsouko de la Guerlain - si mi-as dori mult sa incerc ojele OPI. In general pe unghiile mele rezista bine oja chiar daca nu am folosit oje foarte scumpe.

Unknown spunea...

Ma bucur sa aflu parerea ta despre ojele OPI pe care eu pur si simplu le ador (imi rezista pe unghii si 7 zile daca folosesc 2 straturi si un top coat).Mi-e ciuda ca la noi sunt atat de scumpe (Black Shatter la mine in oras este 79 de lei) comparativ cu preturile din tara mama.Mi-am cumparat acum 2 ani din sua cateva sticlute si am dat 8$ per bucata tinand cont de faptul ca si magazinul respectiv avea adaos comercial (se gasesc si sub 7$ daca ai timp sa cauti).
Intr-adevar sunt mult prea scumpe in romania :(

IRIS Boutique spunea...

O varianta de oja buna ar fi Mavala. Se gasesc la Sensiblu, au doar 5ml (nu ti se usuca sticluta cu oja) si costa cam 20 de lei. Au culori asemanatoare cu OPI si oja rezista destul de bine pe unghii. Cei de la OPI au o strategie buna de marketing (ma refer la denumirile foarte atragatoare), dar intr-adevar e cea mai buna oja ever :).

Georgiana spunea...

Dupa modelul vulpii care nu ajunge la struguri si spune ca sunt acri, si eu am vrut sa cred mult timp ca sunt nejustificat de scumpe, ca nu au cum sa fie mult mai bune decat ojele normale, asta pana cand le-am incercat si ma declar sedusa, subjugata, disperata sa am pe masuta de toaleta cateva OPI, chiar si numai 2-3. Sper sa ajung prin SUA si sa imi pot cumpara la 7-8 dolari mai multe sticlute. Pana atunci, daca imi cumpar una la 1-2 luni o consider o investitie si o mare bucurie.

Sunt dispusa sa-mi arunc sau sa dau toate ojele adunate pana acum si sa folosesc doar 2 OPI,atat de tare m-am indragostit. Si abia astept rezultatul la giveaway..

adela sirghie spunea...

IRIS Boutique:m-am gandit la ce ai scris tu
insa iata ce mi-a iesit: 5ml Mavala=20 ron inseamna ca 15 ml Mavala=60 ron.
Deci pretul la 5 ml OPI ar trebui sa fie mai mic(oarecum, dar nu stiu cine baga in seama un calcul ca al meu).

Andreea spunea...

Eu nu gasesc nicicum in Sephora aici o nuanta favorita! Doar doua nuante ratacite de rosu,ceea ce ma face sa nu pot avea optiunea de a alege...
Pupici si multumim de acest giveaway si nu numai! Pup!

Annamaria spunea...

Cand am vazut comentariul despre Mavala, primul lucru din minte a fost un calcul rapid al pretului unei sticlute de 15ml, adica 60 ron :). In aproximativ aceiasi bani, ai putea avea 3 nuante diferite de Mavala fata de OPI...eu raman cu OPI-ul meu insa:)

IRIS Boutique spunea...

Da...stiu ca daca faci calcul OPI este in realitate mai ieftina. Ar fi extraordinar daca ar face si ei sticlute de 5 ML, ni le-am permite mai usor si am putea avea mai multe culori.Mult mai usor dau 20 de lei pe sticluta aia mica. Dar poate luna viitoare fac o investitie intr-o oja OPI. Luna asta am buget pt. ten. Ma gandesc ce sa-mi cumpar Dr. Brandt sau La Roche Possay??? Vreau un gel de curatare si o crema buna...vreau sa scap de cosurile astea care nu ma lasa in pace.

P.S.: Nu am acnee, am tenul gras si aproape tot timpul cate 2,3 cosuri. Tu ce zici Adela? Ce mi-ai recomanda?

Madalina spunea...

Adela, n-am cautat niciodata in Sephora oje OPI, asa ca nu stiu care este pretul si nici nu le-am incercat pana acum. Ema zicea ca la Top Line e 50 RON sticluta.
Eu mi-am luat recent o oja Alessandro din Douglas cu 41 RON (10 ml) si sunt super super incantata. Ai incercat ojele Alessando pana acum? Or fi OPI mai bune? Eu chiar vreau sa-mi mai cumpar in w/e una si nu stiu ce sa aleg intre OPI & Alessandro....

adela sirghie spunea...

@IRIS Boutique:daca as avea probleme cu cosurile razlete, in mod clar, eu as alege dr Murad:)
De pe strawberrynet sau un alt site de incredere din afara, nu din RO.

adela sirghie spunea...

@Madalina: am cateva miniaturi de la Alessandro, sunt foarte bune ojele, dar nu au povesti nemuritoare in jurul lor.

Stilistele spunea...

OPI rules! cred ca asa cum suntem diferite, asa avem si unhii diferite, oja asta e grozava pentru unii si mai putin grozava pt altii, din punctul meu de vedere, se justifica pretul- sta pe unghii 5-6 zile lejer, straluceste de-ti ia ochii, au o paleta de culori incredibila- nu cred ca exista culoare pe care sa nu o gasesti, iar oja te tine cel putin 3 ani daca mai ai cateva oje pe langa....I am IN LOVE with OPI...:****

Jules spunea...

I LOOOVE OPIIIII, pentru ca numele ojelor sunt pur si simplu fenomenale, nu ai cum sa nu adori lucrul asta, ador opi pentru culorile fenomenale unele mate, altele sidefate, unele deschise altele inchise, unele cu glitter altele shimmery. Suntem limitate de buget insa nu si de imaginatie, vrem ojele dar la un pret decent nu exagerat. :)

Roxana spunea...

Eu am vreo cateva oje de la OPI, am avut si Peggy Sage, dar cea mai buna oja profi pe care o am de 3 ani si inca o mai pot aplica este Akzent. Eu le-am primit cadou, dar le gasiti aici: http://elimod.ro/magento/index.php/lacuri-si-oje-pictura.html?SID=WnDSPc4Ya8kInhE4fub-Fo4T3V2&limit=all, insa nu se vad culorile.

Anonim spunea...

Balthazar si Justine, apoi m-am oprit. daca ti-au placut astea trebuie s-o citesti si pe Justine a lui sade....

Ce sa zic de oje, imi plac pentru ca rezista mult! Sincer, nu stiu ce unghiute au cele carora le-a sarit lacul de pe unghii dar asta e cea mai buna oja pe care am purtat-o eu vreodata. Nu nu mi-am cumparat, tot din cauza pretului DAR stilista mea asta foloseste. Si de fiecare data sunt incantata de stralucire si de luciu. Ce mai are in plus? Nu ingalbeneste unghiile. Si oja de farmec e rezistenta dar daca te ojezi mereu si nu dai cu protector, in timp unghiile capata o usoara coloratie nu foarte flatanta.....

Anonim spunea...

stie cineva cine importa si distribuie produsele opi in romania?

adela sirghie spunea...

Topline Romania. Au sediul in Piata Unirii, Bucuresti, gasesti detalii si harta pe topline.ro