vineri, martie 4

Din lumea celor care nu cuvanta...

Nostima rau asta mica...
(imi imaginez eu ca isi spune calu')

5 comentarii:

Anonim spunea...

uite, uite, uite si o matzulica!I am sooooooo happy!

Annamaria spunea...

Seamana cu Diesel al meu pisicuta din poza hihi....uffff am fost ieri la Zoo si am vazut suricatele. Sunt atat de nostime cu ochisorii, nasucul lor si expresia fetei cand intorc brusc capul :)! Sunt foarte atente la miscarile din jurul lor si mai ales la zgomote (cand trecea un elicopter se ridicau in doua labute si se uitau atent in sus). Au adus si caini de preerie, foarte haiosi si ei. Insa sunt absolut ingrozita de miile de gandaci care colcaie efectiv peste tot in custile bietelor animale (la tamarini, la serpi, la maimute, cred ca si in cusca mai noua a cainilor de preerie). Imi dadeau lacrimile pur si simplu. Daca fixezi o ramura din inauntru cu privirea, sunt o multime de miscari in jur desi ar trebui sa existe doar 2-3 animalute in interior. O adevarata infestatie cu gandaci. Mare pacat! Imi este mila de saracele animale..

adela sirghie spunea...

Cand am fost eu la zoo, suricatele dormeau in casutele lor...nu am vazut niciuna. Oricum, am decis ca ma voi duce cand va fi soare si cald, cand e frig nu prea pot observa mare lucru.

Andreea spunea...

ce dulce e poza! funny :)

sorana2 spunea...

Ce nostima aceasta poza!Am crescut la tara si de-aceea am invatat sa iubesc mult animalele si copiii.Uneori aceste doua categorii au atatea asemanari,inclusiv aceea de a suferi in tacere!