luni, mai 9

Dezamagiri cosmetice: deodorant Garnier Mineral Invisiclear

Am cumparat acest deo mineral de la Garnier dupa experienta traumatizanta cu Klorane. Am ales Invisiclear, deoarece nu vreau sa imi ramana dungi albe pe haine. Nu stiu daca celelalte deo de la Garnier(care nu au trecute aceasta mentiune lasa urme) insa prima intrebare cand am vazut produsul pe raft la supermarket  a fost ceva de genul: cine ar vrea oare sa cumpere un deo care lasa semne si urme urate pe haine, adica nu aceasta ar trebui sa fie o conditie a comercializarii lui? Am platit  in jur de 14 lei daca imi amintesc bine.
Eu am detestat acest deo de la prima aplicare, deoarece este lipicios si lasa mult lichid cand treci chiar si numai o singura data sus-jos bila pe pielea de la subrat. Lipicios si umed, se usuca foarte greu, dupa mai mult de un sfert de ora, dar de multe ori aplic servetele sau prosop pentru a-l usca mai repede. Mirosul este fresh, destul de placut, dar nu persista, ceea ce este un lucru bun, pentru ca mie imi place Un jardin sur le toit:)
Nu ma asteptam ca acest deo sa "tina" 48 de ore,  aceast tip de marketing agresiv nu are ecouri in mintea mea, desi reclama cu 48 h o cunoastem cu totii. Efectul dureaza in jur de cinci-sase ore, de bun-simt, insa finalul nu imi place deloc, pentru ca lasa un iz de coclit pe pielea mea, nu stiu de ce. Nu imi place sa il reaplic, trebuie sa ma spal si sa il aplic din nou.
Primeste nota 6, pentru ca spre deosebire de Klorane(despre care am scris aici), nu imi face rau si isi face cat de cat treaba.
Later edit: nu imi dau seama ce nota ar trebui sa primeasca deo de la Klorane, cea mai mica, din cate stiu eu este 1, insa nu ar trebui cumparat de nimeni, pentru ca este un produs periculos.

18 comentarii:

Laura spunea...

Cand am vazut ca dureaza 48h ma gandeam cine sta 2 zile fara sa faca dus? Eu am avut spray-ul si a fost ok si persista mirosul in cazul meu. In cazul unei colege insa a fost la fel, ea transpirand abundent.

Anicka Maya spunea...

Eu niciodata nu folosesc deodorante cu bila mai mult spray sau crema sunt foarte bune mai ales cele de la Dove...

Miuri spunea...

mie nu-mi plac deloc deodorantele cu bila.. nu le suport..

Miu Miu spunea...

in sfarsit o persoana care este de acord cu mine... eu am postat aici http://shoeper-women.blogspot.com/2011/04/deodorant-garnier-mineral.html despre cel stick. m-a dezamagit crunt :-|

mariana spunea...

Adela ,ce parere ai de Lady Speed Stick,cu care se da fiica-mea?
Tu ai descoperit din toata experienta ta, unul foarte bun ,cu nota de cel putin 7-8,pe care l-ai mai cumpara?Multumesc

Ale spunea...

mie imi place foarte mult Dove crema

Maya spunea...

si eu folosesc Lady Speed Stick, cel mai bun este acela care are mentionat pe el 24 de ore. Celelate spre exemplu cel cu Aloe Vera nu tine nici macar 4 ore. Nu prea imi place ca albesc hainele. Inca nu am gasit un deodorant care sa nu faca acest lucru. :( Daca stie cineva, let me know. :*

Madalina spunea...

Eu am avut o surpriza placuta cu Burjois. Zilele trecute eram la Carrefour si am vz ofera de 2 Deo Burjois mineral la numai 9 lei (...si ceva), pe cand unul singur era 12 lei (!?). Am zis sa le iau, cred ca in febra ofertelor. Nu mai incercasem Burjois pana atunci, dar m-a surprins placut. Face fata cu brio chiar si 10 ore pe pielea mea si nici nu pateaza hainele. Inainte foloseam Dove Go Fresh (f. bune, insa pateaza). Pentru cine vrea ceva discret si eficient,recomand aceste deo minerale de la Burjois!
Cele cu bila nu imi plac nici mie ...

Madalina T spunea...

Si eu am o problema cu deodorantele, transpir destul de mult si sunt permanent in cautarea unui deo cat de cat bun, am incercat sa ma feresc de parabeni, aluminiu etc si am luat deo-roll Avene dar nu-mi place ca nu ma mentine uscata, nu prea are "putere",l-am luat pe cel cu aloe de la Forever Living Products( deo-stick), imi place ca nu lasa urme deloc pe haine dar persista vreo 5 ore. Nu le mai mentionez pe cele de pe piata pe care le-am cam incercat pe toate, toate lasa urme pe haine :( Cele de la Nivea si Garnier lasa pe pielea mea un miros ciudat, coclit cum ai spus si tu sau chiar de transpiratie :( Cel de la Rexona mi-a placut cat de cat.

Acum am luat un deo-spray de la Bourjois mineral, fara parabeni, aluminiu, are pudra dar nu ramane foarte tare pe haine, sa vedem cat ma tine multumirea

Am mai citit pe blogurile de beauty ca sunt fete multumite de deodorantele din DM ( parca Alverde)

adela sirghie spunea...

@Mariana; mie imi place mult deo Billy, sub doi euro, il voi recumpara.

Mona spunea...

eu am varianta spray si sunt chiar multumita...dupa o experienta cu un roll on iwostin care se usuca greu si parca nici nu facea nimic

mariana spunea...

Mulrumesc Adela pentru recomandare.O sa il incerc

Miss A. spunea...

Nici mie nu imi place acest deodorant. in general nu imi plac cele cu bila pentru ca lasa urme si e lipicios. Insa cel spray din aceeasi gama este foarte bun! cel putin eu sunt multumita.

Natural spunea...

Am scris mai demult un articol dedicat mai ales blogosferei feminine care foloseste antiperspirante.

Mi-ar placea sa stiu ce parere aveti despre ce am scris aici:
http://danielbotea.blogspot.com/2010/11/aloe-ever-shield-vs-antiperspirante.html

Mi-ar placea si mai mult daca ati incerca solutia propusa de mine.

@ Adela:
Vazand cat esti de transanta cu ceea ce nu-ti place, ma risc sa-ti daruiesc un Aloe Ever-Shield :)

Pe 28 mai ajung in Bucuresti, in zona Salii Palatului.

Ce zici?

adela sirghie spunea...

@Natural:ok:)
Daca imi place, il voi recumpara:)

Diana spunea...

Nu am încercat chiar produsul ăsta. Folosesc din vara trecută roll-on ăla cu roz. (singurul deodorant roll-on care mi-a plăcut vreodată)
Într-adevăr, se usucă greu, dar îmi place cum arată pielea după. La mine a rezistat cu succes și vara, chiar și după mult mers prin soare.
48 de ore nu l-am testat... eu rar stau cu deodorant mai mult de 12 ore.

doina spunea...

Am cumparat Garnier Mineral Invisiclear....stik(sapun), tocmai in dorinta de a nu simti acea umezeala neplacuta pe care o lasa roll-on.
Mare dezamagire....desi ar trbui sa "reziste"48 ore, maximumul este 3-4 ore...deci dupa o tura prin oras, te intorci acasa mirosind a transpiratie, mai ales acum in zilele calduroase.

adela sirghie spunea...

@Doina: foarte proaste deodorantele Garnier, ai mare dreptate. Nu mai cumpar niciodata, promit.