miercuri, mai 11

Giveaway Joico: anunt important:)

Intrucat pana la finalul acestei saptamani, toate castigatoarele giveaway-ului Joico ar trebui sa primeasca premiile, va rog sa ma anuntati aici (in cazul putin probabil), in care intampinati vreo problema. Premiile au fost deja trimise, am primit asigurari de la patru fete ca le-au primit. Dupa ce folositi produsul, astept si un mic comentariu cu impresiile voastre sincere, deoarece sunt curioasa daca produsul isi merita "stelele".
Eu am primit astazi un cadou din partea Topline, un sampon si un balsam Joico pentru volum, voi scrie pe blog un review, dar dupa ce le folosesc:)

11 comentarii:

Miuri spunea...

Adela am primit si eu ieri balsamul.. inca nu l-am incercat dar miroase demential.. o sa-i fac un review pe blog si o sa-ti las link-ul :) Multumesc si te pup

Asteptam si impresiile tale :)

adela sirghie spunea...

Da, pana acum nu am mai incercat sampon Joico, sunt foarte curioasa...

CUVINTE RATACITE spunea...

Si eu am primit ieri produsul, abia astept sa il folosesc:)

mariana spunea...

Adela,si daca nu ai fi postat comentariul,tin sa iti multumesc deoarece am primit produsul acum un sfert de ora,insa la cerera mea expresa,pentruca nu locuiesc in aria de acoperire a niciunui curier si pentru a nu s-si consuma benzina curierul pe cei 80 km suplimentari,i-am rugat sa-mi lase produsul la verisoara mea la Oradea,unde firma are si reprezentanta.Luni cand vine verisoara mea la casa de vacanta de la tara care este langa casa mea,imi va aduce produsul,
Iti multumesc din suflet,iti doresc ca Dumnezeu sa-ti insuteasca ceea ce ai dat din sufletul tau curat,iti doresc sa ai parte de sanatate,multa dragoste si cat mai multa fericire.
Abia astept sa testez produsul despre care am auzit doar lucruri bune si voi reveni cu detalii

cosmofever spunea...

Bună! Eu încă n-am ajuns la Topline, mâine mă duc. După ce-l folosesc, revin cu o recenzie. Abia aştept! :)

adela sirghie spunea...

@Mariana: esti foarte draguta, insa trebuie sa iti spun ca a fost un concurs sponsorizat. Practic acest lucru inseamna ca 50% este aportul meu, pentru ca gasesc subiecte atractive:) si 50% este aportul vostru, cititoarelor mele, care imi asigurati traficul zilnic. Firmele care sponsorizeaza giveaway-uri se uita la aspectul "trafic", asadar valoarea premiilor este strans legata de acest aspect. Sincer, eu nu ma gandeam la aceste lucruri cand am inceput sa scriu, insa aceste propuneri vin pe parcurs si m-am adaptat, de aici si cerinta pentru newsletter si Google Friend Connect.

simi_for spunea...

Al meu este pe drum:), M-a sunat curierul, dar nefiind acasa doar maine mi-l aduce. Abia astept!
Pupici!

adela sirghie spunea...

@cosmofever: promit sa va spun si eu parerea mea sincera despre samponul si balsamul pentru volum.

mariana spunea...

Multumesc mult Adela pentru precizarile tale sincere si firmei TopLine de la care am mai comandat oje Opi,si chiar m-au ajutat mult in alegerea culorilor.

adela sirghie spunea...

@Mariana: da, eu am scris acest lucru si in textul de la "conditii generale Giveaway", dar am avut impresia ca tu nu il stiai, de aceea l-am reluat. Cele mai importante concursuri de pe blogul meu au fost sponsorizate, iar cadourile au fost trimise direct de aceste firme, uneori au tras la sorti si castigatoarele. Eu sunt cea care am ales firmele cu care am realizat giveaway-uri, aici trebuie facuta o selectie destul de dura, pentru ca sa nu existe surprize dupa ce se termina giveaway-ul.

Blonde Kitten spunea...

Am primit si eu luni dimineata!! Miroase super!! Abia astept sa-l incerc si voi posta pe blogul meu, apoi iti voi lasa link. Te pup, si multumesc!