sâmbătă, august 20

Azi imi place...Phillip Lim Pashli bag

Noua It bag a sezonului toamna-iarna pare sa fie Pashli bag. O gasiti AICI. Versatila, interesanta, intr-o multime de culori. Ramane de vazut daca va deveni noua Birkin, deoarece deocamdata sunt liste de asteptare pentru ea in magazine, iar sezonul de toamna -iarna 2012 nici macar nu a inceput cu adevarat...







10 comentarii:

Cristina Shopping Therapy spunea...

arata foarte bine :)

Tediana spunea...

amazing bag

Felicia spunea...

superba!Gentile sunt pasiunea mea,si parfumurile,si cremele,si lenjeria intima si ceasurile,si bijuteriile si El corte ...Sunt o femeie pasionala!
Urmatoarea mea achizitie va fi o geanta Michael Kors(in sept. din state) si una Uterque(ai ceva de la ei?) sau Bimba&Lola sau Adolfo Dominguez(in ian.de la Madrid)
P.S. Eu astept pe "dulapior" geanta Fendi

adela sirghie spunea...

Felicia, suna ca un plan foarte bine pus la punct. Nu am nimic de la Adolfo Dominguez, nici de la Uterque. Am foarte putine genti, dar nu ma plang:)

Wild Things Grow Here spunea...

Lush bag, I love the beige colour!

Felicia spunea...

Putine, dar puternice.
Numai Chanel-ul face cat toate gentile mele.
Da sunt f.organizata ,pana ajung la la magazin,dupa aceea anarhie.

Vasile spunea...

Nu ar strica sa ne informezi si cat costa obiectele acestea,genti,posete,pantofi etc ....vise (priscilla ahn)...Am lucrat o perioada de timp pt un producator cunoscut de posete din Romania ,am idee cum se fabrica o poseta ,cat timp iti ia si ma distreaza aceasta gaselnita de marketing "programare pentru a fi posesorul unei posete",chestie care am vazut-o prima data in filmul serial Sex and the city,cu poseta Hermes.Daca il cunosti pe fabricant ,daca are materialele componente in stoc si daca vrea, in 3 zile iti face orice poseta(servieta,geanta) chiar unicate.Deci executarea unei posete nu e ceva de domeniul ...NASA.Marile case de moda(haine ,marochinarie ,bijuterii) au multe "fumuri" in cap ,dar grosul castigurilor (zic eu ) vine dintr-o activitate industriala ,NU artizanala-[referitor castiguri din vanzari parfumuri de catre firme de moda -confectii textile]

Anonim spunea...

Oh! E atat de frumoasa! ...

stilistele spunea...

of....dragoste la prima vedere!!!

asias spunea...

Pe albastru imi place cel mai mult!