miercuri, august 31

Dezamagiri cosmetice: Benefit Hello Flawless spf15

De la bun inceput, trebuie sa spun ca eu nu sunt deloc incantata de Hello Flowless cu Spf 15 de la Benefit. Nuanta aleasa de mine este superba, mi se potriveste 100%-Me,vain Champagne, insa textura mi se pare greoaie, imperdonabil de granuloasa. Are acoperire mare, dar imi face fata sa arate ca o prajiturica. Daca o aplic in strat subtire, nu acopera nimic, nici macar minuscule zone rosii sau puncte negre si pori dilatati din zona nasului. Daca o aplic in strat mediu, devine destul de prafoasa(asadar vizibila) si am impresia ca schimba trasaturile, ma face sa arat de parca as fi trasa in plastic. Daca ar fi fost o pudra ieftina, nu as fi avut atatea obiectii, insa pretul e mare, cantitatea mica-7 grame( costa in jur de 150 lei la Sephora daca tin minte bine, daca nu-va rog sa ma corectati). Am ajuns la fundul cutiei dupa numai cateva aplicari, si m-am mirat foarte foarte tare, deoarece eu folosesc machiaj in cantitati mititele, dar pudra aceasta se imputina vazand cu ochii. Chiar am crezut ca am o miniatura in loc de produs intreg, dar nu era asa, pudra aceasta chiar se termina foarte repede. O folosesc numai pulbere, o aplic cu o pensula pentru fond de ten (dar poti apela la varianta cu buretelul umed, efectul este ceva mai natural daca o folosesti pe post de fdt)-insa se va termina si mai repede. De cand mi-am dat seama ca are un finish prafos, am folosit-o numai pentru zona T, zona mea uleioasa, care poate "inghiti" mai multe. Dupa doua-trei ore trebuie reaplicata, nu face minuni nici in acest sens.
Totusi, una peste alta: nu este o pudra tocmai rea, insa eu de la Benefit aveam asteptari mai mari. Am vazut pudre mult mai bune, dar si mai rele, deci as plasa-o undeva la mijloc, insa nu as recumpara-o. Speram sa fie fina si performanta si nu prea este. Si nu e "flawless"cum scrie pe cutie, chiar nu este. Concluzia finala: nu merita banii. Poti gasi pudre la preturi mult mai mici care sa faca aceleasi lucruri.
Ii dau nota 7.

13 comentarii:

Deea spunea...

Chiar am fost tentata sa o cumpar acum ceva timp,insa m-am lovit de pret...si am renuntat.Acum ca am citit postarea ta ma bucur ca nu am cumparat-o:).

adela sirghie spunea...

Nu exceleaza in nimic/cu nimic si din acest motiv nu merita banii.

Diana spunea...

Adela, ai incercat fondul de ten Healthy Mix Serum de la Bourjois? Ce parere ai despre ea?

Oanna spunea...

Ce pudre bune ai putea recomanda? Si eu problema cu zona T si tot caut si caut..

adela sirghie spunea...

@Diana: nu, nu l-am incercat din pacate...

adela sirghie spunea...

@Oanna: Max Factor si Bourjois au, dupa parerea mea, cel mai bun raport pret-calitate. In strainatate mai exista o linie foarte buna, Lina Bocardi- intra in aceeasi categorie.Din cele scumpe-mie imi plac by Terry, Sisley, Helena Rubinstein si Giorgio Armani. Sau pudra minerala de la Bare Escentuals.

Madalina spunea...

Adela, tin minte ca pe la inceputul verii mi-ai recomandat aceasta pudra, cand ti-am cerut ajutorul referitor la alegerea uneia. Bine, tu inca nu o incercasesi, insa imi amintesc ca iti placea ideea de spf 15 pt o pudra. Acum, dupa ce am citit post-ul, sunt super happy ca am ales YSL Eclat & Matite. Bine, e mai scumpa in magazinele de la noi(cu toate ca eu am platit cam 33 eur intr-un duty free), dar face toti banii. O recomand tuturor fetelor care dispun de un buget mai consistent :)

adela sirghie spunea...

@Madalina:produsele Benefit incercate au fost ok pana acum(cu exceptia Bad Gal), si cand am testat-o prima oara mi-a placut. Insa m-a dezamagit dupa ce am folosit-o day by day. SPf-ul e minunat, culoarea la fel, dar textura lasa de dorit.
Nu mai tin minte cum am recomandat-o si cand, esti sigura ca nu ti-a fost recomandata de altcineva?

Madalina spunea...

Offf....eu cand vine vorba de make-up cer sfaturi DOAR de la tine, am incredere maxima si pana acum nu m-ai dezamagit NICIODATA :)
Oricum, eu dadusem niste variante: Benefit, YSL, Sisley...si tu ai ales Benefit tocmai datorita spf. Oricum imi spusesesi ca orice alegere as face, dintre cele 3, va fi minunata. Si asa a si fost, pt mine...pt ca am ales YSL.
XOXO

adela sirghie spunea...

@Madalina: iata, eu am ales Benefit. Sisley si YSL folosisem mai demult, cred ca vroiam ceva nou. Repet, pudra nu e chiar rea-rea, dar nu merita banii, calitatea este mult sub pretul de Benefit din pacate.

Cristina Shopping Therapy spunea...

mie cateodata imi place, alta data nu :-s

adela sirghie spunea...

Asa ceva nu am mai auzit. Cum asa? Cand nu iti place?

Magda spunea...

Sunt off-topic dar nu stiu unde sa scriu despre asta.Eu la capitolul"dezamagiri cosmetice" includ Yes to cucumbers, facial towelettes...pt ca: dupa ce am folosit primul servetel demachiant mi s-a inrosit pielea si ma ustura foarte tare,plus ca a trebuit sa insist/apas ca sa-mi demachiez ochii.Nu scrie pe pachet cand expira, nu mi-au raspuns nici la e-mailuri despre aceasta problema.Mi-am rugat prietenul sa foloseasca si el un servetel si a experimentat aceleasi efecte neplacute :(