luni, august 15

Dezamagiri cosmetice: Too faced Lash Injection Pinpoint


Extreme defining&volume&lengthening mascara? Da, are cate putin din acestea si mai nimic din toate. Este o mascara banala din acest punct de vedere -dar este foarte slaba la capitolul rezistenta, de aceea am trecut-o la rubrica marilor dezamagiri. Am ales culoarea hot chocolate, maro inchis, tocmai pentru ca imi doream o culoare mai soft pentru vara. Culoarea este singura casuta bifata de aceasta mascara. Am sfarsit prin a folosi tot negru carbon, deoarece aceasta mascara picteaza arcada si nu vreau sa imi petrec toata vara verificand oglinjoara si stergand  urmele ca picioarele de paianjen de pe pleoape. Nu am cumparat-o de la reducerile Sephora, ca sa ma gandesc ca poate mai avea doar o luna de viata, deci presupun ca asa este ea, un produs neperformant. Nici Too Faced Lash Injection-formula clasica nu mi s-a parut ok, deoarece mi se parea prea agresiva si prea grea pentru gene. In plus, se usca ingrozitor de repede in tub, deci nu merita investitia. Parca se usca vazand cu ochii, de la o zi la alta consistenta ei era din ce in ce mai groasa. Senzatia cand foloseam prima varianta era ca am gene false, lucru care nu ma incanta deloc, cred ca am mai scris acest lucru pe blog. Lash Injection Pinpoint are o formula usoara, placuta, imbunatatita desigur, insa trebuie sa aplici mai multe straturi succesive ca sa se observe un vag efect de volum. Si eu nu am gene mici sau rare, ci lungi, bogate si arcuite.  In fine, eu nu ii gasesc niciun rost. Am citit doar review-ul oficial de pe site-ul de prezentare, insa mie toate cuvintele lor glamourous ticluite mi se par niste neadevaruri extrem de triste si propagandistice, pur si simplu nimic din ceea ce scriau ei acolo cu titlu informativ nu se regaseste in parerea mea sincera despre acest produs.
Nota 5, de trecere, pentru ca Pin Point nu mi-a facut rau, dar altundeva decat la "dezamagiri cosmetice" nu vad unde as putea-o incadra. A mai incercat-o cineva?

3 comentarii:

Thin Lizzy Store spunea...

eu:)).nu mi-a placut nici mie,nici un fel de mascara de la too faced.de fapt,nu exista mascara preferata pentru mine.

stilistele spunea...

nu am incercat, eu sunt stuck cu Dior Show, de cand l-am incercat prima data nu am mai incercat nimic altceva, atat de mult mi-a placut, plus ca ma tine cel ptuin 6 luni, ceea ce e record pt mine ;))

Madalina spunea...

Si eu l-am incercat, tot pin-up, tot chocolate. Dezamagire totala. Parca aveam guma pe gene cand il aplicam. Era oribil, asa ca am renuntat la el dupa primele saptamani.