miercuri, august 10

Diminetile mele maiorchine:)
Toate pozele au fost facute la Sa Pedrissa, Deia, una dintre fostele resedinte ale Arhiducelui Luis Salvador.15 comentarii:

Little Princess spunea...

Doamne, cat te invidiez!

adela sirghie spunea...

Si eu! Si eu ma invidiez! Parca o alta fata a facut fotografiile, parca altcineva a stat in lumina aceea ireal de frumoasa, parca a fost un vis frumos!

blueroses spunea...

Superbe peisajele! Si ce magar fotogenic :)

Fluturas euforic spunea...

Un vis!

Laura spunea...

Ce frumooos! Si ce coc interesant:D
Ce de floori! Pozele acestea ma duc cu gandul la liniste,pace,armonie.

denise spunea...

Superb !!! Totul e superb acolo !

Daniela spunea...

departe de mine invidia (nu e buna la casa omului!)..imaginile sunt absolut MARAVILLOSAS!!!!!! o prietena a fost in Palma, dar nu am vazut nici macar o poza ca acestea..Felicitari!!

adela sirghie spunea...

@Daniela: nu e pentru prima oara cand ajung in Mallorca, iar pozele de pe blog sunt numai o mica parte din frumusetea insulei baleare.

Let's make a diva spunea...

doamne cat de frumos e..acolo sa traiesti o viata...

Unknown spunea...

ce frumos e acolo :X multumim pentru poze, ne-ai dus intr-o mini vacanta :D

Anonim spunea...

A treia fotografie imi pare de pe langa catedrala, dar s-ar putea sa ma insel :) Iar mai apoi parca recunosc drumul catre cetate, dar iarasi s-ar putea sa fie o iluzie...
Pestera Dragonului (Cuevas del Drac) ai vazut-o? Nu e foarte departe de Palma, pe mine m-a "innebunit" concertul de muzica simfonica printre stalactite si stalagmite, din gondole, intr-o atmosfera si-o rezonanta chiar de vis...

scorpie din '83 spunea...

ce poate sa-si doreasca omul mai mult de atat?!

adela sirghie spunea...

@teonegura: toate pozele sunt din Sa Pedrissa-Deia, niciuna nu are nimic comun cu catedrala sau cu cetatea, ci cu o locatie care a apartinul Arhiducelui Salvador. In Mallorca am foat de mai multe ori, odata am ajuns la Cuevas del Drac, am ascultat concertul:)

Teo Negura spunea...

Salutare, ma bucur ca ai ajuns la concert, imi fac mea culpa cu fotografiile, ochiul te mai inseala...

adela sirghie spunea...

@Teo Negura:nu am avut mereu aparatul foto cu mine, dar am facut totusi si cateva poze reusite cu catedrala Sa Seu, chiar din gradina Castelului Bellver.