vineri, august 12

Odiseea giveaway-ului Keune continua:)

Poate nu o sa va vina sa credeti-pentru ca sincer, nici mie nu mi-a venit- dar tocmai ce am ales o noua si ultima(sper!) castigatoare a giveaway-ului Keune. De la ultima extragere, doar doua fete din trei i-au trimis mail Corinei, asadar noua norocoasa este cosmeticstyle4you:)
Daca nici ea nu va trimite mail in trei zile pe adresa office@keune.ro, am decis ca imi voi acorda mie acest frumos premiu, mai ales ca am testat aceste produse in urma cu ceva vreme si mi-au placut foarte mult:)Asadar, o rog pe cosmeticstyle4you sa se decida repede...

22 de comentarii:

Mihaela Pojogu spunea...

faza asta chiar ca e .. tare..

adela sirghie spunea...

Insa e si varful sezonului de vacante...

Unknown spunea...

bun asa:)) eu zic sa mi se doneze mie premiul ca sa nu se supere nimeni:p

Lili spunea...

Multe fete probabil se inscriu fara sa creada ca vor avea sanse. Unele poate nici nu sunt cititoare fidele, dar au avut noroc.
Sunt curioasa , in caz ca va mai avea loc un giveaway , daca tot asa se va intampla...

adela sirghie spunea...

@iela: daca nici cosmeticstyle4you nu este pe faza, al tau este premiul, draga mea!

adela sirghie spunea...

@lili: nu, sa stii ca nu as merge chiar atat de departe, deoarece am avut si 20 de castigatoare la un giveaway si nu a fost nicio singura fata care sa nu scrie si sa ridice premiul. Pur si simplu imi dau seama ca un giveaway de vacanta implica anumite riscuri. Si eu am fost in vacanta si stiu ca nu am avut timp in fiecare zi sa intru pe computer si sa dau ok comentariilor, deci nu sunt suparata in vreun fel. Insa partea care intr-adevar a fost putin deranjanta a fst ca fetele care au trimis repede adresa si contactul au trebuit sa astepte pana acum sa primeasca premiul. Le cer scuze, dar lista nu era completa si nu aveam ce sa fac.
xoxo!

cosmeticstyle4u spunea...

Multumesc frumos Adela, tocmai am confirmat adresa, numele si nr de telefon pe office@keune.ro...sunt super incantata de premiu, mi-l doream foarte tare si deabia astept sa incerc produsele!

Oana spunea...

ce mult mi-as fi dorit sa fiu eu in locul fericitelor castigatoare :P

adela sirghie spunea...

@Oana; of, soarta aceasta este tare nedreapta uneori, dar sigur te asteapta undeva un cadou mult mai mare si mult mai frumos!
xoxo

Raluca L.C. spunea...

Si eu mi-as dori foarte mult acest premiu. Tin foarte mult la parul meu si il rasfat de cate ori am ocazi. :) Daca nu raspunde norocoasa castigatoare, il vreauuuu eu!!!!

Unknown spunea...

ah, si eram atat de aproape:)) just kiddin', felicitari fetelor, in sfarsit s-a terminat odiseea:D

Anonim spunea...

Buna adela.Sunt Lili.Am doua intrebari- unde gasesc in Romania Flowe bomb(v&R), si de ce nu faci video uri scurte in care sa ne arati cum sa ne machiem?Sunt sigura ca ar avea mare succes!

adela sirghie spunea...

@Lili: nu lua Flower Bomb din Romania, nu am incredere in comerciantii nostri. Una dintre prietenele mele a cumparat un parfum pe care il folosea in mod frecvent de la Sephora si mi-a spus ca e o mare diferenta intre ce a cumparat din Ro si ce cumpara din strainatate. De atunci nu mai vreau sa aud de SEphora, te rog sa ma crezi. Am mai auzit povesti de genul, dra niciuna atat de relevanta precum a prietenei mele. Nici despre ceilalti comercianti-ambulanti sau online nu am o parere buna. Ai doua variante. Una-strawberrynet si alta-sa ii dai bani unei colege/prietene care pleaca in strainatate .
Cu video-e foarte greu, nu stiu cum se filmeaza, ar trebui sa ma filmeze cneva, nu?

Ana spunea...

Sau ai putea pune tu camera intr-un colt al camerei si tu sa stai in raza ei(m-am exprimat cam urat) si sa dai record sau ceva asemanator. Se poate si fara sa te filmeze cineva. E ca la poze, cand poti face fara sa te pozeze cineva.

adela sirghie spunea...

@Ana: ca sa stau in raza ei,ar trebui sa am si camera, dar nu am:(
Oricum, eu aplic un machiaj minimal, nimic excesiv, deci nu stiu cat de interesant ar fi.

Oana spunea...

@Adela multumesc tare mult pentru incurajare...asa e...speranta nu moare niciodata :*

adela sirghie spunea...

@oana; dar eu te astept si la celelalte giveaway-uri care vor fi postate pe blogul meu...

Oana spunea...

@Adela cu siguranta voi participa!

Măriuka spunea...

Buna,Adela.Sunt una din castigatoarele giveaway-ului Keune si as vrea sa te intreb daca pachetele au fost trimise,deoarece acum 2 saptamani am primit un mesaj de la keune in care spunea ca incepe distribuirea pachetelor prin curierat,dar eu pana in momentul de fata eu nu am primit pachetul :(.

adela sirghie spunea...

@Mariuka: da, au fost trimise cadourile, am primit mesaje de la unele fete care deja le-au primit. Te rog mult de tot da un mail pe office@keune.ro si spune-i Corinei ca nu ai primit cadoul si lasa inca o data adresa ta sa verifice. Pesemne ca este o intarziere datorata transportului. Te rog sa ma tii si pe mine la curent.

Măriuka spunea...

Buna,Adela..Acum 5 minute am venit cu pachetul de la posta,ce fericita sunt...abia astept sa le incerc..au un miros absolut senzational:*

adela sirghie spunea...

Mariuka, si i eu ma bucur ca le-ai primit, m-am tot gandit oare de ce nu le-ai primit, de-abia astept sa le incerci! Serios vorbind, mie mi-au placut foarte mult produsele din gama Sun Sublime. Nu numai mirosul, ci si felul in care se aranja parul dupa ce le foloseam. Din punctul meu de vedere sunt trei game Tigi/YTC si Keune-Sun Sublime care sunt no1:)