luni, august 8

OOTD

De cand m-am intors din vacanta, pur si simplu nu ma mai pot desparti de aceasta pereche de jeans evazat, culoarea cernelii, cumparata din Palma de Mallorca, pe care o port cu cele mai inalte platforme pe care le am. A fost dragoste la prima vedere, i-am incercat, mi-au placut, i-am cumparat. Apoi am avut impresia ca ei m-au gasit pe mine, nu eu pe ei... De obicei ezit, astept macar o zi, ca sa fiu sigura ca nu mi-a luat inselatorul Zeu al Cumparaturilor mintile, dar cum imi cautam jeans in stilul anilor '70, Jean Birkin style de multa vreme, de data aceasta nu am mai pierdut vremea cu intrebari retorice:




Parul nu a fost coafat deloc, ci doar pieptanat si lasat sa se usuce natural. Vara il spal zilnic, asadar este foarte important sa il pot aranja in doar cateva minute. Pentru ten am folosit o picatura de Translucent Bronze Concentrate de la dr Hauschka, am aplicat blush by Terry in obraz si pe pleoape, pentru iluminare, apoi-dublu strat de mascara pe gene, iar pe buze- doar Baume de Rose by Terry cu spf 15.  Si da un strop din racoritorul Mentafollia, la incheietura mainilor...






I am wearing:

J Brand Lovestory jeans
Escada old lilapink top
Stefanel old belt (I've bought it exactly 16 years ago and still love my one&only white belt so much I cannot change)
rings from Berlin
Mango Amour Poetique necklace
Chanel white bag
Chanel sunnies
Replay wedges from last year






18 comentarii:

stilistele spunea...

foarte frumosi jeansii si merg de minune cu platforme ;)

Laura Anghelescu spunea...

Ciao, Dana draga,
Sunt Laura din Alba Iulia fosta ta colega de banca din liceu-HCC. Ce mai faci, arati f bine esti neschimbata dupa atatia ani in care nu ne-am mai vazut!!

iri spunea...

mama ce-mi plac blugii:x:x:x

adela sirghie spunea...

Hey Laurici, ma bucur mult de tot ca te aud, poate imi dai un mail la adelasir at yahoo punct co punct uk, sa mai povestim:)
De schimbat, eu cred ca m-am mai schimbat, pentru ca au trecut vreo douazeci de ani peste noi, numai greutatea a ramas aceeasi din liceu...

adela sirghie spunea...

@stilistele, iri: da, ii port intruna, parca nu as mai avea si altceva in dressing:)

Anonim spunea...

te mai vopsesti vreodata blonda? stiu, fara nicio legatura cu postarea ta, dar eram curioasa doar...

adela sirghie spunea...

Cand voi avea fire de par albe(multe si deranjante) ma voi vopsi deschis, cel mai probabil blond, dar e posibil sa fie si un saten auriu-daca imi va veni bine.

Andra Melinte spunea...

Awesome as always :x

Lili spunea...

Mi-ar placea sa te vad in skinny jeans cu balerini:) Foarte frumosi blugii, intr-adevar.

Sabina Dragomir spunea...

frimos jeans. dar imi plac mult si ochelarii. mult de tot! esti precum o ciresica de 20 de ani! mi-e tare drag de tine :)

Anonim spunea...

Cu permisiunea ta, uite o melodie faina care merge perfect cu tema:
http://www.youtube.com/watch?v=UWdcZqG02Ls
Auditie placuta!

Fluturas euforic spunea...

Adoooor jeansii!!! Imi doresc si eu o pereche, insa pana acum nu am gasit. Esti superba!

Coconut spunea...

Blugii astia evazati dau dependenta :). Am si eu unii aproape identici, am cautat vreo 2 luni dupa o pereche sa-mi vina bine, si numai tu esti de vina :), ca ai postat la un moment un "azi imi place" cu blugi evazati si bluza alba. De cand i-am gasit, aproape ca n-am mai purtat alti pantaloni.

Lavi spunea...

Fotografiile astea cu tine in blugii astia ai putea sa le incadrezi la categoria "Just Perfect". Arati senzational in ei.:)

adela sirghie spunea...

Multumesc, multumesc frumos pentru aprecierile si incurajarile de la OOTD!

Laura spunea...

Inelele imi plac foarteee tare. Si atitudinea. Daca nu te-as citi de atata timp, poate te-as confunda cu vreo fata din liceul meu :-)

Anonim spunea...

Frumoasa, frumoasa :)
Ai scris separat despre dr Hauschka? Le tot vad pe rafturi aici in Germania dar nu m-a interesat niciodata ce "fac" . De ce ai ales acest brand?

adela sirghie spunea...

@hapi:erau foarte laudate in Vogue, am intrat la ei pe site, mi-a placut povestea lor si am inceput sa imi cumpar... si sa imi tot cumpar...