luni, august 29

Septembrie vine:(

Astazi am fost trista toata ziua. De fapt, la finalul unei veri fierbinti, cum a fost si aceasta, am observat mereu cate o zi in care sunt debusolata. Este ziua in care simt ca se apropie toamna.Am simtit aceasta zi si anul trecut, am simtit-o venind si in urma cu zece ani, ca pe un fel de slagar din repertoriul international dintr-un album duminical vechi, din mijlocul anilor '70
Astazi a fost din nou ziua aceea&m-am bucurat ca am regasit o melodie adecvata, pacat ca nu am pick-up &vinil:

5 comentarii:

asias spunea...

Imi place mult melodia asta.
Si eu sunt putin trista cand vine septembrie, nu ma inteleg deloc cu perioadele reci ale anului. Caci dupa septembrie urmeaza...frigul.
Dar luna ce se pregateste sa-si intre in drepturi e frumoasa in felul ei, eu o vad asa: pot sa-mi cumpar haine la pret de chilipir (daca mai gasesc stoc, dar sunt norocoasa de fel), pot sa ma bucur de o noua aniversare alaturi de cei dragi, pot sa ma plimb in parc in miezul zilei(s-a terminat caldura sufocanta) si sa admir natura care in perioada asta este superba. :) Si pana la anul cand astept o noua vara, un nou concediu...trebuie sa traiesc !!!

beauty-s spunea...

si pe mine ma intristeaza venirea toamnei...dar numai venirea ei..nu stiu de ce poate imi place mult vara desi eu sunt nascuta iarna..

adela sirghie spunea...

Mie mi se pare ca vara aceasta a fost prea scurta, mult prea scurta...sper totusi la un fel de indian summer, ca o consolare. Deocamdata ma ingrozesc serile reci si diminetile brumate, parca as avea un gol, in stomac. Stiu ca toamna e frumoasa, dar vara e si mai frumoasa si dintre toate, e cea mai regretata.

coco spunea...

nu baga in seama ! e frumoasa si toamna...natura e minunata..sa ne bucuram ! zile senine iti urez !

adela sirghie spunea...

@coco:melodia chiar este frumoasa:)
Iar Aura Urziceanu-slaba si cu parul lung...nici nu iti dai seama ca e ea:)