miercuri, octombrie 19

LOTD:blue again

Exact asa arata unghiile mele dupa ce fac baie:

 Imping imediat cuticulele cu betigasul din imagine. Dupa dus, sunt foarte moi si nu mai am nevoie de remover. Tai unghiile cu forfecuta si le rotunjesc cu pila. Le port scurte. Forma e naturala, un fel de patrat rotunjit

Am ales tot un albastru, o nuanta metalica, de la Sephora. In ultima vreme, am pe unghii numai lac albastru. Toata vara am avut numai rosu, vad ca de cand a aparut toamna, m-am sucit. Dupa primul strat aplicat, suprafata unghiilor nu arata deloc bine, se strange intre striatii destul de urat, parca as fi plina de pete:

Al doilea strat acopera mai bine, dar evident ca am nevoie si de al treilea. Pensula nu imi place deloc, pur si simplu fuge de pe unghie catre margini. Rezultatul? M-am manjit destul de tare.

 Nuanta este ok dupa trei straturi, dar la final mi-am dat seama ca e un albastru destul de comun. Lacul folosit face parte din seria Happy Pastel, din care am mai prezentat si Green Mint-click AICI, de care am fost dezamagita pentru ca sarea de pe unghii dupa numai o zi. Evident, ma astept ca si acesta sa se comporte la fel.

Aspectul final nu e "oglinda", pensula nu ajuta deloc, parca m-as fi dat cu bidineaua. Se usuca greu. Verdictul: o oja care plictiseste si enerveaza.

6 comentarii:

Zuzele spunea...

Mda, si eu am cateva oje de la Sephora si sunt varzaaaaaaaaa!!!!! Noroc ca le-am luat la reduceri cu 5 lei sau ceva de genu' ca daca plateam 100 si ceva de mii pe o oja din aia mica (atat cat costa acum) ma ofticam maxim. Sunt mai bune ojele alea din piata decat astea de la Sephora

adela sirghie spunea...

Parca 18 lei costa o oja la Sephora.

Zuzele spunea...

Da, cam atat costa! Muuuult prea scumpe pentru calitatea pe care o ofera!

Gya spunea...

pacat de ea

daniela spunea...

pacat de nuante!!! si eu am luat plasa cu oja de la sephora....sunt bune...de aruncat!

adela sirghie spunea...

Eu mai am cateva oje Sephora, voi face NOTD cu toate...sper ca macar una dintre ele sa fie cat de cat ok...