miercuri, iulie 11

Jurnalul epilarii mele definitive- (zau ca ) nu mai tin minte a cata parte


Ieri m-am epilat din nou definitiv. Pe picioare, pana la genunchi. Nu am stat deloc la plaja, deci nu vad niciun fel de pericol de a pigmnta. Voi purta zilele urmatoare pantaloni lungi, largi, racorosi, din in, ca sa nu existe niciun fel de pericol.  Intai am ras cu lama sub dus zona, m-am uscat bine cu prospul(cand pui aparatul nu e voie sa fie nici macar un strop de apa ramasa pe piele). A durat aproximativ 30 de minute operatiunea (ambele picioare)In jur de 15 minute pentru un picior pana la genunchi, dar am avut si cateva opriri mititele, pentru ca ma plicisisem.
Fericirea mea mare este ca firele nu mai cresc deloc, absolut deloc sub piele si ca exista deja fasii intregi unde nu mai creste par deloc. Mai am cateva palcuri, dar cu fire rare si destul de rasfirate. Chiar mis e pare ca se raresc pe zi ce trece. Interesant va fi cand nu voi mai avea deloc, atunci voi sti cu siguranta cat de definitiv este epilatul cu Lumea de la Philips si cat de mult isi merita renumele. Cand ma epilez, trec aparatul peste toate zonele, este imposibil sa le delimitezi.  Firul s-a mai subtiat, sper sa fiu pe calea cea buna. Tot cu intensitatea"cinci"lucrez. De durut nu doare, dar simti o mica arsura. Nici nu e de bagat in seama. la nivelul patru nu simti nimic, flash-ul luminos este singura garantie ca lucrezi cu un aparat pe pielea ta. Dupa ce am terminat am simtit ca mor de cald, desi in casa nu e zapuseala. Maine voi epila si restul. Intentionz sa lucrez si bratele intr-un viitor apropiat, dar cum m-am incalzit atat de tare de la aparat, o sa astept o zi cu ploaie, cand se mai racoreste.

16 comentarii:

Ori Azi spunea...

Pana acum nici nu am stiut ca exista asa ceva!.. Ai putea sa imi spui de unde ai facut rost si cu cat? Nu vad sa fie inca foarte comercializat pe piata romaneasca!

besiuta1 spunea...

Eu transpir mult,oare este bun acest aparat pentru mine?tu ai zis nu este bine sa ramana apa pe corp:(hmm si eu ma gandeam sa imi cumpar unul:(.

Coconut spunea...

Tu ma faci sa-mi doresc aparatul :). Am fost ieri la salon sa ma epilez pe brate, iar acum am niste iritatii de toata frumusetea :(. Principalul motiv pentru care as apela la epilare definitiva sunt fix iritatiile astea groaznice care imi apar dupa fiecare epilat.

elena spunea...

Suna f promitator, ma bucur ca impartasesti cu noi si astept nerabdatoare continuarea. Si eventual si mai incolo sa vii cu un feedback, daca mai rasare ceva :)

adela sirghie spunea...

@Teadrop: am cumparat Philips Lumea din Barcelona, 420 euro a costat aparatul.

adela sirghie spunea...

@Dupa dus, te stergi temeinic. Daca transpiri, la fel: te stergi temeinic cu prosopul.

adela sirghie spunea...

@sigur, va voi tine la curent cu felul in care evolueaza lucrurile.

Patricia spunea...

Buna, Adela! Si eu astept acum sa imi vina curierul cu aparatul Remington I-Light Pro. Am mari emotii sa nu fi dat 1000 lei pe el degeaba. Daca isi face treaba investitia este foarte buna (e suficient sa ne gandim cat costa o sedinta de IPl la salon). Insa exista si riscul sa nu isi faca treaba :)

Tu cum te-ai hotarat pentru Philips comparativ cu alte marci? Si cum faci sa acoperi absolut toate zonele pe picioare? Am inteles ca asta ar fi problema cu care se confrunta majoritatea utilizatorilor...

adela sirghie spunea...

@Trebuie sa ai rabdare in primul rand, deoarece aparatele pentru acasa au o putere mai mica. Philips Lumea a fost primul aparat cat de cat performant pe care l-am vazut de vanzare in magazine. Nu e profesional, dar dupa ce m-am informat, l-am cumparat.
Imediat dupa ce aplici impulsul, ramane o mica urma pe piele,eu ma ghidez dupa cea. Incepi de la un punct, de la dreapta la stanga, apoi tii randul. Are si un manual care te invata.
Ar trebui sa aiba si Remington.

Patricia spunea...

Adela, mersi frumos de info. Tocmai am primit acum aparatul Remington si am "devorat" micul manual. Este destul de clar ce scrie acolo, insa nu spune nimic de modul in care se procedeaza pentru a tine evidenta zonelor tratate. Asa ca informatia de la tine ma ajuta mult. Eu ma gandeam sa marchez cumva niste careuri cu dermatograf si sa le tratez pe fiecare in ordine. Ma gandesc ca ar mai usura munca. Insa mi-e teama ca nu cumva sa aplic peste dermatograf si sa aiba vreo reactie mai ciudata...pentru ca scrie in manual ca pielea trebuie sa fie perfect curata...Uf...iti tin pumnii si am mari emotii sa vad daca va functiona si la mine. oricum, cred ca ai fost tare curajoasa sa dai 420 euro pe aparat. Daca are efecte insa merita 100% comparativ cu preturile din saloane...

Anonim spunea...

Buna. Am descoperit postarile tale si imi place ca spui sincer defectele si problemele intilnite. Am mers si eu la acelasi salon ca si tine, mi-am facut citeva sedinte de epilare definitiva prin diverse zone si rezultatul se vede si acum dupa 4 ani. Acum ca mi-am mai revenit (cu criza asta) sint hotarata sa termin treaba cu Remington (cam asta se gaseste la noi). Referitor la chestia cu delimitatul zonelor eu zic ca nu-i asa mare problema, vor fi niste parti micute pe care le putem trata oricind, doar e aparatul al tine acasa!

adela sirghie spunea...

Ai fost la Coquette?

Anonim spunea...

da, acum 4-5 ani. Am fost f multumita, dar cu nebunia asta veniturile nu mi-au mai permis sa merg. Las' ca-mi iau aparatul acasa :) sper ca se va intimpla curind, poate mai fac si ei reduceri

adela sirghie spunea...

Iti urez suces:) Eu voi descrie in continuare schimbarile pe care le voi observa. Dar eu am invatat sa am rabdare, e un proces care iti pune rabdarea la incercare.

Patricia spunea...

Adela, buna din nou :) Dupa 4 sedinte cu Remington iLight Pro IPL6000 pot spune ca functioneaza (sper sa nu ma pripesc). Am rezultate foarte bune pina acum si voi continua cu sedinte de 2 ori pe luna (asa cum este indicat in prospect) pentru mentinerea rezultatelor. In prospect scrie ca sint necesare doar 3 sedinte, insa cred ca e clar pentru toata lumea ca este FALS si e imposibil sa te epilezi definitiv dupa 3 sedinte...

Mult succes si tie in continuare!

Anonim spunea...

l-am cumparat si eu pe 6000, am facut 2 sedinte totale cu el, iar rezultatele sint clare, mai ales unde deja facusem citeva la salon. Acum m-am bronzat, deci voi lua o pauza cu majoritatea zonelor, dar sint incintata. Pt tot corul, de 2 ori am folosit cam un cartus juma. Eu zic ca-i bine. In 3 sedinte e imposibil sa elimini tot parul din orice regiune de pe corp