marți, iulie 17

NUXE-Eau Demaquillante Micellaire aux 3 roses

O singura apa micelara am mai folosit in afara de aceasta de la Nuxe, cea de la Ivatherm. Nu pot sa ma abtin sa nu imi exprim (iarasi!) parerea de rau ca Nuxe a disparut de pe piata din Romania.  In acest moment mai folosesc doua masti de la Nuxe, care imi plac mult. Poate pe rafturile farmaciilor veti mai gasi produsele lor, insa odata ce se vor vinde, nu vor mai fi aduse altele.
Deci-apa micelara demachianta cu trei trandafiri si extract de ceai verde. Nemultumirea mea a fost la inceput legata de faptul ca produsul nu are miros de roze, pentru ca realmente ma dau in vant dupa apele de acest gen. Nu imi doream ceva foarte parfumat, dar speram sa aiba o oarece unda poetica, pentru ca folosesc acest produs dimineata. Inlatura cu succes orice urma de sebum ai avea dupa opt ore de somn(cat sunt necesare pentru un beauty sleep). O tin in frigider, ca sa racoreasca placut tenul in lunile acestea fierbinti de vara. Miceliile isi fac treaba cu brio: curata foarte bine, nu simt ca tenul ramane deshidratat, apoi aplic crema de zi si fondul de ten. Cateodata  o mai folosesc si seara, dupa laptele demachiant, daca nu am timp sa fac ceai de rozmarin proaspat. Desi mi-a placut mult si lotiunea micelara de la Ivatherm, cred ca aceasta cu trei trandafiri  mi se potriveste mai mult, avand o formula mai apoasa decat cea de la Ivatherm.
Nu am folosit niciodata doar apa micelara Nuxe pentru o demachiere completa, nu am inlocuit laptele/gelul demachiant cu apa micelara, pentru ca mi se pare greoi sa tot aplic dischete peste dischete pana sterg tot machiajul/praful/sebumul cu care ma intorc seara acasa.
Pentru ten sensibil, se poate folosi si pentru ochi.
65 lei-200ml

6 comentarii:

Alexandra D spunea...

Este bun sfatul tau de a profita cat mai gasim produsele Nuxe in Romania. Cu toate ca am avut o surpriza placuta zilele trecute cand am gasit cateva produse Nuxe intr-o farmacie Sensiblu din P-ta Sf. Vineri (cred). Pana acum Sensiblu nu avea pe rafturi Nuxe, poate avem sansa sa inceapa ei sa le distribuie.

Calin Andreea Daniela spunea...

te-am fericit cu un tag, scuze :)
http://anfreutza.wordpress.com/2012/07/18/liebster-blog-award/

coco spunea...

da...nu stiam...chiar ma uitam cu jind la un ulei zilele trecute...o sa-l i au atunci :)

Orjen spunea...

Adela, pentru ca te stimez si iti urmaresc blogul frecvent, te rog sa imi permiti sa te corectez:

MICÉLĂ, micele, s. f. Grup sau agregat de molecule care se formează în substanțele coloidale și în soluțiile lor.

MICÉLIU, micelii, s. n. Sistem de filamente subțiri și ramificate care alcătuiește aparatul vegetativ al majorității ciupercilor. – Din fr. mycélium.

Asta pentru ca ma speriasem cand am vazut "micelii". O zi minunata iti doresc.

alexandra spunea...

poti incerca bioderma- sensibio sau sebium

este in jur de 70 lei sticla de 500 ml

nu este asa scumpa pentru o persoana care isi permite sa stea la hotelul sacher :P

adela sirghie spunea...

Draga alexandra, eu sunt o femeie in toata firea, am 40 de ani, te rog sa imi dai voie ca la varsta mea sa imi permit vacante extravagante, spa-uri sofisticate, vinuri de colectie.... Si eu, la randul meu, iti doresc numai lucruri frumoase, atat la 30, cat si la 40. xoxo