miercuri, septembrie 5

Azi imi place...

...un guleras-colier foarte frumos lucrat, de pe Asos, 25 euro. Am vazut multe gulere- coliere de genul acesta, cu pietre aplicate, plasa si paiete, inclusiv la Zara, insa toate mi s-au parut nefinisate, cu ate curgand pe la margini, cu dantela rupta si prost lipita. Insa acesta este lucrat bine, rafinat chiar si cu multa atentie pentru detalii.




11 comentarii:

Alexandra G. spunea...

comanda-l...daca nu iti place il returnezi... cei de pe asos sunt f draguti si nu discuta atunci cand le ceri banii inapoi... in plus, livrarea este gratuita ;;) spor la cumparaturi!!!

adela sirghie spunea...

Ar fi o premiera, caci nu am mai comandat de pe Asos.

Girl Pearl spunea...

E foarte frumos colierul, sa stii ca cei de la asos sunt foarte seriosi in privinta comenzilor. am dat mai multe comenzi pe acest site si am fost multumita!

Mihaela spunea...

Da, si eu am comandat de pe Asos (niste botine de iarna care imi plac foarte mult, au ajuns repede). Mai comandasem anterior o rochita care nu a ajuns, si mi s-au returnat banutii fara sa duc munca de convingere. Rochita respectiva fusese singura mea incercare de a cumpara imbracaminte online . Si eu am ceva reticente in a cumpara lucruri fara sa le vad, probez.

Unknown spunea...

Buna Adela,

Stii cumva din ce tara sunt expediate coletele de la Asos? Ajung in posta vamala?

Multumesc anticipat

adela sirghie spunea...

@Gabriela: din pacate nu cunosc amanunte, pana acum nu am comandat nimic de la Asos. Dar poate vede cineva comentariul nostru si ne lamureste. Daca nu, voi intreba pe pagina de facebook a blogului si voi da copy paste raspunsului primit, sa il poti citi.

Alexandra G. spunea...

Coletele de pe asos vin la posta normala si ti le poate aduce chiar postasul dk nu-l loveste lenea :))

adela sirghie spunea...

Stii cumva si din ce tara sunt expediate? Chiar sunt curioasa, pentru ca am auzit numai lucruri bune despre Asos. Bravo lor!

Alexandra G. spunea...

UK cred

Unknown spunea...

Perfect, eu trebuie sa le comand pe post-restant si cred ca daca nu sunt expediate din UE nu ajung la oficiul postal. Multumesc mult pentru raspunsuri.

Junona spunea...

Sa arunci o privire si pe blogul meu..poate o sa-ti placa vreun guleras de acolo :)
http://atelieruldemoda.blogspot.ro/