marți, septembrie 18

Cosmetics Beauty Hair


La Romexpo, in Bucuresti, intre 20-23 septembrie 2012, va avea loc Cosmetics Beauty Hair. Invitatii online gasiti AICI, puteti urma pasii pentru a putea intra gratuit la targ.
Presupun ca cel mai impresionant stand va fi Topline, ca de obicei, va rog sa ma contraziceti vehement daca nu este asa:)

10 comentarii:

Madalina T spunea...

Buna Adela,invitatia poate fi completata doar de persoane juridice?:(

adela sirghie spunea...

Completeaza cu numele tau si cu firma la care lucrezi.

adela sirghie spunea...

sau cu blogul:)

Alexandra A. spunea...

Buna Adela, multumesc pentru idee. Nu am mai participat pana acum la un astfel de targ! Sunt curioasa despre ce e vorba mai exact, preturile sunt aceleasi din magazine, se prezinta produse noi, care e ideea unui targ de cosmetice mai precis?

adela sirghie spunea...

Vor fi lansari de produse noi, evenimente, promotii, oferte, de obicei toate au preturi mai bune. Sunt foarte multe firme si toate stranse sub acelasi acoperis. Daca esti in Bucuresti, nu ezita sa ceri invitatia gratuita de la Romexpo, trebuie vizitat macar o data in viata.

andrey spunea...

eu sunt nelipsita de la targul acesta anual... cei de la topline se prezinta cu preturi fff bune, mereu imi iau de la ei cate ceva ;))

Anonim spunea...

sunt Alexandra G am comentat de pe contul sotului :))

adela sirghie spunea...

@Madalina T: ai reusit? Nu am auzit sa fi fost probleme cu invitatiile online la intrarea la Romexpo.

Madalina T spunea...

Buna, vad ca anul acesta nu mai merge treaba cu invitatiile, mi se pare aiurea sa platesti bilet din moment ce vii oricum sa faci cumparaturi acolo...am completat un formular de pre-inregistrare dar tot va trebuia platit bilet de intrare

P.S: iarta-ma ca nu am mai raspuns, anul trecut am intrat fara probleme cu invitatia

adela sirghie spunea...

@Madalina T: si pe mine ma irita targurile unde trebuie platit bilet, din acelasi motiv.De aceea nici nu am mai scris despre ei, caci mi-am propus sa promovez numai evenimentele care nu cer bilet de intrare.
Eu nu voi merge anul acesta, nu sunt in tara.