marți, ianuarie 1

Jurnalul meu din iarna lui 2012/13- a doua parte

Acum, ca sunt departe de casa, mie-e dor de matzele mele. De felul lor lipicios si de cum veneau dimineata sa se alinte si sa faca de zor cozonaci pe plapuma mea. Normal, toate hainele din valiza au semnele lor inconfundabile. Sunt pline de par adica. Degeaba dau cu rola aceea lipicioasa de zeci de ori in speranta unui rezultat cat de cat acceptabil. Voi cum procedati, cum va descurcati? Hainele mele negre sunt vai de mama lor.

10 comentarii:

MissBodescu spunea...

Si noi avem poblema asta cu cainele... dincolo de cat par lasa prin casa... Barbatii sunt mai norocosi IAR :) cel putin al meu pentru ca poarta blugi, jachete, e norocos ca nu se obseva parul... dar eu cu fuste si paltoane... se vede imediat :(
Daca iau haine si nu ma intalnesc cu teroristul pana ies din casa, sigur pe scaunul masinii sunt cateva fire... sau cele care cad de pe palton... uf... da... e o problema si la mine :(

Anonim spunea...

Eu n-am mâț :D dar oare si daca le periezi zilnic ( pe ele, pe pisicute) lasa par peste tot?
Cine are grija de ele cand nu esti tu acasa?

Anonim spunea...

Ce bine e asa , fara cuvintele de verificare ca nu mai pierd timp pretios. Nu ai mai multi comentatori de cand le-ai scos?

Flori spunea...

Rola lipicioasa si redus cat se poate accesul la pat si dulapul de haine.
Pentru dl Pisica, o perie gen Furminator.
Pentru mine, o obsesie usor nesantoasa de a aduna "fulgii " care zboara prin aer.
Pentru barbatu-meu, un pic de toleranta la puf portocaliu
Unii zic ca uscarea hainelor la uscatorelectric ar mai scoate din par. Inca nu ne-am achizitionat aceasta minune (scumpa) a tehnologiei

Laura spunea...

Si mie imi e dor tare de ele cand sunt plecata. Nici eu nu reusesc sa scot firele de par de pe hainele negre. Acum iarna , am o problema reala pentru ca paltonul care imi e cel mai drag si pe care il port cel mai mult e negru si parca dau degeaba cu rola aceea. Sunt curioasa daca persoanele cu pisici negre au aceeasi problema legata de hainele negre:)
Enjoy your holiday!

soare spunea...

pentru mine functioneaza rola + furminator pentru pisici. ah si mai este mini aspiratorul acela pt firmituri :D

Gabriela spunea...

:)) intotdeauna rad cu prietenul meu de ce povestioara despre pisici mai postezi. Avem si noi o motzata alintata :))

kiss kiss


http://www.fashion-spike.blogspot.com

Honey (comenzi la catsomania78@yahoo.com) spunea...

Eu am acum 7 pisici si 2 cateluse in casa. Dorm cu mine in pat. Nici nu se pune problema sa ma imbrac de iesit afara si sa mai zabovesc pe un scaun, pe canapea. Eu curat si cu rola lipicioasa, dar cel mai bine cu mana udata in apa, apoi trec mana uda iar, si o clatesc, si iar, pana se ia tot parul. E adevarat ca unele haine s-au distrus iremediabil, dar nu e o problema: incerc sa nu le las pe cele valoroase inafara sifonierelor, nici macar incaltamintea. Pentru halate si cearsafuri folosesc saten, ca nu se prinde asa usor parul de acest material.

adela sirghie spunea...

Voi incerca si eu, cu siguranta, Furminator...
Cand eu nu sunt acasa, de matze se ocupa cu maare mare drag, mama mea.
Tot ea cumpara fel de fel de chestii inutile care ar putea fi de folos in lupta cu parul lasat de matze. Inutila chestie, caci nu am gasit leac.

adela sirghie spunea...

Da, da, toleranta e cel mai bun leac impotriva parului