luni, ianuarie 21

Neutrogena Deep Moisture Comfort Balm

Le-am folosit, in paralel,  pe ambele, inca de cand a inceput iarna. Preferata cred ca este totusi Comfort Balm, deoarece mi se pare mai fina(ca un sorbete de limon) si o pot aplica si pe fata. Impresia mea este ca se absoarbe rapid si nu lasa niciun filtru gras. Cand afara e ger, o poti folosi si pe fata, in special acolo unde simti ca frigul loveste aprig: pe nas, buze si pometi. Sau chiar pe toata fata daca simti ca pielea te strange. Nu as recomanda-o totusi pentru a fi folosita zi de zi pentru fata.
Se spune ca formula norvegiana este dovedita clinic ca actioneaza zece straturi in profunzimea pielii, hidratand-o acolo unde este nevoie.
Nu am -evident- cum sa imi dau seama (sau sa demonstrez) daca sunt fix zece straturi, dar pot sa spun ca efectele ei dureaza mult dupa ce ai aplicat crema. Chiar si dupa ce te speli pe maini de cateva ori (eu am folosit-o si pentru maini, caci sunt indragostita de textura), simti ca epiderma ta a ramas catifelata si perfect hidratata. Dupa cum vedeti, am numai cuvinte de lauda-atat pentru Deep Moisture Balm cat si pentru Body Lotion Dry Skin. Nu imi dau seama cum nu le-am descoperit inainte. Pur si simplu nu imi dau seama cum mi-au scapat.
Parfumul este proaspat si discret, cotton like, iar formula non oily iti permite sa te imbraci imediat dupa ce ai aplicat-o. Sunt curioasa daca Deep Moisture Comfort Balm se poate folosi cu succes si vara, cand ai nevoie de texturi mult mai light.
Deep Moisture Comfort Balm are 200 ml si costa aproximativ 18 lei
Deep Moisture Body Lotion Dry Skin are 250 ml si costa 19, 50 lei.
Fara indoiala, un bun raport calitate-pret.


6 comentarii:

Beauty Tested spunea...

Ambele imi plac foarte mult, sunt cele mai hidratante creme folosite de mine iar pretul este excelent, in raport cu eficienta lor. Le recomand oricui!
Si balsamul de buze si crema de maini mi s-au parut excelente.

MissBodescu spunea...

Si eu am avut comfort balm. foarte misto, iar raportul calitate-pret e aproape de neegalat.

adela sirghie spunea...

Am avut, de-a lungul timpului, creme de corp scumpe. Chiar si foarte scumpe.
Dar aceasta mi se pare imbatabila, caci nu are pretul celorlalte.

MissBodescu spunea...

Exact, Adela. Neutrogena, johnsons baby, dove. Niciodata n-am sa renunt la ele :) Si la cele bio :)

Laura spunea...

Eu iarna aveam o mare problema legata de piele, mi se usca foarte tare mai ales pe picioare. Am incercat destule creme insa nici una nu se compara cu aceasta. Imi place foarte mult ca intra rapid in piele, este foarte hidratanta si are un miros foarte discret.Multumesc Adela ca mi-ai dat sansa sa o incerc si sa-i devin fan :)

adela sirghie spunea...

Si pentru mine Neutrogena (ingrijire corporala) este o descoperire recenta, din aceasta iarna. Am folosit si crema de maini si balsam. Toate mi-au placut.