luni, octombrie 21

Beautynews: ARTISTRY Galaxy Collection


Este pentru prima oara cand ma joc cu o colectie de machiaj de la Artistry si ma declar de-a dreptul incantata. Nu imi dau seama cum si de ce nu am descoperit mai devreme ce texturi minunate se ascund in cutiile lor negre, am fost o ignoranta, promit sa nu se mai repete:(
Pudra iluminatoare Aurora este divina, usoara ca puful de papadie, ilumineaza si sculpteaza neobosit, de dimineata si pana seara( rozul si nisipiul pot fi folosite atat impreuna cat si separat), iar nuantele pentru ochi sunt pur si simplu perfecte: sofisticate, satinate, durabile, usor de combinat si simplu de aplicat. Ambele, must have daca esti printre fetele care vor sa se fardeze cu clasa. Pot fi aplicate discret, in tusa fina, sau mai puternic, daca e vorba de un party.

Dupa cum stiti, eu ma "aprind" greu in privinta machiajelor, chiar trebuie sa fie vorba de lucruri deosebite si extrem de rafinate ca sa imi poata atrage atentia. Nu colectionez farduri, nu le vreau pe toate, eu le caut pe cele mai bune, pe care le folosesc pana la ultima picatura, fara sa ma plictisesc. Editie limitata. Cuvantul  magic: luminozitate. Exact genul meu de machiaj:

5 comentarii:

Adelina Eneșca spunea...

Chiar arata bine. Am notat si le voi testa cu proxima ocazie!

georgiana state spunea...

wauu...stiam ca sunt bune produsele lor dar descrierea ta imi suna tare de tot! asa mult mi-as dori pudra aia iluminatoare! e ceea ce caut si eu la un machiaj .Multumim Adela ! ne inspiri ca intotdeauna :-)

adela sirghie spunea...

Am avut o revelatie, nu stiu cum am putut ignora Atistry atata vreme.

Madalina spunea...

Adela, unde se gasesc?

adela sirghie spunea...

@Madalina: le poti testa la sediul lor, ai toate informatiile pe site-http://www.amway.ro/contact-us-romania
Sau le poti cumpara prin reprezentantii Amway, ei au acest sistem de vanzari. Ce nu am spus, dar voi adauga chiar acum in textul meu, este ca Artistry este pozitionat ca nivel, langa Estee Lauder si Lancome.