joi, noiembrie 6

CONCURS EUCERIN EVEN BRIGHTER-incheiat

Iata castigatoarele:
1 Colour me pretty 
2 Adriana Trancota
3 Alexandra D
Va rog: mail adelasir at yahoo punct co punct uk: numele din buletin, adresa la care doriti sa primiti premiile si numarul de telefon...

Am citit demult, demult, intr-un almanah "Femeia" ca Brigitte Bardot obisnuia sa isi picteze inr-o vreme, anii '80 cred, cu pensula, cativa pistrui pe obraji ca sa para si mai interesanta
Pe vremea aceea, eu nu stiam exact de inseamna pistrui, asa ca am intrebat-o pe mama, iar ea si-a desenat cativa cu un creion dermatograf. Erau desenati fin, dadeau un aer jucaus si un je ne sais quoi pe care nu le-am uitat nici in ziua de azi. Asa ca, peste cativa ani, cand au aparut pe fata mea, i-am socotit inofensivi si indeajuns de simpatici incat sa nu ma deranjeze vreodata, deci nu fac obiectul discutiei noastre, desi sunt tot o forma de pete pigmentare.

In cazul hiperpigmentarii, insa, aria expusa devine mai inchisa, din cauza cresterii productiei de melanina (pigmentul ce da culoare pielii, parului si ochilor). 
Mesajul campaniei, la care va invit cu mare drag sa participati este "Nu lasa petele pigmentare sa-ti spuna povestea. Poata amintirile in suflet, nu pe ten", il puteti viziona AICI.


Tenul meu pigmenteaza rapid vara, cateva raze de soare sunt de ajuns. Nu m-am trezit asa de pe o zi pe alta, mai degraba aceasta zestre nedorita a aparut pe chipul meu in urma unor evenimente-accidente: am crescut intr-o perioada in care nu exista notiunea de SPF ci de "bronzol"-un ulei care accelera bronzatea, soarele era socotit ca fiind bun "la toate", se spunea ca vindeca acneea si cicatricele, apoi am facut cateva sedinte de microdermabraziune la salon, si intr-un final am fost victima unor incercari nereusite ale epilatului definitiv facial, povestite toate, cu amanunte, pe blog.

Asadar, eu, in fiecare toamna, de ani buni deja, reincep lupta impotriva petelor pigmenare. Pana acum, nu am reusit sa le elimin definitiv, ci doar sa le tin sub control. Incepand chiar de astazi, am o strategie foarte bine pusa la punct, gama Even Brighter de la Eucerin ( formata din crema de zi, crema de noapte si serumul concentrat), despre care se spune ca are nu doar un efect superficial si temporar de albire, ci unul profund si constant, primele efecte vizibile aparand dupa patru saptamani de utilizare zilnica a produselor, indiferent de nuanta tenului.
Desi nu impun probleme de sanatate, petele pigmentare au un efect inestetic si confera tenului un aspect tern, imbatranit si lipsit de vitalitate.

Pentru a participa la concurs, va rog sa-mi lasati un mesaj la aceasta postare in care sa-mi spuneti, in cateva cuvinte desigur, povestea petelor voastre pigmentare si cauzele care au condus la aparitia lor, iar ulterior va incurajez sa dati un share pe FB acestui articol pentru a face povestea vostra cunoscuta si altor femei.

Trei participante alese prin tragere la sorti vor castiga cate trei seturi complete Eucerin Even Brighter. Fiecare set de produse va fi insotit de inca trei mini creme Eucerin Even Brighter pe care le puteti face cadou altor prietene care se confrunta cu aceasi problema.
Durata concursului: 6-20 noiembrie (inclusiv).


76 de comentarii:

Valentina A. spunea...

Buna,

Mie petele pigmentare mi-au aparut dupa sarcina, vara trecuta. Port ochelari si din pacate petele mi-au aparut sub rama de jos.. Probabil este si mostenire genetica, pentru ca si mama are. La inceput nu le-am observat, dar de cand stiu ca sunt acolo ma gandesc ca ar trebui sa le tratez pentru ca sunt inestetice si nu ma simt bine cand ma uit in oglinda.
Sper sa dea rezultate aceasta crema in cazul cat mai multor femei care se confrunta cu aceasta problema.

Unknown spunea...

Mie mi-au aparut cateva pete pigmentare pe perioada sarcinii. Am folosit creme pentru pete, unele s-au mai diminuat, altele nu.
Share: www.facebook.com/dinu.florina.5/posts/730130173741779?pnref=story

Unknown spunea...

Eu m-am ales cu aceste pete inestetice cu care ma chinuiesc sa scap de ele de ani ,am încercat o grămada si tot degeaba,bani aruncați pe geam degeaba!Din cauza statului la plaja fără a ma proteja am căpătat aceste pete !Acum mai am o speranța sa scap de ele cu ajutorul acestui minunat concurs!Multumim

Elena Cluceru spunea...

Buna!
Dupa a doua sarcina am ramas cu niste pete pigmentare nesuferite in zona obrajilor si nu reusesc in niciun fel sa scape de ele,desi am incercat tot felul de creme solutii,tratamente,nu am reusit sa scap definitiv de ele poate cu ajutorul cremei Eucerin voi remedia aceasta problema inestetica. Share https://www.facebook.com/ELena.eLLe.5205/posts/589353484520866?pnref=story

caroline maria spunea...

BUna Adela,

mi-amintesc de mica cum o compatimeam pe bunica mea pentru petele ei brune de pe maini si chiar de pe fata..dar ea era batrana de-acuma..era la tara ..parca nu se punea..erau de acceptat..apoi..in timp am observat ca ii aparusera si mamei..deja ma ingrijora problema...si am inceput sa contorizez fiecare pata..pana le-am pierdut numarul :-/ Acum , duc propria-mi lupta..mi-au aparut deja primele semne ca ma paste si pe mine aceasta etapa de maturitate ..asadar,stiu ca e genetic , dar simt ca trebuie sa intrerup lantul! Fetita mea va avea pielea alba si catifelata vesnic! :-D Am inceput sa fiu atenta la pielea mainilor mele..folosesc manusi cand spal, fac gomaj si le hidratez cu uleiuri si creme cu spf vara,iar iarna le protejez de frig. La ten insa..simt ca am nevoie de ceva mai special...sa fie oare Eucerin Even Brighter !??

Lacra Lacry spunea...

Buna. Primele pete usoare le-am sesizat acum cativa ani, dupa o vacanta la mare si o expunere mai indelungata la soare. Apoi acestea s-au accentuat pe perioada sarcinii si mai mult dupa nastere.. Sunt intradevar mai pronuntate pentru ca si cosmeticiana mi-a spus ca tenul meu ar avea nevoie mai mult de un tratament pentru ten pigmentat decat unul antirid.. Chiar nu e deloc placut sa te uiti in oglinda si sa iti vezi " fata patata" si sa sti ca doar fondul de ten te poate ajuta. Share: https://www.facebook.com/lacra.lacry.7/posts/868593076507182?pnref=story

Roxana spunea...

dupa sarcina mi-au aparut cateva si orice am incercat nu mi-au disparut. sper sa-mi dispara acum cu crema Eucerin!

share: https://www.facebook.com/asimionesei.roxana/posts/986373831378755?pnref=story

Unknown spunea...

Povestea petelor mele a inceput in urma cu aproximativ 2 ani si jumatate, cand eram insarcinata in 8 saptamani. De la un ten apoape impecabil, am ajuns la unul cu pete maronii, in zona ochilor, a fruntii si a pometilor. Am incercat tot felul de creme, lotiuni, masti, dar degeaba. A trecut deja 1 an si 10 luni de cand am nascut iar petele mele tot acolo sunt.
Chiar mi-as dori sa incerc aceasta crema de la Eucerin, in speranta ca ar fi solutia la problema mea
Share: https://www.facebook.com/mihaela.mitran.54/posts/757418697663116

Lucica Lazar spunea...

FB. Lucica Lazar
Share. https://www.facebook.com/lucica.lazar/posts/643235855796658?pnref=story
Mi-au aparut pete pigmentare pe perioada sarcinii,acum vreo 24 de ani….Cu timpul s-au mai dus dintre ele dar am lucrat cativa ani in Spania si acolo au aparut mai tare,era un soare puternic si lucram numai afara.Nu puteam folosi creme pe perioada zilei pentru ca lucram in praf de piatra si marmura si se depunea pe fata,dupa ce ajungeam de la munca si duminica foloseam dar nu era de ajuns.Acum de cand sunt acasa am folosit o crema dar nu a avut nici un efect,am pete pe obraji,frunte,nas si pe barbie.
Nu am folosit produse Eucerin,dar am auzit ca sunt foarte bune…poate voi avea norocul sa le incerc :)
Multumim pentru concurs! :-*

Monica Marton spunea...

Ador soarele, ma energizeaza, binedispune, sunt ca o gaza in fata razelor soarelui, dar apar si consecintele acestei expuneri, adica petele. Daca in urma cu 2-3 ani erau razlete, putin detectabile, in ultimii ani au inceput sa fie tot mai vizibile, au inceput sa dea pielii mele un aspect mai putin aspectuos. Acum, ca o sa am remediu pentru ele, o sa ma pot arata frumosului soare.
https://www.facebook.com/martonmonica/posts/606570249469736?pnref=story
Multumesc.

Anonim spunea...

Bună,am o pata pe fata și am înțeles de la dr ca ar fi de la ficat din cauza antibioticelor,as dor sa dau de o crema care sa aibă efect.

Beautybysunshinecom spunea...

Buna, am o pata pigmentara pe obrazul stang destul de mare si foarte inestetica. A aparut din cauza statului la soare fara crema de protectie. Nu am fost inainte informata de acest aspect ca este necesara aplicarea cremei cu minim spf 30. Vreau sa scap de aceasta pata si sper sa nu-mi apara si alte pete, doar ca acum am mai multe cunostinte.

ColourMePretty spunea...

Povestea mea incepe cu adolescenta, 15-16 ani, cand in urma unor dereglari hormonale tenul meu perfect a fost "cadorisit" cu mici puncte albe, sub forma unor graunte sub piele. Nimic grav dar totusi deranjant pentru cineva aflat la o varsta dificila, propice acutizarii micilor rautati ale celor din jur si implicit depresiei.
In prima faza am incercat sa rezolv singura, ajutata de remedii naturiste si o gama Oriflame al carei nume nu mi-l mai amintesc caci au trecut 16 ani totusi. Bineinteles ca nu am vazut imbunatatiri din moment ce problema era interna. Si astfel au inceput plimbarile pe la diversi dermatologi notorii in Craiova. Nici macar unul nu a dorit sa stie cauza interna si nu am facut nicio analiza, in schimb am fost cobai pentru produsele pentru care primeau comision. Nu mai are sens sa insir lista lor, vreau doar sa subliniez ca erau foarte puternice si destinate tenului gras, cu pustule, cand eu in fapt aveam mici imperfectiuni solide. Pe langa abuzarea glandelor sebacee, silite astfel sa produca mai mult si sa imi transforme tenul din normal in gras, caracterul fotosensibilizant al acestor produse a lasat loc aparitiei melasmei. Pe atunci nu aveam internet si nu am stiut despre acest risc si despre nevoia imperioasa de a aplica SPF maxim pe timpul folosirii lor. Am stat si destul de mult la plaja, imaginati-va ce inseamna sa folosesti retinoizi si sa zaci in soare (intre timp m-am vindecat de baile de soare, traiasca autobronzantul). Nu mi-am dat seama din primul moment ca incep sa apara pete si cand m-am dezmeticit eram plina, atat de rau incat ai senzatia ca de fapt zonele albe, normale, sunt problema. Deasupra buzelor, pe mai toata fruntea, partile superioare ale obrazului si mai ales sub zona cearcanelor. Au o culoare maro-rosiatica, fac tenul sa arate iritat. Din acest motiv sunt obligata sa port mereu fond de ten si pudra, nici macar nu mai dau atentie punctelor albe sau porilor caci prin comparatie cu odioasa melasma nu inseamna nimic. Stiu ca suna urat dar din cauza melasmei imi urasc tenul, ma deprima sa ma uit in oglinda dimineata. Pielea arata ponosita, imbatranita, petele sunt tot mai greu de camuflat si trebuie sa suport un fond de ten greu si pudrat. Habar nu am daca Eucerin ma va ajuta, stiu ca este greu sa scapi de melasma. Insa vreau sa incerc, problema nu va trece daca nu fac tot ce se poate.
Multumesc! sper ca nu am scris prea mult :)

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=882166915141449&id=570051586352985

Mere Verzi spunea...

Share:https://www.facebook.com/merreverzi/posts/1562459343973239?pnref=story
La mine apar petele mai mult primavara pe nas su frunte, iar vara parca se mai accentueaza...
Chestia este ca am folosit diverse produse, dar nu am vazut un rezultat vizibil. Eu as putea trai cu aceste pete, nu sunt mari, insa ale mamei din cauza sarcinilor pe care le-a avut, sau datorita varstei, nu stiu care este motivul real,sunt foarte vizibile, pe fata, gat, decolteu, maini si as dori sa o incant cu aceste produse, daca voi avea ocazia sa le castig...

Anonim spunea...

Rotaru Gabriela Tatiana
Am incercat sa scap de petele pigmentare mult timp,n-am reusit cu toate ca am mai incercat ceva creme dar nici un rezultat.Sper ca aceasta crema sa ma ajute.Multumesc mult pentru sansa de a participa la acest concurs!
share:https://www.facebook.com/rotaru.gabrielatatiana/posts/670228073095646?pnref=story

ELENA BANU spunea...

Primele pete pigmentare mi-au aparut acum cc 10-11 ani in urma,Eu zic ca rezultatul acestor pete datoreaza sarcinii de acum 10 ani.Dar si expunerea la soare,mai rau e ca la mine de cc 5 ani incoace s-au accentuat super tare pe frunte,nas,obraji si in zona gatului,se vad foarte urat dar asta este,sper sa scap de ele cat de curand.
share: https://www.facebook.com/banu.elena/posts/802445943140523?pnref=story

Orjen spunea...

Hello! Eu pe ten nu am avut pete pgimentare pana in vara asta, in urma careia am ramas cu nasul mai "colorat"decat restul fetei. Desi am avut grija, in general, sa folosesc creme cu SPF cand ieseam afara, banuiesc ca soarele puternic din vacanta cumulat cu mult timp petrecut afara cu ochelarii pe nas au dus la colorarea lui sub portiunea ocupata de ochelari. Si se vede asa urat!

Anonim spunea...

Avramescu Evelina Mihaela
Pete pigmentare au aprut anul asta, doctorul a spus ca din cauza soarelui. As dori sa scap de ele, sunt foarte urate

EliR spunea...

Buna,

Am ramas si eu cu mai multe mosteniri dupa sarcini; una ar fi petele ..pe umeri, pe decolteu, cateva pe fata...am tot incercat creme ...recunosc ca nu eucerin.
La fel si cu pistruii ...de la 10 ani ma rog sa scap de ei...credeam ca la 30 dispar...acum m-am obisnuit.

Butterfly spunea...

Si eu ma confrunt de cativa ani cu problema cu petele, si la fel ca tine incerc in anotimpurile reci sa repar ce strica vara. Totul a inceput cu cativa ani in urma cand am fost in Grecia si am vrut sa iau tot soarele de acolo. Am stat la plaja fara nici un factor de protectie si asa s-au declansat petele. In timp s-au mai ameliorat dar pozele din vara respectiva imi amintesc mereu ce inconstienta am fost. Acum vara folosesc factor de protectie 50+ si iarna folosesc creme de albire a tenului. Mi-ar placea sa incerc seturile acestea pentru ca am incredere in produsele Eucerin si cred ca ma vor ajuta. Multumesc!
https://www.facebook.com/petronela.petty/posts/10205064370432101?pnref=story

Unknown spunea...

link share:https://www.facebook.com/anca.gabriela.9400/posts/736829836386713
Mama mea are cateva pete pigmentare,aparute in urma expunerii la soare, fara a folosi o crema de protectie solara cu factor ridicat.

Marius Sorin spunea...

Sunt produsele potrivite pentru petele aparute urmare a expunerii la soare. Am un ten foarte deschis si sensibil la soare, ten pe care si-au facut loc petele maronii. Nu am incercat acest produs dar numele Eucerin inseamna mult in dermatocosmetica si cred ca mi-ar fi util.
share:https://www.facebook.com/marius.orbai/posts/1517419778510559?pnref=story
Multumesc

NADIA CANDREA spunea...

Buna! Si eu ma confrunt cu o problema similara…inestetica si de care nu am reusit sa scap pana acum…nici macar sa maschez aceste pete nu imi iese intotdeauna…Stiu de unde mi se trage, ani in urma, cand, bucuroasa ca, in sfarsit, am o vacanta, incercam sa “iau” tot soarele cu mine…nu stiam atunci faptul ca trebuie sa ne innoim stratul de crema cu fotoprotectie la fiecare cateva ore, eu doar ma bucuram de soare, apa, iar soare si tot asa…acum petele sunt amintirea acelor concedii si tare as vrea sa nu le mai vad…intr-o zi.
Multumim pentru sansa…:)
https://www.facebook.com/nadiaalina.candrea/posts/892472020772808?pnref=story

Unknown spunea...

Am si eu cateva pete, dar din cate am inteles, au aparut din cauza soarelui.

Unknown spunea...

Am si eu cateva pete, dar din cate am inteles, au aparut din cauza soarelui.

Alexandra D spunea...

Ma consider oarecum norocoasa, pentru ca sarcina nu a lasat asupra mea pete pigmentare (imi era atat de teama), insa dupa, plimbarile lungi cu caruciorul in miezul zilei, in plin soare de munte, si-au pus evident amprenta. Am folosit crema cu factor 30, dar aplicam cred intr-un strat prea subtire. Poate tenul meu deschis avea nevoie de un factor mai ridicat. Cele mai vizibile pete pigmentare le am in jurul ochilor, pacat pentru ca imi doresc ca acea zona sa fie mereu luminoasa. Daca pana acum 1 an nu ma interesau cremele/tratamentele care se adresau acestei probleme, evitam din start denumirile Whitening/Brightening/Dark spots, acum trebuie sa le fac loc in ritualul meu de ingrijire. Ma bucur macar ca incep din timp, si inca pot remedia.

gabriela spunea...

am ramas cu pete de la sarcina

Adriana Trancota spunea...

Buna Adela ,

Eu m-am ales cu petele inca de la o varsta frageda (la 17 ani au inceput sa-mi apara)si de atunci sunt intr-o continua lupta cu ele dar din pacate tot mai le am si se si extind.Bineinteles am incercat tot felul de produse , creme speciale contra petelelor..pana si fond de tenul este pt pete...dar recunosc nu am incercat Eucerin :)

Nicoleta Agache spunea...

share:https://www.facebook.com/nicoleta.agache/posts/740909839333744?pnref=story
Am cateva pete pigmentare aparute in urma expunerii la soare.

Toma Aurora spunea...

Când eram mai mică îmi desenam pistrui cu o cariocă maro. Dintotdeauna mi-au plăcut pistruii, însă din păcate cei care îmi apar primăvara se încăpățânează să se adune doar pe nas și nu pe obraji, așa cum mi-aș fi dorit eu :D.

Jane spunea...

FB:Janeta Ivan
Share:https://www.facebook.com/janeta.janet.9/posts/347953031995938?pnref=story
Mi-au aparut aceste pete acum 23 de ani cand am fost insarcinata cu fiica mea si sau acentuat cu trecerea vremii si de la expunerea la soare si sincer sunt inestetice incerc sa le maschez zilnic cu fond de ten dar as fi foarte incantata daca as putea incerca aceste produse care sunt minunate si as scapa de acest stres. Si fiicei mele i-ar prinde bine aceste produse pentru care are dereglari hormonale si acneea isi cam face de cap.

Andreea Sotea spunea...

Dupa cum am mai scris si pe alt blog, felicitari pentru initiativa celor de la Eucerin de a ajuta gratuit o parte din femeile care au probleme cu tenul, in special probleme cu pete pigmentare. Si tot odata blogaritelor care duc mai departe misiunea acestora.

Daca atunci cand eram mai copila, o priveam pe mama mea cu mila datorita problemelor ei cu pete, dar si cu bucurie pentru ca in acea perioada credeam ca tenul meu va ramane la fel de curat si fara defecte, acum lucrurile s-au schimbat.

Nu stiu daca petele mele au aparut din cauza faptului ca am istoric in familie cu aceasta problema, sau din cauza soarelui,
Insa vara ma lupt cu aceasta problema. Iarna reusesc sa maschez mai bine petele din cauza faptului ca se estompeaza iar fondul de ten se mentine mai bine pe piele.
Dar in lunile calduroase se accentueaza mai mult si nici caldura nu imi e bun prieten, iar machiajul nu sta perfect pe fata pana la sfarsitul zilei.

Succes tuturor fetelor.

Anonim spunea...

Buna! povestea petelor mele ,au aparut pe perioada sarcinii. Am incercat tot felul de creme solutii,tratamente,nu am reusit sa scap definitiv de ele poate cu ajutorul cremei Eucerin voi remedia aceasta problema sharehttps://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=314752825379454&id=100005342163092&pnref=story fb ene maria

Anonim spunea...

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=314752825379454&id=100005342163092&pnref=storysharehttps://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=314752825379454&id=100005342163092&pnref=story fb ene maria

Unknown spunea...

Mi-au aparut pete mici si multe pe nas din cauza expunerii la soare si mamei mele care are 60 de ani din cauza varstei;nu am gasit pana acum vreo crema care sa ne ajute, macar sa le diminueze.Sper sa castig si sa am sansa sa testez gama Eucerin impreuna cu mama si sa aiba si rezultate! Multumim pentru premiu!

Anonim spunea...

Expunerea prelungita la soare,sarcina,cateva cosuri traumatizate si-au lasat amprenta pe cateva zone ale tenului deaceea sper ca Eucerin sa fie salvatorul meu.

Unknown spunea...

Buna dimineata !
Pete pigmentare au aparut cred acum vreo 10 ani dar nu sunt f profunde si nici nu sunt mari ca suprafata si apar periodic vara de la expunerea solara .Nu ma deranjeaza Un mic treuc pe care il aplic cu rezultate bune este ca in fiecare dimineata sa imi sterg fata cu caja interioara a unei banane .Folosesc si creme adecvate , ma ingrijesc mai mult .
FB : Iuliana Daniela Ioniche

lautarescu adriana spunea...

mi-au aparut cateva pete in timpul sarcinii

lautarescu adriana spunea...

mi-au aparut cateva pete in timpul sarcinii

Unknown spunea...

M-am procopsit cu niste pete rosiatice dupa un tratament cu laser pentru pareaza facial si nu mai reusesc sa scap de ele

ioana alexandrescu spunea...

Buna. Primele pete usoare le-am sesizat acum cativa ani, dupa o vacanta la mare si o expunere mai indelungata la soare.

Dulce Ale spunea...

buna! expunerea solara fara protectie solara, din anii nechibzuiti ai adolescentei, mi a lasat ca "suvenir" cateva astfel de pete.

Ramona Dancea spunea...

FB:Ramona Elena Dancea
Cateva pete mi-au aparut in timpul sarcinii, s-au mai estompat cu trecerea timpului si datorita cremelor cumparate din farmacii, dar tot se mai vad. As vrea sa scap de ele si poate aceasta crema ma ajuta.
Share:https://www.facebook.com/ramonaelena.dancea/posts/361784433996625?pnref=story

Bleotu Macrina spunea...

FB : Bleotu Macrina

share: https://www.facebook.com/bleotu.macrina/posts/973499996010183?pnref=story

Principalele cauze ale petelor pigmentare sunt expunerea neprotejată la soare, sarcină, factorii genetici, vârstă sau
hormoni, care determină supraproducţia de melanină
In cazul meu petel au aparut acum cativa ani,odara cu inaintarea in varsta, eu acum avand 59 de ani.Chiar la o testare dermatologica mi s-a spus ca am pete si sa folosesc produse adecvate. Cauza cred ca este menopauza si factorul genetic.Eu folosesc creme cu factori de protecţie, atât în perioada rece, cât şi în perioada caldă.Mai aplic măşti din lactatele acide (smântână, chefir), lămâie, pătrunjel, ele nu dăunează pielii, dar nu au un efect mare.

Corina Corina spunea...

Si eu si sora mea suntem mari fani soare,plaja...acum folosim creme cu protectie solara,..dar e cam tarziu,pentru ca si eu, si ea, ne-am pricopsit cu pete pigmentare pe fata si pe umeri, cam in aceleasi locuri.Am observat ca aproape toate prietenele mele, cu aceleasi obiceiuri nesanatoase ca ale mele,,,au cam aceleasi probleme inestetice.De unde clar...de vina e statul la soare fara protectie solara. https://www.facebook.com/corina.cosa/posts/748516321896026?pnref=story

Unknown spunea...

Eu nu am aceste pete, sunt foarte norocoasa, insa mama mea are. Am citit ca pot fi transmise genetic, asa ca ma astept ca in viitor sa imi apara si mie.
Pana atunci imi doresc aceste creme pentru mami, caci se chinuie de mult timp cu ele.
Multumesc pentru concurs:)
Am dat share pe pagina de facebook a blogului meu, aici https://www.facebook.com/pages/Nymphetamine/250172951671652?fref=ts

Unknown spunea...

Sincer, particip la concurs pentru mama mea. Mereu ma roaga sa ii dau si ei "niste crema de aia buna" de care folosesc eu, pentru ca ii plac mult cremele mele. La 43 de ani, dupa 3 nasteri, cu probleme de glanda tiroida (care se vad si in exterior), are si pistrui si vad ca e complexata de acest lucru. Pe timp de vara, mi se pare mie ca se accentueaza petele, de aceea o sfatuiesc sa foloseasca crema cu FPS, ba chiar le dau pe ale mele, pentru ca nu o preocupa foarte mult sa utilizeze cosmetice in exces. Daca as castiga aceste creme pentru ea, sigur i-as face o bucurie imensa, pentru ca nu ar mai complexata de petele pe care le are si nu m-ar mai ruga cu o oarecare rusine sa i le acopar inainte de a merge la o nunta sau la o petrecere. Multumim pentru concurs!
https://www.facebook.com/elisa.ababei/posts/10203097592102567

Camelia Andrasescu spunea...

Buna Adela,
multumim pentru concurs!
Petele mele provin de la soare...Nici macar nu le remarcasem...Era inainte de nunta ( acum 11 ani) si m-am dus sa-mi fac machiajul pentru nunta la un salon. Acolo, prima data, fata care facea machiajul mi-a atras atentia ca trebuie sa-mi acopere petele. Asa ca, abia atunci am devenit constienta de ele. De atunci am inceput sa folosesc creme cu protectie solara, si totusi incet dar sigur le observ cum evolueaza.
Asa ca da, mi-as dori sa pot folosi aceste creme de ultima generatie! Multumesc pentru oportunitate!


Share : https://www.facebook.com/andrasescu.camelia/posts/766793386722305

Geta spunea...

Imediat dupa nastere mi-au aparut cateva pete pigmentare de care nu am reusit sa scap nici pana acum. Petele mi se accentueaza pe timpul verii, dupa expunerea la soare
https://www.facebook.com/geta.alexiu/posts/795315833840549?pnref=story

Adyna_RAdU spunea...

https://www.facebook.com/radu.adina.3/posts/752919011452167?pnref=story
Petele mi-au aparut acum cativa ani (3-4 ani) dupa ce am stat mai mult timp la soare la 12:00-13 :00. Desi am folosit crema cu factor de protectie razele solare se pare ca au fost foarte puternice si crema nu a fost deajuns. Am incercat tot felul de creme, scrub, masti pentru a scapa de pete insa nu prea am reusit.Cateva au disparut insa marea majoritate sunt vizibile si inestetice pentru mine.

Anonim spunea...

Petele pigmentare mi-au aparut in timpul sarcinii si la contactul cu soarele au devenit si mai inestetice. Sunt pe fata in zona mustatei si a sprancenelor.Este deranjant si sper sa le estompez in vreun fel!
Ladunca Ionelia (email oanaliaolaru@yahoo.com)

georgiana state spunea...

fb: georgiana state
share:https://www.facebook.com/georgiana.state/posts/10204929104578274?pnref=story
Povestea e simpla...expunerile la soare chiar si cu creme spf m-au afectat suficient cat sa ma ingrijoreze...mi-au aparut pete maronii pe umeri , pe maini si sper sa le tin deoparte cat mai mult posibil de fata :-) Multumesc!

Unknown spunea...

Buna

Eu mi-as dori sa castig aceste creme pentru a le face cadou mamei mele, careia i-au aparut aceste pete dupa cele 6 sarcini avute si dupa contactul prelungit cu soarele ani la rand, intrucat stam la tara si toata munca este pe afara :)

daniel adrian spunea...

am ramas cu 2 pete de anul asta de la mare

Zamfir Ramona-Dora spunea...

De cand ma stiu, am avut pistrui. Doar pe fata, Slava Domnului (!!), daca aveam si pe restul corpului cred ca innebuneam. Mereu i-am urat. Cand eram mica si mergeam in vacante la tara la bunici culegeam toate buruienile de prin gradina si imi dadeam cu ele pe fata, ca sa imi “treaca” pistruii (o vazusem o data pe bunica folosind rostopasca pentru o buba/neg si aveam impresia ca e buna pentru orice, aveam doar 6-7 ani). Am crescut, iar cu timpul am inceput sa ii accept. Evident, nu am scapat de glumele proaste ale colegilor, fiind blonda, cu ochii mari si albastri si multe puncte maronii de fata. In acele momente mi-as fi dorit sa existe o solutie miraculoasa prin care sa ii fac sa dispara. In majoritatea timpului, nu am probleme cu ei, ma pot uita in oglinda si nu imi sar in ochi…insa e nevoie doar de un comentariu al cuiva pe care abia l-am cunoscut sau simpla aparitie a primaverii (care pe langa floricele si cantece de pasarele vine cu o explozie de pistrui pe fata mea!) pentru a-mi aminti de faptul ca nu-mi plac si ca mi-as dori sa am un ten imaculat, alb ca neaua. Recunosc insa, nici nu m-am dat in vant in a cauta creme si alte solutii pentru a scapa de ei, la un moment dat prin liceu faceam niste tratamente pentru cosuri iar doamna cosmeticiana imi aplica si o crema super scumpa pentru a-mi diminua pistruii (facea asta fara sa ii fi cerut eu, cred ca o deranjau mai mult pe dansa!). Rezultatele au existat pana am terminat tratamentul, apoi a revenit totul la normal. Acum, la aproape 24 ani, chiar imi doresc o crema care sa ma ajute sa am fata pe care mereu mi-am dorit-o: fara pistrui. :)

Link share: https://www.facebook.com/dora.zamfir/posts/680872482020970

elena spunea...

Mie mi au aparut 2 pete de melasma in zona ochilor dupa a adoua sarcina, sunt f estompate dar ma deranjeaza. Apoi pe dosul mainilor am cateva puncte, parca ar fi acele"pete de batranete":(

Anonim spunea...

NICOLETA GEORGESCU
Petele pigmentare mi-au aparut pe fata de ceva vreme de ;a alimentatia bogata in zaharuri , in trecut am mancat foarte mute dulciuri.

Unknown spunea...

Petele sunt cauzate de mainile mele, recunosc, innebunita fiind de cosurile care-mi tot apar, astfel agresandu-mi pielea ... Nu stiu exact daca-s acelasi tip de pete, dar sunt, din pacate. Incerc sa m-abtin sa nu le zgandar. Pe langa acestea, am si cateva cauzate de razele solare, neprotejandu-ma de fiecare data cand ies din casa ... Obiceiuri proaste de care vreau sa scap.

Share: https://www.facebook.com/gavrila.alexandra.nicoleta/posts/897920350226121?pnref=story

tyana makeup spunea...

Eu nu am astfel de probleme dar mama are si sper ca aceste creme sa o ajute.

vios77ro spunea...

mie imi apar pete pigmentare vara , in urma expunerii la soare , sunt foarte inestetice si trebuie sa folosesc creme cu factor de protectie si nu ma pot bronza deloc
share https://www.facebook.com/vlasceanu.violeta/posts/863957520311295?pnref=story

Deea Andreea Dragan spunea...

Buna !
Ma confrunt de 4 ani cu pete maronii pe fata de cand am ramas insarcinata Am incercat mai multe produse pentu depigmentare si protectie,dar din pacate fara niciun rezultat Sincer,urasc momentul cand trebuie sa ma uit in oglinda si imi este dor de zilele cand iesiam din casa fara fon de ten. Poate produsele Eucerin ma vor ajuta sa scap de petele maronii de pe fata.
share:https://www.facebook.com/andreeaD.deea.564/posts/606653276107971?pnref=story

Iorga Daniela Ionela spunea...

Povestea mea: la inceput,din copilarie am avut mici pistrui pe care nu ii suportam deloc,insa multi spuneau ca au un farmec aparte.Asta nu ar fi deranjat cu mult,daca nu ar fi aparut nesuferitele de pete maro,mai accentuate,in special vara,cand la tara fiind ies la muncile campului.Nu eram la fel de informata in “tinerete“ca acum,nu stiam ca folosirea unei creme cu FPS mare poate impiedica aparitia petelor.In urma celei de-a doua sarcini s-au mai adaugat cateva,asa ca acum trebuie sa am mult mai multa grija de tenul meu.

marisara15 spunea...

eu am pete din periada sarcinii si din pacate nici acum nu au disparut complet , doar s-au estompat
https://www.facebook.com/porumb.maria/posts/801344276595381?pnref=story

Unknown spunea...

Draga Adela,
A trecut ceva vreme de cand nu am mai facut ceva pentru prima oara … Acum, pentru orima oara particip si eu la un concurs organizat pe blogul tau , blog pe care il urmaresc cu interes si in tacere de ceva timp . Sa revin la subiect : petele pigmentare . Am descoperit si eu cu surprindere intr-o vara , pe la “asfintit”, ca au mijit cateva pete albe, mici si aproape rotunde , dar nu pe fata (pe care o pazesc cu strasnicie cu filtru 50 +) , ci pe maini , ramase zilnic libere de orice constrangere cremoasa. Cu cat aveau mai mult liber la Soare , cu atat erau mai surazatoare si evidente . :) Poate leacul de care vorbesti tu sa le mai potoleasca setea de a iesi in lume cu atata nerusinare ... Toate cele bune !

Anonim spunea...

Mihaela Grigoras
https://www.facebook.com/mihaela.grigoras.10/posts/715460421841362?pnref=story
Petele mele au deja peste 10 ani. Au aparut in timpul sarcinii si de aceea nu le-am privit niciodata suparata , mai ales ca s-au asezat pe lateralele fetei. Le retusez cu fond de ten, dar daca as putea sa le estompez ar fi super.

Unknown spunea...

Buna!Si mie,din pacate petele pigmentare mi-au aparut din cauza faptului ca nu am folosit creme cu protectie solara.Fiind la o varsta frageda nu am dat prea multa importanta acestui aspect si iata ca dupa ani si-au facut aparitia subtil si mai mult decat atat,dupa 2 sarcini,petele pigmentare s-au evidentiat si mai mult!
Sper si cred ca Eucerin vine cu o solutie in intampinarea tuturor celor care sufera din cauza petelor pigmentare!Multumim!

Unknown spunea...

Petele mele pigmentare au aparut lent dar sigur. In ceva ani in care dragostea mea pentru soare a invins orice masura de precautie. Ii sorb cu nesat vara fiecare stralucire si imi doresc ca el sa-mi guverneze tot anul. Sa nu mai exista iarna sau toamna, sa fie cald si bine. Nu sunt mandra insa de ele, ci incerc sa nu le observ si sa uit ca exista. Insa ele sunt acolo amintindu-mi, mai ales acum cand razele soarelui par atat de departe, ca totul are un pret.
share: https://www.facebook.com/irina.olteanu.94/posts/4761381368478?pnref=story

Gavriloi Adina spunea...

Pot să mă consider o mare norocoasă, pe de o parte, deoarece petele pe care le am pe ten nu se datorează celor două sarcini și nici schimbărilor hormonale din organismul meu.
Pe de altă parte, petele care mă fac să aplic mai mult fond de ten, au apărut în urma încăpățânării mele de a nu folosi mereu, cremă cu protecție solară.
Dacă m-aș fi informat din timp și aș fi urmat sfaturile specialiștilor, poate acum nu aș fi avut nevoie de produse care să îmi rezolve problema acestor pete pigmentare inestetice.

Share link: https://www.facebook.com/adinamirabela.gavriloi/posts/802287686480896?pnref=story

Mary_LENA spunea...

Petele pigmentare pe fata le am inca de cand eram mica.Am crescut la tara si atunci parintii ma luau cu ei la munca.Nu erau crème cu protectie solara asa ca expunerea la soare in orice moment al zilei si-a pus amprenta asupra tenului meu inca de cand eram mica dar si dupa ce am crescut si am continuat sa merg cu parintii,apoi cu sotul, la tara, la vie, sa ii ajut.
share https://www.facebook.com/Mary.Lena32/posts/689165494514626?pnref=story

Marya Nikoleta spunea...

Buna! după o vacanţă petrecută la mare, în locul bronzului natural mult dorit, pe piele si pe fată am rămas cu pete închise la culoare care nu mai dispar Mi-ar placea sa am sansa la aceste produse deoarece m-am cam saturat de aceste pete.
share link https://www.facebook.com/C.marya.nikoleta/posts/798784510167355?pnref=story

luciana spunea...

Nu pot să dau vina pe mine sau pe cineva, pielea o mai și moștenești și poți doar să o mai repari, dacă este cazul. Nu mă plâng decât de prezența unor pete mici intr-un loc anume, mostenire poate de la bunica, dar cum până și actrițele de la Hollywood au imperfecțiuni ale pielii să zicem că e farmec personal.Folosesc diverse creme de zi și încerc să nu exagerez cu statul la soare, pentru a menaja pielea cu tendinte de a se inroși exagerat. Nu am incercat inca Eucerin, dar merg pe mana voastra, ca e un produs de interes și cu potențial si imi doresc sa il incerc si sa impartasesc prietenelor succesul pe care il intuiesc. Va multumesc pentru oportunitate și vă doresc să fiți cu toate frumoase !

Mirela-Liliana Ion spunea...

Din fericire pentru mine,nu am asa de multe pete pigmentare ca alte persoane din jurul meu !
Dar cele cateva pe care le am,sunt localizate pe fata si pe spate,si acestea au aparut din cauza expunerii prelungite la soare,si uneori fara a folosi lotiune cu protectie solara adecvata,din dorinta de a capata un bronz frumos si uniform cat mai rapid .
Dar imi doresc sa scap de cele care sunt deja, si sa am grija de mine pentru a nu mai aparea si alte pete pigmentare,care sunt inestetice si ne distrug pielea.
Linkul de share este : https://www.facebook.com/burcescu.mirelaliliana/posts/886149291417442?pnref=story
Multumim ptr concursul oferit si pentru ajutorul impotriva luptei cu petele pigmentare !
O zi minunata iti doresc !

asias spunea...

Primele pete pigmentare au aparut cand credeam ca repar ceva la tenul meu. Mai exact, acum 6-7 ani, cand dermatologul mi-a recomandat crema cu AHA fara sa-mi spuna si despre protectia solara. Intre timp, au aparut suficient de multe articole/informatii si am inteles ca trebuie sa port SPF. Am incercat sa reduc petele si am reusit cumva. Nu au disparut insa.

Bianca Roxana spunea...

Pana in acest an nu am avut probleme cu petele. Acum insa, odata cu noua sarcina si probabil si cu inaintarea in vârsta, semnele ca tenul meu a fost agresat de soare in mod repetat din neglijenta mea si/au spus cuvântul. Acum ma confrunt cu pistrui destul de inestetici care sper din suflet sa dispară, întrucât chiar nu m-as putea obișnui cu ei. Sper sa am sansa de a testa aceste creme!

Anonim spunea...

si castigatorii sunt

Ramona Juganaru spunea...

Multumesc mult, Adela, mi-ai facut ziua frumoasa! Nu e doar o surpriza placuta ce satisface dorinta de a incerca ceva nou, ci imi este cu adevarat utila fiindca mai dau o sansa luptei cu melasma ce ma necajeste de atata timp. Felicitari si celorlalte fete, sper sa revenim cu impresii despre un ten macar un pic mai bright. :)