marți, mai 26

SKINCODE EXCLUSIVE CELLULAR EYE-LIFT POWER PEN
Desi am trecut de sute de ori pe langa produsele Skincode de la HelpNet, nu imi amintesc sa fi incercat ceva de la ei pana in acest moment, cand tentatia a venit sub forma unui eye-lift power pen. L-am luat cu mine si la Barcelona, deci l-am testat si sub raze de soare mediteraneene, dar si dambovitene:)
Se comporta excelent ca baza de machiaj, serul e usor ca puful de papadie, nu ii simti textura, ci doar efectele: hidrateaza si racoreste din momentul in care il aplici. Reduce oarecum relativ si semnele de oboseala.
Sa pornim asadar de la descrierea oficiala:

"Cellular Eye-Lift Power Pen joins the Skincode Exclusive collection of advanced cellular skincare products formulated to improve the health and youthful appearance of the skin. Embodying the highest Swiss standards of purity and perfection, the powerful anti-aging treatments target the skin on a molecular level, speeding up the cell renewal process, which slows with age. Skincode Exclusive products contain a paraben-free formula and a 100% allergen-free fragrance so they’re suitable for even the most sensitive skin."


Produsul face parte din gama premium Skincode Exclusive, ce are la baza un complex avansat de ingrijire a tenului care accelereaza regenerarea celulara, proces care incetineste odata cu inaintarea in varsta.
Complexul ACR-G2(complex organic alcatuit din peptide, minerale, vitamine si ingrediente organice cu o putere de penetrare sporita in straturile profunde ale pielii pentru a stimula secretia de colagen natural), ajuta la eliminarea liniilor fine din zona ochilor si creste elasticitatea si fermitatea pielii. 
Fiind un complex 100% vegetal,acesta este bine tolerat de piele,nu au fost inregistrate efecte adverse.

Pro Vitamina B5 are efect antiinflamator si hidratant. Ingredientul Sesaflash-patent Skincode Exclusive, este un complex de iluminare cu suave particule aurii, care are ca efect reducerea pungilor de sub ochi., Hialuronatul se sodiu mentine apa in tesuturi, iar efectul de hidratare se pastreaza pe tot parcursul zilei.

Eu l-am folosit doar dimineata, ca unic produs, formula mi se pare ideala pentru vara/canicula. Ca sa fie si mai racoritor, il tin in frigider. Indicatiile de pe cutie te indeamna sa folosesti acest produs in combinatie cu crema clasica de ochi, potentand eficacitatea acesteia, insa mie ser+crema peste zi mi se pare mult, asa ca am personalizat. Crema de ochi pe care o folosesc peste noapte este de la o alta firma, nu au aparut nepotriviri de caracter intre cele doua:)

15 ml, 126 lei, in farmaciile HelpNet.

4 comentarii:

Butterfly spunea...

Pare foarte bun, macar semnele de oboseala sa le ia si tot e bine :D

Mirela16 spunea...

Cred ca o sa-l testez si eu. Suna bine descrierea ta!Nici eu nu am incercat produsele Skincode pana acum. Abia astept sa-l folosesc ca baza de machiaj:)

adela sirghie spunea...

@Butterfly : faptul ca este tip roll-on il face si mai placut.

adela sirghie spunea...

@Mirela16: am descoperit texturi foarte fine si potrivite pentru vara, acum scriu despre apa unicelulara. Nu e de la Skincode, dar tot produs farma; Nature's Acqua Unicellular Water.