miercuri, iunie 3

THE BODY SHOP: FUJI GREEN TEA

Sarea de baie cu frunze de ceai verde cules de pe muntele Fuji este exact ceea ce speram sa fie in momentul in care am desoperit-o. Este relaxanta, te face sa crezi ca esti in mijlocul unui ceremonial japonez de purificare si face casa buna cu un ceai matcha servit intr-o cescuta de portelan, cum altfel, tot japonez.... Cine spune/crede ca ingrijirea trupului nu atinge partea spirituala, acela se inseala amarnic, ii recomand sa mearga la biblioteca cel putin de trei ori pe saptamana, toata viata de acum incolo:)

Asadar, placerile imbaiatului au acum un nou standard in ceea ce ma priveste, anume, sarea de baie Fuji Green Tea de la The Body Shop, rasfatul suprem. Bath Tea Infuser se umple cu sare de baie si se atarna de robinet, lasand apa calda sa curga peste el, pana simti ca linistea si pacea revin in minte si suflet, picatura cu picatura...

Ingrediente: ceai verde antioxidant, frunze de ceai verde din regiunea Muntelui Fuji, Japonia, precum si aloe vera organica din Guatemala, prin programul Community Fair Trade. Gel de aloe vera este 100% organic, fara conservanti. Frunzele de aloe sunt impachetate si trimise spre procesare in fabrica in decursul a sase ore de cand au fost culese, pentru ca gelul sa fie extras cat timp frunzele sunt inca proaspete si suculente.
Desigur, linia de baie contine si produsele complementare considerate deja clasice: scrub, unt de corp, eau de cologne, sorbet corporal cu efect de hidratare, racorire si absortie rapida. lotiune de corp, sapun exfoliant si gel de dus. Spectaculoase. Elixir de vara pentru minte, inima si spirit.
Un comentariu:

Masaj spunea...

Am incercat si eu sarea asta. O experienta relaxanta pe care sigur o voi repeta curand.