vineri, noiembrie 13

AZI IMI PLACE: TERRALURA, deodorantul fara aluminiu

Am descoperit de curand inca o gama noua de deodorante minunate, fara saruri de aluminiu, in plus-vegane, de AICI si ma grabesc sa le recomand, asa cum m-am grabit de fiecare data cand am gasit variante bune de deo, deoarece consider ca este vorba de produse extrem de necesare. Sunt ani buni de cand folosesc numai variante fara aluminiu, dupa o sperietura strasnica si niste ganglioni aparuti la subrat, care mi-au dat mult de furca. Mi-a fost greu sa fac legatura intre deo si recentele probleme aparute la subsuara, pentru ca inainte de asta foloseam orice gaseam si toate mi se pareau bune. Problemele de la subrat au disparut dupa ce am renuntat la deodorantele/perspirantele clasice si am trecut exclusiv la "fara aluminiu" .

Tin minte ca eram in Spania, in urma cu peste sapte-opt ani cand s-a intamplat pocinogul si am sunat o prietena sa ma plang si sa ii povestesc. Si ea avusese aceasta problema, asa ca sfatul ei a fost ca inainte de orice investigatii medicale amanuntite, sa renunt la deodorantul pe care il foloseam, tin minte ca era un Klorane in care aveam incredere deoarece cumparasem de la ei de mai multe ori fara sa patesc nimic, dar care continea, evident, saruri de aluminiu. De atunci nu am mai cumparat decat "aluminium free", ceea ce va recomand calduros sa faceti si voi cat mai curand.





Variantele propuse sunt interesante: musetel, menta, lavanda, portocala, aloe vera, ylang ylang, lamaie.
Ingrediente 100% naturale, fara aluminiu, parabeni, parfumuri artificiale si alte chimicale nedorite.
Fabricate in Romania, testate dermatologic. Din uleiuri esentiale, minerale coloidale si extracte din plante de la Terralura.

2 comentarii:

Suta Lavinia spunea...

Mulțumim pentru recomandare. Și eu mai folosesc deo fără aluminiu, dar nu exclusiv.

adela sirghie spunea...

Lavinia, incearca sa treci exclusiv la "fara aluminiu", problemele acestea despre care eu am scris sunt tare ciudate, apar cand nu te astepti si te sperie de moarte. Chiar este o problema serioasa.