marți, noiembrie 17

GUERLAIN NOEL 2020: THE GOLDEN BEE MAKEUP COLLECTION

 


Stiu ca acum fetele se dau in vant dupa Charlotte Tilbury, care e absolut fenomenala, insa eu nu pot sa trec peste colectia festiva Guerlain fara sa aplaud incantata si spun w-h-i-m-s-i-c-a-l!!!



Colectia de Craciun Golden Bee Makeup Collection este un omagiu adus opulentei pariziene, a acelui stil de viata rafinat la care visam cu ochii deschisi inca din primele momente in care am inteles in ce consta farmecul feminin. Colectia aseaza gratios si festiv impreuna cateva dintre comorile si iconicele creatii ale casei Guerlain, in editie limitata. Cutiutele sunt luxoase, descoperim vrajite cateva nuante noi exclusiviste, texturi matasoase si somptuoase, combinate chic pentru a spori puterea surprizelor din noptile de sarbatoare. O colectie de neuitat, ca tot anul 2020!


Colectia Guerlain Noel 2020 nu va fi disponibila in magazinele din Romania, au mai fost ani in care acest lucru nu a fost posibil, insa produse Guerlain la pret bun puteti gasi AICI si AICI, eu intentionez sa comand un fond de ten, cel pe care il aveam este pe terminate, iar vremea marilor si frumoaselor vacante cand puteam cumpara din magazinele din strainatate inca nu a venit.








 







2 comentarii:

Lavinia Suta spunea...

Wow, sunt mai mult decât superbe. Sunt ca niște bijuterii prețioase, le admir perfecțiunea și mă gândesc că dacă le-aș folosi, m-aș simți ca o regină!

adela sirghie spunea...

Da, Guerlain mereu are colectii de machiaj de Craciun foarte rafinate, am scris in fiecare an despre ele, chiar daca nu le aduceau si in Romania.