vineri, mai 7

Cremele mele ANTI-AGING


In materie de skincare, cele mai multe produse folosite in ultima perioada au fost cele de la Yves Rocher. Nu am mai calatorit in ultimul an, asa ca nu am mai testat si din acele noutati delicioase care nu sunt de gasit in tara noastra.

Insa, per total, consider ca am iesit foate bine, Yves Rocher a avut multe lansari in aceasta perioada de pademie, au fost de-a dreptul efervescenti si creativi, tot ce am folosit de la ei a fost proaspat ca painea calda, toate mi s-a potrivit, m-am grabit sa le trec la beautynews, gasiti detalii AICI, nu vreau sa repet informatiile de anul trecut, ci sa aduc ceva in plus si consider ca e cazul sa punctez ce mi-a placut cel mai mult si cel mai mult. 


Acesta nu este un articol numai si numai despre Yves Rocher, am si cateva alte produse de la alte firme despre care a venit vremea sa povestesc putin. La final va asteapta si un giveaway frumos.

Preferata mea, in anul care a trecut a fost, de departe, gama pentru lifting, cu colagen vegetal, pe care am folosit-o ca la carte, pana la ultima picatura. Crema de zi, ser iluminator, gel de ochi, crema de noapte, ser intensiv de ingrijire. Pentru fata, ochi, gat, decolteu, sani. Pe toate le-am aplicat cu un usor masaj, sau folosind o mica rola de cuartz roz. Le-am folosit, le-am terminat, am retinut calitatile minunatei plante ajuga reptans, dar adevarata poveste de dragoste acum incepe, in mai 2021, cand am reintrodus in ritualul de zi trei produse cheie Lifting Vegetal: crema de zi, pe care tenul meu mixt o adora, o foloseste si o devoreaza cu viteza luminii, serul si crema de ochi. Le gasiti pe toate AICI



Cand spun ca adevarata poveste de dragoste acum infloreste cel mai frumos, ma refer la faptul ca abia atunci cand folosesti aceleasi creme, dupa o perioada de timp, dai dovada suprema de fidelitate. Ca-n viata, ca-n filme, ca-n povesti.



Asadar, cele trei produse esentiale Lifting Vegetal pentru ingrijirea de zi a tenului meu 40+ se afla din nou in posesia mea, o mai mare multumire nici nu cred ca se putea. Ma bazez pe creme, seruri si masaj facial. Poate ca dupa 50 ma voi gandi serios la un botox pentru ridurile de expresie dintre sprancene, care s-au format pentru ca stau deseori incruntata. Nu voi ezita sa scriu despre experienta cand va fi efectuata.


Tot in aceasta perioada am avut si dezamagiri cosmetice, nu tot ce am folosit a fost potrivit tenului meu, acidul azelaic a fost un new entry si am avut mari asteptari de la el. Tenul meu nu l-a suportat prea bine, de fiecare data cand l-am aplicat mi-au aparut mici cosuri pe mandibula, zona care a fost extrem de sensibila oricum in aceasta perioada, in care am purtat si masca cu filtru de protectie anti-covid. Am avut Luminous Fluid Cream de la Sesderma, de la care am folosit pana acum numai produse foarte bune, dar acidul azelaic lipozomalnu a fost deloc o alegere buna. Fluidul ar avea un rol depigmentat principal, care in cazul meu nu s-a manifestat in nici un fel: imi incarca tenul, fluidul era prea gras pentru tenul meu mixt, cum am spus, de fiecare data imi apareau cosuri pe mandibula, iar petele nu s-au estompat deloc in acest timp. L-am folosit ziua, pentru ca are un spf 50, iar noaptea, aplicam o crema hidratanta sau pentru ten sensibil. Fiind vorba de Sesderma, am incercat in mai multe perioade sa ii dau o sansa, dar de fiecare data am regretat. Pentru ca nu am vrut sa il arunc, l-am folosit totusi pentru gat si decolteu, doar cu rol de SPF, unde nu am avut reactii adverse. Este singura data cand am folosit acid azelaic, deci nu stiu cum ar fi cremele de la alte firme, eu l-am scos de pe lista mea definitiv.



Dar de la Sesderma am folosit insa si RETI Age, un extraordinar serum lipozomal ce se aplica seara si care mi-a netezit tenul-pe acesta il voi recumpara negresit, este preferatul meu, alaturi de gama lor cu Vitamina C si realmente simti cat de bine lucreaza pe tenul tau chiar de-a doua zi, il gasiti AICI 

Actiune antiaging puternica si toleranta excelenta datorita sistemului 3-Retinol cu eliberare prelungita. Retinoizii stimuleaza proliferarea keratinocitelor, normalizeaza procesul de exfoliere si imbunatatesc textura si tonusul pielii. Combinatia cu alte ingrediente active, precum acidul hialuronic hidrolizat sau factorul de crestere TGF-B2 cresc efectul, imbunatatind totodata toleranta.  

Acestea au fost cremele si serurile anti-aging folosite e mine in ultimul an, poate vi se par putine, poate credeti ca ar fi trebuit sa incep in fiecare luna cate ceva nou si spectaculos, dar adevaraul este ca mie imi place sa folosesc produsele bune pana se termina, sa vad exact ingredientele care fac bine tenului meu. Mai am cateva picaturi de retinol, dupa care fac pauza o saptamana si ma intorc la vitamina C, de care simt ca mi s-a facut dor, si pe care o voi folosi numai pe timpul noptii.



Intrucat am lasat frumoasa surpriza la sfarsit, a venit vremea sa anunt un nou giveaway, este vorba de cele trei produse din Gama Lifting Vegetal de la Yves Rocher, ritualul meu de zi: crema, serum si gel de ochi. 
Pentru inscriere, va rog sa imi lasati un comentariu mai jos in care sa imi spuneti la ce varsta ati inceput ingrijirea anti-rid, apoi:

1-sa va abonati la newsletter-ul de pe blog (pagina principala, dreapta sus); 
2- sa ma urmariti si pe  Instagram, ma gasiti pe contul adela.sirghie

 Giveaway-ul dureaza pana pe 1 iunie 2021, cand voi anunta castigatoarea concursului. Cadoul va fi trimis de Yves Rocher.




13 comentarii:

Marilena Rosioru spunea...

De la 28 ani. Mi se pare ca odată cu sarcina m am maturizat și eu...cu totul. Deși încă am mintea de copil 🙊

Hermina spunea...

dupa varsta de 30 ani
ig mina_._hermina
abonare cami_........04@y......com

Hermina spunea...

dupa varsta de 30 ani
ig mina_._hermina
abonare cam.......4@yahoo.com

Petruta Daniela spunea...

Buna. Primele produse anti-rid le-am folosit la 32 ani . Acum ma gandesc ca era mai bine mai devreme, dar asa gandeam atunci . ��

Alexandra Voicu spunea...

Vai ce surpriza placuta! Am inceput sa am o rutina bine conturata pe la varsta de 26 de ani, timp in care am testat diverse ingrediente active, produse. Sunt abonata la newsletter cu adresa ale_x_andra0612@yahoo.com, iar pe instagram te urmaresc de pe contul alexandragab.

carmencita spunea...

Buna! Stiut fiind faptul ca cea mai buna ingrijire anti-aging o reprezinta protecti solara, pot spune ca am inceput sa utilizez produse cu SPF pe la 24-25 ani..destul de tarziu, e adevarat. Acum am 33 ani si am inceput sa folosesc si alte produse in acest scop- fiole cu acid hialuronic/colagen de la Farmec, crema cu retinol in perioada rece. (Pe instagram sunt carmencita184)

Lacra Lacry spunea...

Buna Adela. Întotdeauna am încredere in recomandările tale. Am început in jur de 27-28 ani, dar nu pe tot tenul, ci doar pentru zona ochilor, pe care nici acum nu am reușit sa o corectez.. in continuare am “ probleme” cu ridurile din aceasta zona.. Încă nu am găsit o crema minune, sau doar una care sa se potriveasca nevoilor mele.

Simona Iuliana spunea...

Buna !!!! Primele produse antirid am început să le folosesc la vârsta de 24 de ani!

Lucica Lazar spunea...

Am început cam târziu, pe la 35 de ani. Tot am zis ca n-am nevoie dar timpul si-a lăsat amprenta...
Te urmaresc cu drag 😍
Multumim de concurs!

Ioana spunea...

Buna si bine ai revenit, ma relaxeaza sa te citesc. Am inceput sa folosesc produse antirid la varsta de 30 de ani. Pe Instagram sunt ioanamariam_82.
O zi cu soare.

CUVINTE RATACITE spunea...

Inca sunt la inceput, desi varsta si problemele tenului cer mai multa atentie...fac pasi mici dar siguri catre o rutina potrivita, mai un ser, ba o crema, ba grija sa dorm cand se poate, sa iau si cateva suplimente....cam de pe la 30ani , acum am 40, totusi inca am zile cand uit sa ma dau cu crema.... cred ca ginseng e musai sa incep sa iau . :) 🤗🥰 Carmen

Kyanna spunea...

Buna! Din fericire pentru mine, pana la 40 ani n.am avut nevoie decat de protecție si hidratare. Dupa 40 am inceput cu antirid

Nici eu nu m.am inteles cu ac.az.si nici cu fact.G de la Sesderma. In schimb iubesc vitam c & retistres.

De.a lungul timpului am observat ca tenului meu ii cam plac recomandarile tenului tau 😉. So, ma bucur ptr acest articol.

Lavinia S. spunea...

Buna, Adela!
Ma bucur ca ne-ai povestit în detaliu despre aceste produse.
Ma surprinde ca nu ți-au priit cele doua produse Sesderma pentru ca țin minte ca le-a recomandat cineva, dar probabil nu se potrivesc oricărui ten. Suntem diferiți și pielea reacționează diferit.
Eu am pe lista de dorințe Luminous Fluid Cream pentru ca tenului meu ii place acidul azelaic. Acum ma mai gândesc dacă sa îl iau sau nu...Oricum, deocamdată am doua tuburi de Metroruboril AZ de la Isispharma, care conține acid azelaic.
RETI Age l-am notat, sigur o sa îl cumpăr la un moment dat, suna tare bine!
Ca sa răspund la întrebarea pentru concurs, pe la 28 de ani am început sa pun accept pe îngrijirea anti-rid a tenului. Poate și pentru ca atunci am început sa observ linii fine ici-colo. Știu ca ar fi fost indicat sa încep un pic mai repede, dar ma străduiesc acum sa am grija mare de ten.
De fapt, și înainte de acea vârstă, pentru ca am folosit Retin-A, însă la vremea respectiva nu știam ca are și efect anti-rid. Il foloseam ca tratament anti-acnee.
La newsletter sunt deja abonata, iar pe Instagram te urmăresc cu username-ul laviniasuta
Te îmbrățișez virtual!