vineri, mai 29

alessandro pedix pentru calcaie crapate


Am o pedichura impecabila, fie iarna, fie vara. Unghiile de la picioare sunt mereu scurte, date cu oja puternic colorata, preferata mea este Moscou de la Peggy Sage, un rosu moscovit, foarte asemanator cu culoarea cravatei de pionier. Respect toate programarile la pedichiura, cuticulele mele sunt ingrijite, impinse cu regularitate cu betigasul, bataturile, cand mai apar, sunt rezolvate in cel mai scurt timp cu putinta. Dar acum vreo 2 saptamani, in timp ce imi luam sandalele preferate, am vazut ca am calcaiul stang descuamat ciudat si in plus, crapat. Pe timp de vara, asa ceva poate ruina orice pedichiura. L-am verificat repede pe celalalt, dar era soft, roz, pufos si frumos- cum il stiam. Asa ca de atunci aplic zilnic un unt de masaj pentru calcaie si talpa piciorului de la Alessandro, achizitionat de la Topline, cu ceara naturala foarte hidratanta si imbogatit cu uleiuri de karite, macadamia si jojoba. Il aplic dupa dus sau baie, in strat mediu, pe toata talpa piciorului si masez, insistand in zona cu problema, pana simt ca intra in piele. Are o formula foarte hidratanta, actioneaza in profunzime, dar dupa ce il aplic si imi iau sandalele am mereu impresia ca alunec din papuci. Calcaiul meu stang inca nu s-a vindecat de tot, dar descuamarea nu mai este vizibila.

8 comentarii:

Zuzele spunea...

cat costa? si daca e foarte scump, ce alt remediu pentru calcaie nasoale mai stii? ceva mai ieftior :) ms

adela sirghie spunea...

O alternativa foarte buna este crema de la Yves Rocher, eu am avut una care mirosea a lavanda. Ei au un sistem de vanzare prin posta, dar au si un magazin foarte dragutz langa Gima la Mall Vitan. Dar trebuie folosita dimineata si seara, ca o crema de tratament.

Zuzele spunea...

imi place yves rocher...mai ales o crema de corp cu migdale am impresia ....ms mult

adela sirghie spunea...

Si mie imi place yves rocher. Au si o gama pt tenul gras si acneic foarte buna, am folosit-o

aida spunea...

Tot mai buna e crema de galbenele.Eu o aplic seara, generos si ma incalt cu o pereche de sosete de bumbac pana dimineata. Efectul e za best:)!

adela sirghie spunea...

nu am incercat, dar galbenelele sunt considerate panaceu universal. e bine de stiut. vindeca si crapaturile, sau doar descuamarile?

Anonim spunea...

nu te supara...la ce magazin gasesc crema pedix?

adela sirghie spunea...

@Anonimagsesti Pedix in magazinele Douglas, la saloanele de infrumusetare Silhouette sau la showroom-ul Topline din Unirea.
xoxo!