sâmbătă, mai 30

autobronzantele 1


Ieri m-am intalnit cu o prietena care stia-citise pe blog, te astept cu comentarii draga mea, ca in urma cu 2 saptamani am folosit autobronzant ca sa fiu aurie la un party. Cand m-a vazut alba ca printesa, sau alba ca Alba ca Zapada ca sa descriu mai exact culoarea mea de acum, mi-a spus ca degeaba am folosit self tanning ca ea, care la randul ei e alba, pare bronzata fata de mine, si nu a folosit nimik. Si exact asa si era. Si atunci mi-am dat seama ca trebuie sa clarific repede niste lucruri. Asa ca scriu autobronzantele 1 cu gandul ca sigur vor mai fi pe parcursul verii niste lucruri de spus despre acest subiect. Culoarea obtinuta in urma self tanning-ului nu are cum sa dureze mai mult de o saptamana, in cel mai fericit caz. Si ca sa tina atat, trebuie sa nu faci dusuri sau bai fierbinti, sa nu te epilezi cu ceara traditionala sau de unica folosinta, sa nu te freci cu buretele, sa nu folosesti decat scrub fin fin de tot, mai bine deloc. Zilnic, trebuie sa aplici o lotiune hidratanta. Mainile se vor albi cel mai repede, pentru ca le speli cel mai des. Si fata devine alba relativ repede, pentru ca folosesti demachiante. Asa ca de cele mai multe ori trebuie sa reaplici autrobronzantul pe fata si pe maini. Dupa o saptamana poti reaplica produsul ca la carte: baie calda, burete, scrub. Daca palmele tale pigmenteaza foarte tare, poti aplica autobronzantul cu manusi subtiri, chirurgicale.

Un comentariu:

Unknown spunea...

Cum aplici scrubul pe corp? Ori sunt eu tampitica, ori sunt mai multe metode. Ce scrub ar trebui folosit? Cumparat, handmade? Care e ordinea de aplicare a produselor in timpul dusului cand folosesti si scrub?

Eu am un sapun de la Ortos, scrie pe el ca e anticelulitic, stimuleaza circulatia sangelui si are mici particule in el. Nu cred ca e miraculos, dar poate ma ajuta cu ceva particulele alea. Dar cum? Gel de dus, apoi scrub sau scrub, apoi gel de dus?