miercuri, mai 27

cremele minune si adevarul gol golutz despre ele 2

Am multe prietene care imi spun ca nu au niciodata rabdare sa termine de folosit o crema. Dupa maxim 2 saptamani, apare plictiseala, chiar daca potiunea pe care au dat o groaza de bani este potrivita tipului de ten, nu a facut niciun pocinog, ba chiar se declara multumite de ea. Dar... da, intotdeauna e loc de mai bine, lucru perfect bun de aplicat si in cazul acesta. Pe piata apar lunar sute de creme noi, mai trendy si mai miraculoase decat cea de acasa, de pe masuta de toaleta sau policioara din baie. Lumea cremelor e o lume minunata, scumpa, dar o lume a iluziilor. Ne pacaleste cu imagini splendide prelucrate in Photoshop. Intotdeauna crema pe care nu o ai este mult mai performanta decat cea pe care o folosesti deja. O crema de 2 saptamani e o crema veche deja. Prietena ta cea mai buna a aflat de o crema miraculoasa, trebuie neaparat sa o ai si tu, revistele lunare apar mereu cu noutati, blogul asta al Adelei te buimaceste si el, deci ce poti sa faci sa nu o iei razna? Te duci acasa, numeri cate creme ai, te uiti in oglinda, tragi aer in piept si iei decizia de a nu mai cumpara nimik pana ce nu termini stocul care s-a strans. Crede-ma ca este cel mai bun sfat pe care il pot da. Foloseste intai ce ai. Si cand deschizi o crema, foloseste-o pana la capat. Daca le combini nu vei sti niciodata care e efectul uneia si care este al alteia. Te regasesti in aceasta descriere? Esti deja pe drumul cel bun. Dupa ce termini o crema, incepe alta, e un lucru simplu, nu imposibil.

4 comentarii:

adela sirghie spunea...

Valy, bine ai venit pe beautynews by adela sirghie. O seara frumoasa si tie.

SoSheSays spunea...

Cat de mult ma recunosc...si eu sunt mereu adepta schimbarilor si nu stiu daca e bine...intuiesc ca nu...

adela sirghie spunea...

este bine sa schimbi cremele, dar nu este bine sa le folosesti 2 saptamani sau mai putin, si sa renunti la ele imediat ce ai auzit de o alta mai maiastra. Asteapta sa termini o crema si apoi cumpara alta. Documenteaza-te serios inainte de a cumpara o crema si alege intotdeauna calitatea, nu cantitatea.

Unknown spunea...

Eu deja am adoptat aceasta atitudine de mai bine de 2 ani, si in ceea ce priveste ingrijirea, si in ceea ce priveste machiajul. Prefer sa cumpar un produs nou dupa ce il termin pe cel existent sau cand observ ca imi face rau. Daca un produs imi e bun, de ce sa il inlocuiesc?