vineri, mai 29

dezamagiri cosmetice

daca ai platit un pret exagerat de mare pe un produs cosmetic si acesta nu si-a meritat banii, te invit sa scrii AICI-adica mai jos, la comentarii:

20 de comentarii:

Zuzele spunea...

LOTIUNE PENTRU SLABIRE GOLD SHAPE-250 ron- desi se bucura de o mega reclama, efectul ei nu echivaleaza nici macar cu al unei creme de corp nivea de 10 lei. miroase foarte foarte foarte urat, are o culoare maronie si lasa si pielea lipicioasa. Atat eu cat si o prietena de-a mea care s-a lasat si ea tepuita, am fost foarte dezamagite :( uite aici site-ul dedicat "miraculoasei" lotiuni http://www.goldshape.ro/goldshape_extra_plus.php

pupici

adela sirghie spunea...

Trebuie sa gasim o formula sa putem spune adevarul despre produsele cosmetice care nu ne plac, despre produsele care costa mult si in schimb nu ofera nimic. Te mai astept si cu alte dezvaluiri.

Mihaela spunea...

Sapunul Chanel COCO Mademoiselle ... oribil !!! Daca la parfum nu pot renunta , de sapun nu pot sa ma mai ating . Miroase pielea a chimicale desi calupul de sapun miroase la fel a COCO .

adela sirghie spunea...

incearca sa verifici ingredientele inainte sa cumperi orice produs. n acest fel, crede ca ai sanse sa nu mai ai atat de multe surprize neplacute. Si eu am Coco Mademoiselle, dar sapun nu am cumparat, am doar un Eau de Parfum si deodorantul.

Anonim spunea...

Dezamagirea mea No1: gelul anticelulitic de la Vichy.
De fapt, daca stau bine sa ma uit in urma, toate brandurile aflate sub umbrela L'oreal nu sunt altceva decat pacaleli.
Cred ca pretul produsului reprezinta 80% cheltuieli de publicitate si 20%ambalaj si ingrediente.
Altfel, nu se explica de ce de fiecare data cand apare un produs nou, femeile parca au creierul spalat instantaneu, cumpara produsul pentru ca mai apoi sa constate ca nu se intampla nimic din cele promise. Si chestia asta se repeta de fiecare data...
In fine...poate nu am eu dreptate..

Gaby spunea...

Pe mine m-a enervat tare mult un fard de pleoape marca Sephora. Nu era bun de nimic, l-am aruncat. Iar rujul rezistent tot marca Sephora nu este deloc rezistent, este un ruj normal.

SoSheSays spunea...

Toate produsele Avon.

Gama 3 steps Anti Blemish Solutions Clinique

Spray Gloss Stralucire Renee Furterer

Butterfly spunea...

Crema de ochi Revitalift de la L'oreal, si vopseaua marca L'Oreal in general, niciodata nu mi-a iesit nuanta si s-a decolorat foarte repede.

ana spunea...

- BeneFit - Erase Past. Pret peste milion, produs extrem de prost. Arata bine sub ochi imediat ce-l aplici, dupa jumatate de ora ai numai "scame". Oribil!!!
- Mascara YSL
- Farduri Helena Rubinstein + Extreme Concealer

Madalina spunea...

Marea mea dezamagire rimelul Inimitable de la Chanel. Am dat pe el 130 RON si nu face nici macar cat un rimel de la Loreal. Bleah Bleah Bleah...i-l fac cadou mamei. Next step DiorShow..sper ca de data asta sa merite banii

adela sirghie spunea...

Mada, dar ce anume nu iti place la acea mascara?

Madalina spunea...

Adela, problema e ca dupa cum este promovat, acest rimel ar fi trebuit sa dea volum, sa alungeasca si sa curbeze genele. Nu face mai nimic din toate astea; in schimb incarca genele (la a2a aplicare deja genele mele aratau ca niste picioruse de paianjen) si daca incerci sa-l dai jos fara demachiant (doar apa), risti sa-ti smulgi si cateva gene. Nu stiu, poate e vorba de un caz particular, pentru ca am sesizat ca toata lumea il lauda...insa iti spun, am obtinut rezultate net superioare cu Lash Architect de la L'Oreal, care costa de vreo 2-3 ori mai putin...

Josephine spunea...

VICHY DERCOS fiole contra caderii parului.La mine nu au functionat.Au costat peste 100 lei din cate imi aduc aminte si au fost o dezamagire...

adela sirghie spunea...

Josephine, cred ca ai mai scris pe beautynews, nu-i asa?
Eu cred ca singura metoda care functioneaza in cazul caderii parului este o dieta adecvata. Chiar sunt foarte curioasa daca cineva poate lauda, dupa ce l-a folosit, evident, vreun produs pentru stoparea caderii parului.

MooNy spunea...

Pentru fetele cu gelurile anticelulitice: nu exista produse minune - ia puntei banut de la banut, luati malai si bagati un masaj o data la doua zile. Sa vedeti ce bine e.

Dezamagiri... Paleta de 88 de culori. Cretoase, deloc rezistente, sareau din paleta, doar cateva intense.

Partea buna e ca am un ochi sa-mi traiasca, tot ce mi-am cumparat pana acum a mers PERFECT pentru mine.

@not beautiful enough: multe-s varza de la Avon, insa sunt si exceptii. Testez tampenii de la ei de 4-5 ani :)

Dora spunea...

Adela, știu că din mai și până acum este o cale lungă, dar eu am observat îmbunătățiri considerabile(!) după ce mi-am băgat în șamponul obișnuit pentru volum de la Elseve trei capsule de vitamine dar nu mai știu de la ce firmă. Data viitoare când merg la coafor o să întreb. Era ceva din 4 litere și un apostrof, dacă ai vreo idee.

adela sirghie spunea...

Dora: nu, chiar am stat sa ma gandesc (asa, ca exercitiu), dar nu am nicio idee, trebuie sa intrebi la salon si sa ne spui:)

Andreea spunea...

Primerul de pleoape Guerlain. Nu l-as mai cumpara a doua oara.

Anonim spunea...

Serul de la yves rocher. Dar, un efect garantat il au mastile facute in casa din galbenus de ou, ulei de ricin, de cocos, de masline, vit. A, vir. E

Anonim spunea...

Doar dieta, nu e de ajuns