duminică, mai 24

gigi cosmetic body oils


Uleiul de corp cu vanilie de la Gigi Cosmetic este favoritul meu. Sunt adepta bailor relaxante, cu lumanari parfumate, mi s-au parut intotdeauna cea mai rapida metoda de a-ti incarca bateriile. Dupa ce ies din baie, pe pielea uda, aplic uleiul de vanilie, care se difuzeaza usor, fiind sub forma de spray, si ma infasor cu un halat pufos care sa absoarba umezeala. Parfumul e delicat, dar se simte pana a doua zi, pielea aste hidratata si foarte catifelata. Nu trebuie sa masezi, ci il intinzi doar, usor, cu mana. In contact cu stropii de apa de dupa baie, devine foarte fin si intra mult mai bine in piele. Poti opta si pentru alte miresme, levantica, citrice sau mosc. Indulge yourself!

10 comentarii:

Zuzele spunea...

m-as uleia cu o aroma de citrice :) hmm...deja imi vine apa in gura :)) unde se gasesc?

adela sirghie spunea...

Uleiul de la Gigi poate fi gasit la mai multe cabinete de cosmetica, dar cel mai simplu este sa te duci la ei la showroom, pe Londra 20A, tel 021 23185. E o straduta prin spatele Guvernului

Zuzele spunea...

gasesc eu! ms frumos!

adela sirghie spunea...

cu drag, zuza G. Ma bucur mult de tot ca urmaresti blogul meu.

Zuzele spunea...

daaaaaaaaaaaa!!!!! pai eu sunt disperata dupa orice inseamna crema, sampon, balsam, fard :))) macar sa fiu informata chiar daca nu mi le cumpar pe toate..dar imi place sa le admir, atat in magazine cat si pe blogul tau.. la un moment dat aveam cosmetice prin toata casa, efectiv nu mai aveam loc pentru ele dar mi-erau atat de dragi toate incat nu puteam sa le fac cadou :)) cu taote ca prietenele mele pun ochii pe cate ceva de cate ori vin in vizita..dar le-am spus clar.. in afara de parfumuri si cosmetice, pot sa ia orice din casa :) din cate citesc eu la tine, cred ca esti doxa in materie de cosmetice :) faci ceva in domeniul asta sau esti doar fan inrait?:)

adela sirghie spunea...

De 10 ani sunt beauty editor la reviste glamour, am incercat foarte multe cosmetice si am invatat foarte multe despre ele in acest timp. Toate prietenele mele imi cereau sfaturi, ma sunau din magazine inainte sa isi cumpere diverse produse, deci ideea de blog mi-a incoltit de mai multa vreme in minte. Acum lucrez la un site, sper sa il pot lansa vara aceasta.

Zuzele spunea...

ce fericita trebuie sa fii sa faci ceea ce-ti place :) si sa muncesti intr-un domeniu atat de frumos... hai ca eu sunt la munca, dar n-am nici un kef de scris...am citit de 200 de ori blogul tau si acum m-am pus de google-it dupa diverse produse de infrumusetare :) apropo..help me pls.. sunt disperata si dupa plaja...recomanda-mi o crema buna...eu am folosit anul trecut l'oreal cu 20 de factori si am fost fff multumita..nu m-am ars deloc.. dar parca as vrea sa incerc ceva si mai bun..am auzit ca piz buin ar fi ok..tu ce zici de ele?

adela sirghie spunea...

am folosit piz buin si mi-a placut mult. In acest moment incerc produsele de la Bioderma, care se gasesc in farmacii si sunt incantata de ele. Au o gama larga, cu spectru generos, de la SPF 20 la 50+, pt piele hiperpigmentata, reactiva, indice de protectie cu generator de bronzare, piele intoleranta la soare, deschisa la culoare, inchisa la culoare, chiar si pentru tenul gras si acneic au o crema cu SPF40, rezistenta la apa si transpiratie, AKN Mat se numeste, care absoarbe excesul de sebum, minimizeaza aparitia leziunilor acneice. Bineinteles, au si lotiuni reparatoare dupa plaja. Chiar voi scrie un post despre ele, pentru ca imi plac foarte mult.

Zuzele spunea...

da, le-am vazut in farmacie, dar nu am folosit..poate ca voi incerca..astept sa citesc prezentarea ta

adela sirghie spunea...

Nici eu nu am folosit pana de cuarand nimic de la Bioderma. Dar am fost incantata de ei cand am vazut ca au crema special creata pt tenul gras si acneic,cu SPF40 si cu efect de matifiere si ca toate cremele au trecute negru pe alb ca sunt non comedogene.