luni, mai 25

incepe sa faci sport. acum

Multe prietene imi spun ca se tem foarte tare de momentul "costum de baie". Si ca ar vrea asaaa un sfat o crema un tratament un masaj. Niciuna nu m-a rugat pana acum sa ii spun de vreo sala sau de niste exercitii pe care sa le faca acasa. Dar sa luam um caz fericit. Nu esti grasa, dar ai celulita. Nu arati rau si, imbracata cu lucruri care te avantajeaza, faci fata. Dar pielea a inceput sa se lase, bratele nu mai au forme sculptate, celulita s-a instalat. Nu iti mai place de tine, ai vrea sa te ascunzi sub o rochie lunga lunga, dar ai vrea si plaja. Ce iti ramane de facut? Scrub si autobronzant pe de-o parte, ca sa maschezi ce am enumerat mai sus, si exercitii fizice. Nu e nevoie sa iti dai duhul pe banda de alergat sau sa lupti cu greutati mai mari cdecat tine. Pentrui inceput, iti recomand exercitiile zilnice facute acasa, genuflexiuni cat de multe poti si gantere. Pentru ca starea ta de spirit se va schimba, vei capata o alta tinuta, vei avea mai multa incredere in tine si, sper eu, vei continua sa practici zilnic. Dar trebuie sa incepi acum. E cel mai simplu si mai bun sfat pe care ti-l pot da. Nu, nu e prea tarziu. Dar daca nu faci nimic, te vei trezi ca nu mai suporti plaja, marea, pescarusii.

2 comentarii:

Gaby spunea...

Cred că atunci când ne apropropiem de vârsta de 30 de ani devenim mai interesate de modul în care arată corpul nostru. Bun sfat cel cu sportul, ai dreptate când spui că masajul şi cremele nu pot substitui sportul. Nici o cremă nu a rezolvat problemele estetice ale corpului meu aşa cum au făcut-o sportul şi dieta.

adela sirghie spunea...

masaje, creme, sport, dieta! toata lumea stie de aceasta formula castigatoare, dar din pacate foarte putine fete sunt dispuse sa o respecte. nu e usor sa o respecti, nimeni nu a sugerat vreodata acest lucru, dar cred ca aici se vede de fapt cat de mult te iubesti si te respecti pe tine insati. nu doar la casierie, cand platesti o crema anticelulitica scumpa!