miercuri, mai 13

yes to carrots

Ieri am fost la lansarea Yes to Carrots in Romania. Am fost invitati intr-o gradina frumoasa, curtea hotelului Crowne Plaza, ne-au asteptat cu sucuri naturale, morcovi si mult mult soare. Yes to Carrots este o linie de produse bogate in extracte biologice de fructe si legume, minerale si oligo minerale extrase din Marea Moarta. Contine 17 produse, creme de fata, ochi, corp, sampoane, balsam de par, masti si unt pentru buze. Preturile sunt ok, asadar daca iti plac produsele de firma, dar nu vrei sa dai o avere pe ele si esti intr-o perioada de saving money cum sunt eu, say YES to carrots

12 comentarii:

Anonim spunea...

Crema de fata si untul de corp sunt excelente...chiar hidrateaza si in plus "se simte pe piele" ca sunt naturale.Pe langa creme,eu mi-am cumparat samponul si balsamul dar inca nu le-am folosit.Oricum va tin la curent.

adela sirghie spunea...

si eu am inceput sa folosesc samponul pentru uz frecvent si mi se pare bun. Imi lasa parul mai matasos si curata foarte bine sebumul. Acestea ar fi primele observatii deocamdata.

Roxana G. spunea...

Buna Adela!

Urmaresc blogul tau cu mult interes. Aici am aflat despre samponul Yes To Carrots (caut de multa vreme un sampon bland la un pret rezonabil si acesta mi se pare o.k).

In orasul in care locuiesc cu exista Sephora, asa ca am trimis o cunostinta din Bucuresti sa mi-l cumpere de acolo. Ea a fost, si in Sephora i s-a spus ca nu se mai aduc in Romania produsele Yes To Carrots.

Este adevarat? Chiar nu se mai gasesc nicaieri?

adela sirghie spunea...

hello Roxana G, bine ai venit pe beautynews!
o sa ma interesez si o sa iti spun, samponul acela chiar a fost foarte bun, mi-ar parea rau sa nu se mai importe yes 2 carrots in Romania!

Anonim spunea...

eu am vazut produsele la Jisk.Cu siguranta e ultimul loc in care ma asteptam sa le gasesc!

Brioche spunea...

da, şi eu le-am găsit în Jysk la o fracţiune din preţurile pe care le practică Sephora. erau şi la reducere...

adela sirghie spunea...

@eu am recomandat de multe ori Yes To Carrots, cred ca cu greu gasesti ceva compatibil.

Laura spunea...

Buna Adela, stii cumva daca produsele Yes to Carrots se gasesc in magazinele Sephora din strainatate? I-am intrebat pe cei din Romania, dar nu mi-au raspuns inca.

adela sirghie spunea...

@Laura: da, din cate stiu eu, gasesti. Cel mai simplu este totusi sa intri pe site la YTC si sa ii intrebi daca au in tara din care doresti sa cumperi.

Laura spunea...

Buna idee, pacat ca in Romania nu se mai gasesc :(

adela sirghie spunea...

Nu am stiut ca nu mai aduc YTC, stiu ca am vazut in urma cu doua-trei luni. Esti sigura? Eu am mai recomandat samponul lor din cand in cand...

Laura spunea...

In BV nu se mai gaseste, in restul tarii chiar nu stiu. Oricum iti multumesc ca mi-ai raspuns, este pentru prima oara cand iti scriu,ieri te-am descoperit pentru ca google ma trimis la postarea asta. O zi frumoasa!!