duminică, iunie 21

vera wang by vera wang


Cum trebuie sa miroasa o mireasa? Ce parfum sa aleg pentru ziua in care ma casatoresc? Nu de putine ori am auzit acest gen de intrebari, si de cele mai multe ori raspundeam ca alegerea cea mai potrivita e exact parfumul care iti place cel mai mult in momentul respectiv. Dar ce te faci daca tie iti place unul foarte puternic, dulce, ametesti cand te sui pe tocuri din cauza lui? Nu e tocmai indicat sa amesteci esentele foarte tari cu emotiile foarte puternice si canicula din zilele de vara, caci evident, mai toate miresele isi doresc nunta in lunile cand soarele straluceste. Raspunsul cel mai potrivit la intrebarea cu parfumul pentru mirese mi se pare Vera Vang by Vera Wang. Este un amestec romantic si fresh, senzual si proaspat, creat de Vera, care si-a castigat notorietatea pentru ca are cele mai frumoase rochii de mireasa din lume. Deci ea trebuie sa stie cel mai bine ce vrea o mireasa. Parfumul dedicat mireselor, creat in 2002, este un buchet floral, senzual si intim, trandafir bulgaresc, floare de mandarina, gardenie, lotus, iris, iasomie. Nota finala este data de mosc invaluitor, lemn alb si nectar. Sigur, daca iti place parfumul, poti sa il folosesti, ca si mine, cand esti intr-o dispozitie romantica. Initial am crezut ca printre ingrediente voi gasi si lacramioara, dar cand am cercetat lista, nu am gasit deloc faimoasa lily of the valley. Pe pielea mea insa, apare o nota care seamana mult cu aceasta micuta floare, asa ca parfumul imi da instantaneu o stare de bine, gingasie si delicatete.

11 comentarii:

Zuzele spunea...

apropo de lacramioara...imi place mult Muguet du Bonheur de la Caron! doua pufuri si parca esti acoperita de lacramioare :)

adela sirghie spunea...

nu l-am incercat din pacate...

zada spunea...

nu stiu cum e parfumul vera wang, dar stiu pe de rost ziua nuntii mele, cand aveam atatea incertitudini legate de invitati, muzica, tunsoarea iubitului meu, aroma care-mi acoperea trupul. nu stiu cum se simte vera wang, stiu doar cum am testat pe propria-mi piele multe alte parfumuri cu o zi inainte sa spun "Da!". adevarul e ca atunci nu-mi convenea nimic, nici coafura pe care abia cu cateva zile o aprobasem la coafor, nici gustul mancarurilor pe care le-am ales sa ne incante, nici norii de pe cer ce aveau sa-mi compromita petrecerea. nu mai stiu sigur cu parfum am folosit in ziua cu pricina. aveam pe atunci de aprobat, testat, telefonat, recomandat, tipat, inchiriat, mutat, cautat atatea, incat, cand a venit momentul sa am grija si de mine, inainte de a ma arata frumoasa in fata tuturor, mi-am acordat mai putina atentie decat m-as fi gandit vreodata. si am intins atunci grabita mana in portfard, am nimerit o sticluta si, indreptand-o spre gat, am facut fas-fas de doua ori si apoi mi-am indreptat rapid picioarele spre usa. ma astepta nasa in masina si apoi restul lumii.
am uitat ce parfum m-a insotit in acea zi. dar cert e ca mi-a purta noroc. anul acesta se implinesc 5 ani de la casatorie si 10 ani de cand suntem impreuna. ce mai conteaza daca adierea mea avea iz de lacramioara sau zambila?!

adela sirghie spunea...

what a day!

Gaby spunea...

Parfumul acesta este preferatul meu, alături de Magnetism de la Escada. Miroase nemaipomenit Wera Wang, este fin şi elegant.

adela sirghie spunea...

este un parfum foarte stylish, Gaby!
o sa il folosesc chiar azi, mi s-a facut brusc dor de el!

MadameCacharel spunea...

E între preferatele mele.

Anonim spunea...

:) am primit cadou in aceeasi zi un marc jacob ''splash'' (my fav), un turquoise de la ralph lauren si acest parfum vera wang de la o prietena care era manager la ck in dublin pe atunci... si am renuntat la parfumul vera wang pt ca mi s-a parut prea tare...da...l-am facut cadou la randul meu...sper sa-i poarte noroc ;) Anca

adela sirghie spunea...

Care dintre Splash-uri? Si mie imi place mult aceasta colectie racoroasa, desi nu am niciunul. Dar mi-au incantat toate variantele incercate.

Anonim spunea...

eu mi-as dori un parfum care sa ma insoteasca aroma lui pe tot parcursul zilei...mi-ati putea recomanda ceva?

adela sirghie spunea...

Flower Bomb de la Viktor&Rolf...