sâmbătă, octombrie 27

Just perfect...

Burgundy Morning(sort of)...de la Adrian Oianu, in dulcele, autenticul si poeticul stil popular romanesc, fusta "Tricoul romanesc" . Pe wishlist:)

  • Fusta "Tricoul Romanesc" are aplicatie de ie veche de peste 50 de ani. Bucatile de ie sunt autentice si cusute de mana cu foarte multa delicatete
  • Fusta "Tricoul Romanesc" este taiata in clos, cu buzunare laterale si bordura contrast. La spate este prevazuta cu un fermoar exterior de culoare contrastanta. 
  • Fusta "Tricoul Romanesc" porneste din talie si este adaptabila pe masuri

11 comentarii:

deebsblog spunea...

Burgundy love!

iri spunea...

superbi pantofii :x

Alexa spunea...

Superb!
Adela, iti scriu cu o mare rugaminte: recomanda-mi si mie te rog o crema buna de noapte antirid, eu am 38 ani si tot caut ceva eficient. As vrea sa nu ma ruineze, daca se poate :) Multumesc din suflet.

adela sirghie spunea...

@Alexa: eu ti-as propune Ivatherm, ai mai incercat ceva de la ei?

adela sirghie spunea...

@iri: off, Prada:)

Alexa spunea...

Da, am incercat Ivatherm dar nu mi se potriveste, nu mi-au prea placut. Acum folosesc Avene Istheal+ cu retinoizi, am mai avut La Roche Posay Redermic cu vit C, in general dermato-cosmetice. O singura data am folosit Clarins Multiactive Nuit - absolut geniala dar la un pret cam prohibitiv. Nu stiu ce altceva as putea sa mai incerc la un pret cat de cat acceptabil.

adela sirghie spunea...

@Alexa: Eu am incercat de la ivatherm doua creme care mi-au placut: Una si cea cu aquaporine.
Esti din Bucuresti? Poate poti trece pe la ei sa iti ofere niste esantioane...

adela sirghie spunea...

@Alexa: nici mie nu mi s-a potrivit gama lor pentru ten gras, dar cele doua creme de care iti spuneam, mi-au placut mult, de aceea ma gandesc la varianta esantioanelor.

Nico spunea...

foarte foarte dragute

B.G. spunea...

Buna,Adela m-ar interesa de unde as putea achizitiona o fusta din colectie si daca ai idee la ce pret se vand?Multumesc anticipat!!

adela sirghie spunea...

Buna,
catrinel punct chiriac at gmail punct com
Catrinel se ocupa de comenzile pentru Adrian Oianu.
Pretul ti-l va spune ea, in functie de cerinte/modificari.