marți, mai 19

autobronzantele, ghid de utilizare


Partea cea mai grea din pregatirile pentru vineri seara, petrecerea Reserved Parliament, a fost aplicarea autobronzantului. Multa lume nu il foloseste...de frica. Primele autobronzante miroseau teribil, nu stiai cum sa le aplici, mai toate fetele care au incercat aceasta metoda au avut numai de patimit. Asadar, ma gandesc sa repet acum,. aici, cateva reguli simple, simple, atat de simple ca lumea le uita. Inainte de a aplica autobronzantul, aplica un scrub si inlatura celulele moarte. Apoi aplica o lotiune usoara, hidratanta, pe tot corpul, insistand la incheieturi. Daca nu ai minim o jumatate de ora la indemana, RENUNTA. Daca uiti ceva sau te grabesti, ai sanse mari de tot, a se citi 100%, sa te patezi, sa ai dungi maronii pe piele si trebuie sa astepti in jur de 4 zile pana ce dezastrul sa se estompeze. VORBESC FOARTE SERIOS. Daca nu esti indemanatica, cel mai bine ar fi sa alegi o crema care asigura o autobronzare graduala, care se aplica zilnic dupa dus. In caz ca gresesti ceva, poti repara usor. Iti va lua in jur de 3 zile sa ajungi la o nuanta pala aurie, dar e mult mai sigur asa. Daca treci de aceasta faza incepatorului, cu dexteritatea nou dobandita poti incerca o crema clasica, ce are avantajul ca bronzeaza mult mai repede sau chiar un spray. Autobronzantele mele favorite sunt cele de la Lancaster, Un spray cu uscare rapida si o crema care are si un indice de protectie. Mirosul este suportabil, in sensul ca il simti ca si cum ar umbla dupa tine, dar nu te ineci de la el, iar dupa aproximativ 2 ore de la aplicare pielea incepe sa aiba o tenta aurie, fiind pe baza de apa se usuca relativ repede, deci ma pot imbraca fara sa imi pun prea mari probleme. Da, lasa urme pe haine, asa ca, daca poti, sa te imbraci in culori inchise. Daca nu, pune Vanish cand speli, urmele maro ies foarte usor, nu e cazul sa te sperii. Palmele mainilor vor trebui spalate de mai multe ori, eu iau o cantitate maricica de scrub si frec bine de tot palmele cu ea, altfel zice lumea ca am spart nuci verzi. Ti se pare simplu? Mie nu. Dar nu am ce face. La solar nu merg, la soare nu pot sa stau decat foarte putin, bronzatul cu pistolul mi se pare ca miroase ingrozitor, l-am incercat si m-am inecat, se crease un fel de ceata in jurul meu si nu mi-a fost bine deloc.

10 comentarii:

tatiana spunea...

Le-am incercat si chiar sunt de o calitate extraordinara. Au un miros foart placut, hidrateaza si cel mai important nu lasa pete atunci cand se iau de pe corp.O alegere foarte buna si o investitie care merita!

adela sirghie spunea...

Da, sunt si favoritele mele. Si miros mult mai bine decat cele incercate inaintea lor.

Elena nedelcu spunea...

Draga Tatiana,
Everet Romania distribuitor Lancaster pe piata noastra doreste sa te rasplateasca pentru fidelitate si de aceea te invitam la sediul nostru pentru a binemerita surpriza din partea casei Lancaster. Trimite-ne un message la adresa de mail :ioana.corhea@everet.ro pentru detalii.


Numai bine, Elena Nedelcu

Anonim spunea...

Sunt intr-adevar cele mai bune produse solare de pe piata romaneasca si nu numai!Au o gama minunata Sun Slim care consta intr-un program cu 3 pasi si ajuta la remodelarea siluetei in timpul expunerii la soare si mai contine un complex de prelungirea a bronzului deja obtinut! Eu le-am folosit si sunt super!

Butterfly spunea...

Chiar vroiam sa cer detalii despre autobronzante atunci cand am citit postul cu pregatirea pt petrecere, vreau sa incerc si eu mai spre iarna cand mi se va duce bronzul natural si sunt sigura ca sfaturile tale imi vor fi de folos.
xoxo

adela sirghie spunea...

autobronzantele sunt un fel de...never ending story.

Agnes spunea...

Mi-am facut cont google:). Chiar in acest moment astept sa se usuce stratul de autobronzant...Ieri mi-am cumparat un spray cu uscare rapida de la Bioderma si azi l-am folosit pt prima data. Pana acum imi place mult, miroase bine, s-a uscat repede e chiar practic. sa vedem maine rezultatul. Iar pt fata am folosit unul de la Avene crema pt ca pe acesta il aveam de mai demult si stiam ca nu ii face rau tenului meu gras. In schimb acesta de la Avene miroase a autobronzant in toata regula...daca imi place culoarea celui de la Bioderma il voi folosi si pt fata pt ca e noncomedogenic. Scriu maine despre rezultat. :*

adela sirghie spunea...

Agnes, eu am o prietena care foloseste Avene pentru corp, nuanta este foarte naturala, mi-a placut mult de tot. Autobronzant Bioderma nu am folosit, dar astept sa imi spui tu cum ti se pare.

Agnes spunea...

Am promis ca scriu despre impresia lasata de autobronzantul Bioderma. Asadar imi place per total. Am fost putin dezamagita dimineata cand am constatat ca nu sunt chiar atat de aurie pe cat mi-am dorit dar am observat putin mai tarziu ca se mentioneaza pe ambalaj ca produsul bronzeaza gradual. Totusi nuanta este ft naturala si pielea nu a ramas cu mirosul acela neplacut cum a ramas de la Avene. Eu il recomand mai ales ca nu are un pret piperat.

Luana spunea...

Eu am cumparat un autobronzant bio, am fost foarte multumita. Probabil imi voi lua tot de acolo pentru ca mi s-a terminat deja. Am gasit pe bio-skin.ro.

Toate bune!