marți, mai 5

foite matifiante


Folosesc ReFresh Blotting Papers de cateva luni bune deja. Le-am descoperit la lansare, dar daca nu le primeam cadou, nu cred ca as fi mers in magazin sa le cumpar, pentru ca pur si simplu nu as fi avut incredere ca merita banii. Nu costa mult, dar in ceea ce priveste produsele cosmetice, sunt destul de patita. Am incercat foitele chiar de a doua zi, pentru ca am tenul gras si nu vreau sa luceasca toata ziua. Am chiar perioade, mai ales vara, cand am impresia ca nasul meu luceste ca un bec. Credeam ca vor lasa un strat de pudra, dar am avut marea si placuta surpriza sa fie invizibile. Le folosesc dupa machiaj, de fapt dupa vreo doua ore dupa ce m-am machiat, pentru a sterge sebumul. Asadar, au o textura fina, transparenta, nu incarca deloc si nici nu interfereaza in vreun fel cu fondul de ten sau cu blush-ul. Foita este destul de mare, iar pachetelul desi mic, este destul de generos, are 100 de hartiute. Este mult mai mic si mult mai usor decat o pudra.DEzavantajul este ca nu are o oglinda mica in interior, insa daca deja stii zonele care trebuiesc tapotate, nici nu ai nevoie de ea. Efectul dureaza in jur de doua ore, in functie de cat de gras e tenul tau, se poate prelungi la patru, si este indispensabil in zilele calduroase, cand transpiri excesiv.

4 comentarii:

magda spunea...

si eu am aceeasi problema ca si tine:ten gras,par moale care se ingrasa repede de aceea iti urmaresc blogul :).de unde as putea sa imi cumpar aceste foite?


O zi frumoasa!

adela sirghie spunea...

Magda, foitele matifiante le gasesti la Sephora, sub brandul Too Faced, iar ei sunt distribuitori exclusivi. Mie imi sunt foarte utile. Eu iti recomand sa le incerci totusi inainte sa le cumperi, recomand asta la orice produs. La Sephora de obicei sunt si testere.

Anonim spunea...

buna si eu am un ten foarte gras as putea spune si as vrea sa stiu ce parere ai despre Boots Expert Shine Control Servetele matifiante ,nu sunt inca convinsa daca sa le cumpar sau nu.multumesc

adela sirghie spunea...

nu am incercat sevetelele matifiante de la boots.
dar iti recomanda sa incerci sa ajungi la o farmacie care are testere si sa probezi inainte de a cumpara. eu aplic principiul probez azi, cumpar maine, tocmai pentru ca nu vreau sa arunc banii pe ceva care nu mi se potriveste.
daca nu au testere la boots, incearca sa faci testul cu acelasi produs de la too faced, de la sephora, cel pe care l-am descris eu aici.
efectul dureaza 2 maxim 3 ore, tine cont de acest lucru.
mie firma boots mi se pare de incredere
succes si sa nu uiti sa ne spui ce ai facut!