miercuri, mai 20

kiehl's rare earth face masque


Primul produs cumparat de mine de la mult laudata firma Kiehl's, este o masca usor astringenta, special creata, ati ghicit, pentru cele care se confrunta cu tenul gras. Am citit multe despre aceasta firma si eram curioasa, asa ca am ales un produs pe care sa il folosesc des si sa vad rezultatele miraculoase. Evident, acestea se lasa inca asteptate. Masca cu namoluri rare, care absoarbe uleiul in exces, nu e rea, dar nici nu face ceva mai mult decat oricare alta masca pentru tenul gras. Se lasa pe fata pana la 20 de minute, este de un alb pastos, iar dupa ce se intareste, se clateste cu apa calduta. Cred ca este mai potrivita pentru cele care au tenul doar asa, usor gras, eventual pentru zona T, in special vara, cand epiderma e mai transpirata decat de obicei. Deci...destul de slabutz. Am dat pe ea 22 euro si am luat-o de la Salzburg.

17 comentarii:

Zuzele spunea...

foarte tare blogul tau! super sfaturi! sarumana.. m-ai convins sa cumpar multe dintre produsele prezentate :d pupici

Zuzele spunea...

misto blogul :d tot incerc sa-ti trimit un comentariu, dar nu reusesc..asa ca s-ar putea sa le primesti pe toate odata, mai tarziu :)
m-ai convins sa cumpar multe dintre produsele prezentate aici
sarumana

adela sirghie spunea...

da, am inteles ca este cam greu sa postezi peblogul meu, dar nu stiu sincer de ce, pentru ca am ales formula clasica de blog. Multa lume a spus ca a incercat sa trimita comentarii dar a fost imposibil. O sa ma interesez ce se poate face ca sa le pot primi. Cat despre produse, daca mai vrei info in plus despre ceva anume, sa imi spui.

adela sirghie spunea...

multumesc frumos, ma bucur ca ai gasit sfaturi si descrieri folositoare.

Zuzele spunea...

pai, faza e ca mi-am luat teapa cu cateva autobronzante si am vazut ca tu ai scris ceva despre Lancaster parca...eu am avut Boots, L'oreal , Oriflame, Nivea, etc...si nu mi-a placut nimic :( pe langa faptul ca imi miroase pielea a ars, nici nu-mi place culoarea pe care mi-o dau...e galbui. Oricum, cel de la Boots no.7 a fost cel mai scump, dar si cel mai prost

adela sirghie spunea...

Lancaster sunt lideri la produsele solare. Pretul este mai mare decat Boots, dar din tot ce am incercat eu pana acum, Lancaster mi s-au parut cei mai buni. Din pacate, mirosul iute de autobronzant nu a putut fi estompat de tehnologia actuala de beauty. Daca nu suporti mirosul, cred ca ai putea incerca o varianta cu uscare rapida, pentru ca asa poti sa aplici crema sau spray-ul seara, iar dimineata sa fii deja bronzata. Eu cred ca dupa vreo 3 ore dupa ce ai aplicat autobronzatul miroase cel mai rau, atunci e punctul critic. Lenjeria de pat insa trebuie sa fie in culori inchise, ceva urme din cauza transpiratiei ar putea sa ramana.

Zuzele spunea...

sarumana :) poate o sa incerc, cu toate ca mi-ar placea mai mult sa ajung la o plaja :) bineinteles, inarmata cu o crema cu protectie de minim 15 factori :)
ah! si mai am o problema pe care ai abordat-o si tu...mi se ingrasa parul foarte repede :((( la doua zile sau chiar zilnic trebuie sa-l spal pentru ca nu ma simt bine daca nu este matasos. momentan folosesc revalid si e oarecum ok, am avut si tony&guy si crescina si de la body shop si zeci de milioane de sampoane si degeaba :(((

adela sirghie spunea...

Din pacate nu exista nicio solutie in afara de a-l spala o data la doua zile. Si eu am incercat foarte multe sampoane, am avut si niste fiole de la Vitality's, Sebo Therapy se numesc, pentru a normaliza pielea capului. Toate au fost numai marketing si promisiuni desarte. Mai am si acum 3 fiole in dulapiorul din baie, daca vrei, ti le dau sa incerci si tu. Cine stie, poate la tine functioneaza.

Anonim spunea...

eu am avut si un sampon si tonic alpecin..si era ffff laudata lotiunea...din pacate..nu m-a ajutat f mult...cred ca la mine este si o obsesie si daca nu simt ca parul este foarte curat, nu pot sa ies din casa :) mai ales daca este vorba sa merg la vreun eveniment monden...imi vine sa-mi pun geanta in cap..am impresia ca se uita toti ciudat la mine..asa ca ma spal aproape zilnic ..acum e mai ok ca a venit vara:) dar iarna e mai nasol..in fine..ma bucur (inca o data ) ca ti-am descoperit blogul.. :) desi nu pot sa-ti urmez intotdeauna sfaturile ca sugestiile tale sunt cam scumpicele :) te citesc mereu pentru ca sunt disperata dupa cosmetice :d pupici si mersi de raspuns

adela sirghie spunea...

sa stii ca multa lume se spala zilnic pe cap...asa au aparut sampoanele pentru uz frecvent. Incearca insa sa iti schimbi perceptia, de fiecare data cand iti speli parul gandeste-te ca esti una dintre cele mai curate persoane din lume, ceea ce nu e chiar foarte rau, nu?

adela sirghie spunea...

In ceea ce priveste sampoanele, nu cheltuiesc mult, am unul purifiant de la Pantene, care e pe tertminate, si unul pentru uzaj frecvent de la Yes to Carrots, fara parabeni, petroleum si SLS.

Mihaela spunea...

Phyto a incercat cineva ? Sunt produse disponibile in farmacii . Mai putin marketing , mai multa calitate .

adela sirghie spunea...

da, am incercat o masca pentru parul vopsit, mi-a placut foarte mult, si niste suplimente pentru par si unghii. Nu imi dau seama ce efecte au avut suplimentele, pentru ca nu am avut decat un singur flacon. Dar mi-a placut mult conceptul phyto. Tu ce folosesti de la ei? Sunt interesata de detalii despre produsele lor.

Anonim spunea...

unde gasesc in Bucuresti produse kiehl's?multumesc

adela sirghie spunea...

pt anonim: nu gasesti produse kiehl's in Romania. Din pacate mai avem de asteptat firme precum dr perricone, dr hauschka, kiehl's, nuxe, origins, mac, bobbi brown, helena rubinstein sau creme de la mer.
eu am luat masac de care spuneam din Austria.

MisS FaShiON spunea...

buna! stii cumva daca intre timp au aparut aceste produse si la noi? :D mersi

adela sirghie spunea...

@Miss Fashion: nu, din pacate nu...