vineri, mai 22

pensule de machiaj


Noile pensule de machiaj de la Sephora au capete duble, sunt simple, practice si colorate. Preferata mea este cea mare, Perfect Complexion Brush, roz fucsia, care are la un capat o pensula mai densa si mai intarita, special creata pentru fondul de ten, iar la celalalt, o pensula generoasa si pufoasa cu care aplic fie pudra pulbere, fie cea autobronzanta, fie fardul de obraz. Cea micutza, portocalie, este pentru ochi- Everyday Eye Brush, cu un capat aplici fardul iar cu celalalt difuzezi nuanta. Cea rosie, Grab'n Go Brush este creata pentru fetele grabite. Cu pensula mare aplici pudra si fardul de obraz, cu cea mica, fardul de pleoape. Interesant mi se pare faptul ca sunt foarte colorate si haioase, nu ai cum sa treci pe langa ele si sa nu le bagi in seama. Pana acum am avut multe pensule, foarte bune toate, nu am absolut nimic sa le reprosez, si-au facut treaba in modul cel mai exemplar cu putinta, insa cand ma uit la ele acum , mi se par asaaa, foarte foarte serioase, severe chiar, ca Ministrul Invatamantului cu ochelarii mari pe nas. Nu am decat pensula mare, roz fucsia, dar daca nu ar fi perioada aceasta de saving money, le-as inlocui pe toate.

12 comentarii:

Anonim spunea...

nimeni nu m-a convins vreodata sa-mi cumpar o pensula in afara de cea micuta pentru aplicat fardul. Credeam ca sunt absolut inutile pana cand am primit odata una, la un ev Sephora :). Este pentru aplicat fd de ten si m-am indragostit pe loc de ea..:) sunt fff ok pensulele...PS: de atunci, mi-am completat colectia :) zuza g

adela sirghie spunea...

Da, pensula pentru aplicat fond de ten este un accesoriu de nadejde daca folosesti fdt. Intinde uniform si in strat subtire, dupa care revii pe locurile unde ai mai mult de acoperit. Unele fdt vin cu pensula atasata de varful tubului, rasucesti manerul si aplici pe fata. Mie pensulele acestea colorate mi-au placut ca sunt haioase, dar sunt si foarte utile. O pensula buna usureaza mult machiajul.

SoSheSays spunea...

mersi ptr recomandare! :)
am fost ieri la sephora si nu am vazut aceste pensule...par super practice si economice, doi in unu'!

adela sirghie spunea...

Multa lume folosesste doar buretelul din cutia cu pudra sau pensulitele din cutia de farduri, insa acestea sunt prea mici si nu iti dau libertate de miscare. Pensulele bune sunt saving time, iar cele de care m-am entuziasmat eu sunt foarte haioase.

adela sirghie spunea...

pensulele colorate vor fi disponibile in magazinele Sephora incepand cu luna iunie, fac parte din colectia permanenta. Celelalte accesorii colorate sunt editii limitate, de vara, au ajuns mai repede in magazine.

adela sirghie spunea...

Am fost acum 2 zile la Sephora, in mallul din Militari. Pensulele colorate erau asezate nu la standul clasic, ci langa cash point.

Mihaela spunea...

Nu poti aprecia un produs de machiaj pana nu ai si uneltele necesare . Eu credeam ca este suficient sa ai un fard de firma dar nu este asa . Mi-am cumparat si eu pensule de la Sephora , sunt super ok pot fi traumatizate si tot sunt la fel . Din proprie experienta va spun ca merita sa investesti in pensule bune pentru ca le poti spala in primul rand , fixeaza mult mai bine machiajul si scurteaza procesul in sine .

adela sirghie spunea...

cand am vazut prima oara o trusa de machiaj profesionala, nu mi-am putut lua ochii in pimul rand de la pensule. erau atat de multe, atat de diferite, unele mai ciudate decat altele. credeam ca eu nu voi sti niciodata sa le folosesc, sa stiu pentru ce particika este fiecare.

Ada spunea...

Buna Adela. Am ajuns pe blog-ul tau in cautarea unei pensule ptr. aplicarea fondului de ten. :) Interesant si util articolul. Si mie imi place peria roz Perfect Complexion Brush.

Poti sa-mi spui,te rog, la ce pret se poate achizitiona? O gasisem pe un site cu 35$.

Sunt diferente majore la aplicarea machiajului cand folosim pensule cu peri sintetici fata de situatia in care se folosesc pensule cu peri naturali?

Pana acum am folosit doar din prima categorie.:) Multumesc.

adela sirghie spunea...

hello Ada, welcome! Eu am folosit numai pensule din peri naturali pana acum, deci nu pot vorbi de diferentele dintre ele din experienta. Insa sunt convinsa ca si pensulele din peri artificiali sunt ok. Daca sunt moi, catifelate, bine prinse in manunchi si se "impaca" bine cu tenul tau, nu cred ca are rost sa dai banii pe cele realizate din peri naturali. Nu mai tin minte ce pret avea, cred ca in jur de 80-90 ron, dar daca am drum la Sephora, sigur ma intersez si iti las pretul.

Anonim spunea...

hi ! sunt din brasov si m-ar interesa doua dintre pensule..numai ca aici nu se gasesc ..si de asemenea.cam cat e pretul uneia ?

adela sirghie spunea...

Pensulele din imagine le gasesti numai la Sephora(sunt produse sub brandul lor). Eu le am de anul trecut, din aprilie sau mai, nu mai tin minte exact pretul. Cred ca cea mare era 75 Ron.