miercuri, mai 27

ResveratroxV, crema antivergeturi Ivatherm


ResveratroxV de la Ivatherm este un new entry, previne formarea de noi vergeturi si reduce dimensiunea celor deja instalate. Trebuie aplicat de 2 ori pe zi. La inceput, vergeturile sunt in relief si au culoarea rosie sau violacee, apoi, pe masura ce se extind, se grupeaza si devin albe. ResveratroxV lupta impotriva lor cu extract de alge brune, centella asiatica, ulei de masline, unt de karite si apa termala Herculane. Pretul recomandat este de 72 RON.

10 comentarii:

Zuzele spunea...

spune-mi, te rooooog, ce leacuri impotriva celulitei cunosti? :) eu folosesc un gel , HOT GEL, dupa care ma infasor in folie , insa ma arde pielea foarte tare cand il aplic :(((( nu-l suport mai mult de o ora. ce alte creme stii si care sa actioneze pentru ca pana acum mi-am luat numai tepe :(

adela sirghie spunea...

Zuza mea draga, despre celulita cred ca pot vorbi zile in sir. Nu sunt de acord insa cu tratamentele acestea invazive, am fugit mereu de parafango si de geluri care ard pielea. Singura metoda care da rezultate este sportul combinat cu masajul si dieta. Cremele anticelulitice intensifica circulatia singelui, imbunatatesc vizibil structura pielii, dar singure nu au rezultatele pe care le asteptam noi. O alta metoda care da rezultate foarte bune este Cellu M6. Trebuie sa tii cont ca noi facem celulita in ani de zile, datorita unor obiceiuri proaste, deci nu ai cum sa scapi de ea doar folosind o crema.

Zuzele spunea...

stiu :(((((....pana acum nu mi-am facut probleme ca aveam foarte putina pe fund, dar in ultimele luni parca mi s-a accentuat foarte tare :((( eu de multi ani ma dau cu creme anticelulitice, insa de vreo 2 ani nu prea am mai facut sport si nici la mancare nu m-am uitat...de ingrasat, nu m-am ingrasat, ba din contra. insa, mi-a aparut celulita :(

Zuzele spunea...

apropo...am avut si gold shape...care este cea mai mare porcarie pe care am folosit-o vreodata! am dat 250 ron pe ea si, in afara faptului ca miroase foarte urat, nu are nici un efect

Zuzele spunea...

cred ca ar fi indicat sa faci si o rubrica: sa nu cumparati x sau y....si aici pot sa te ajut :)) ca mi-am luat multe tepe de-a lungul anilor si mai ales ca unele produse sunt ffff scumpe si doamnele vanzatoare nu ofera mostre gratuite. asa ca trebuie sa testezi pe pielea ta proasta calitate a cosmeticelor cu reclame scumpe

adela sirghie spunea...

daca celulita ta s-a accentuat foarte tare in ultimele luni, poate fi o cauza hormonala. Anticonceptionalele vin la pachet cu acest cadou neplacut. Poate imi dai mai multe detalii.

adela sirghie spunea...

nu am folosit gold shape si nu am info despre ea. Mi se pare foarte scumpa. Cum ai cumparat-o? Ti-a recomandat-o cineva? eu am fost foarte multumita de o crema bikini de la dior, cred ca aceasta mi-a placut cel mai mult din tot ce am folosit pana acum. Si eu folosesc anticelulitice de foarte multi ani.

adela sirghie spunea...

ma gandeam sa inaugurez o rubrica in seara aceasta, "Dezamagiri cosmetice" in care cititoarele curajoase beautynews by adela sirghie, sa poata posta comentarii despre cosmeticele care nu isi merita pretul. Te invit pe tine sa fii prima care deschide rubrica.

vio spunea...

Buna seara tuturor!!!
Spune-mi te rog Adela sti pe cineva care a folosit aceasta crema de vergeturi? Da rezultate?

adela sirghie spunea...

@Vio: amelioreaza putintel aspectul lor. Am folosit doar un singur tub, probabil ca e mai bine sa le folosesti preventiv, in cazul curelor de slabit sau de ingrasare, graviditate, cand pielea trebuie sa fie mai elastica. Practic fisura aceea din piele nu se poate vindeca, dar se amelioreaza putin, in timp.