duminică, mai 24

flower bomb by viktor&rolf


Singurul parfum creat de casa daneza Viktor&Rolf se numeste Flower Bomb. Este senzual, dulce, floral oriental si vanilat. Recunosc, e cam tare pentru primavara sau vara, dar miroase ca un buchet de flori, asadar il trec la sectiunea de parfumuri ale acestui sezon. Cine se astepta ca la aceasta sectiune sa gaseasca niste parfumuri acvatice sau niste flori delicate, mai are putin de asteptat, dar promit ca voi prezenta in curand ceva usor, fresh si care sa nu te ameteasca prea tare cand va veni canicula. Nu gasesti Flower Bomb in Romania decat la aeroportul Otopeni. Eu am avut pana acum doua sticlute mari de 100ml si inca nu m-am plictisit de el, intentionez sa cumpar cat de curand Flower Bomb Extreme, un concentrat, mai tare putin decat apa de parfum, dar construit tot pe baza buchetului floral care m-a cucerit din prima clipa, insa imbogatit cu o cantitate mai mare de vanile si in plus contine si osmanthus, una dintre preferatele mele. Parfumul este creat de Oliver Polge, Carlos Beniamin si Domitille Berthier. Buchetul initial este format din bergamota, iasomie, frezie, orhidee, trandafir, patchouli, vanilie cremoasa, ceai, lemnoasa ambra si mosc. Cu toate acestea, nu cade greu, este chiar un parfum purtabil. Sticla e interesanta, sub forma de grenada, amplifica asadar efectul de bomba florala.

8 comentarii:

Anonim spunea...

buna adela, cam cat este pretul acestui parfum inafara? dar si aici in Otopeni? Ms Agnes

adela sirghie spunea...

Agnes, nu imi amintesc, imi pare rau ca nu te pot ajuta...

Agnes spunea...

ieri am primit sticluta mult visata din Viena!M-am indragostit de acest parfum aum 2 ani cand am primit o mostra in vacanta mea din Spania si de atunci mi l-am dorit mereu. Mirosul e diviiiiin! Dar e si ft puternic daca pulverizez mai mult de trei ori ma ia cu dureri de cap. Oricum sunt happy!

adela sirghie spunea...

@Agnes: si pe mine m-a facut fericita acest parfum.
L-am purtat cand m-am maritat:)

Agnes spunea...

de cate ori deschid laptopul, blogul tau il accesez primul.Ai intrat asa in rutina mea zilnica de rasfoit paginile internetului si nu stiu din care motiv imi esti ft ft draga. inainte de a-ti vedea chipul in poze mi te-am imaginat o femeie calda buna si dulce si asta se reflecta in modul in care scrii...multumesc pt ca scrii de fapt! si nu stiu din care motiv ultimul tau mesaj cum ca ai purtat acest parfum in ziua nuntii tale m-a facut sa zambesc si sa simt asa o duiosie... nu stiu cum sa explic. Cert este ca te admir si am invatat multe de la tine! continua asa mereu :*

adela sirghie spunea...

@Agnes: m-ai coplesit, nici nu stiu ce sa raspund, iti multumesc mult pentru asa ganduri frumoase care mi-au inseninat ziua!

Anonim spunea...

Am incercat acest parfum , si seamana cu Black XS de la Paco Rabanne

adela sirghie spunea...

Am avut Black XS, dar nu am realizat vreo asemanare. Le-am avut in perioade diferite, nu am putut compara. Cred ca parfumurile sunt orgolioase, se dezvaluie diferit de la persoana la persoana, in functie de piele, amintiri, dorinte, stari sufletesti...de aceea trebuie sa le incerci si sa le intelegi inainte de a le cumpara.