miercuri, septembrie 9

cateva chestii pe care e mai bine sa le ascunzi


In seara aceasta m-am intalnit cu Zuza G la restaurantul Grandeur, la lansarea cargo+sephora (este a treia noastra intalnire si a venit cu zuza o, ma bucur mult ca te cunosc in sfarsit!)si am discutat cazul divei A, pe care o cunoastem destul de bine amandoua. Deci Zuza G mi-a povestit revoltata ca a vazut-o la o receptie simandicoasa cu o pedichiura efectuata sa zicem acum 3 luni, cu oja sarita nasol si cu unghiile crescute urat, asortatare la o pereche de sandale sexy, decupate la maxim si ametitoare. Si atunci am decis pe loc sa scriu in aceasta seara ceva despre niste chestii pe care e mai bine sa le ascunzi.

In primul rand, trebuie sa spun ca i se intampla oricui sa ii sara oja sau sa nu aiba timp pentru mani+pedi. Ce faci in cazul acesta? Simplu, stergi cu dizolvant culoarea, scurtezi unghia cu forfecuta, si iei o pereche de pantofi inchisi in fata. Daca manichiura nu e prezentabila, solutia e simpla: dizolvant+scurtat cu forfecuta si eventual lac transparent.
In al doilea rand, poti sa nu ai timp sa te epilezi, sau esti, ca Samantha din Sex and the City, in perioada aceea numita "between". In acest caz, trebuie sa folosesti ciorapi negri opaci, sau mai bine:pantaloni. Daca parul de pe mana este vizibil, neaparat maneca lunga sau lama de ras. Nu exista scuze pentru aceste lucruri, exista numai solutii foarte simple si eficace.
Daca nu ai timp sa ajungi la coafor, spala parul si prinde-l simplu in ponytail sau coc rusesc. Insist, nu il lasa nespalat!
Mai bine ia in calcul ca intarzii o ora la eveniment decat sa apari in neregula cu aceste lucruri.
Voi ce parere aveti?

31 de comentarii:

o-felie-de-liliac spunea...

corect, dar eu n-am nimic impotriva parului de pe maini... eu nu sunt de felul meu prea paroasa si nu ma epilez, si unele femei , rase pe maini, arata ca niste spani :D

adela sirghie spunea...

am ras cu pofta, felie de liliac!

Zuzele spunea...

adela, pedichiura divei A parea ca n-a mai fost facuta de la Craciun. Deci, nu era vorba despre o oja care se intampla sa mai sara...ca oameni suntem..:) In cazul ei era vorba de niste copite pe care nici bunica mea de la tara nu le are asa: crescute nepermis de mult, neingrijite ...yac..si sa mai porti si sandale cu 2 numere mai mari, in 3 curele....nu prea mai esti diva in cazul asta...si mai si castigi bani din incercarea de a le insufla bun gust unora si altora...

BoutiqueByElisa spunea...

mi-a placut articolul.....ai dreptate ca unele doamne si domnisoare parca uita total de unele chestii pe care ar trebui sa le ascunda sau sa le trateze(execute)....

madalina spunea...

este un subiect foarte delicat...dar o-felie-de-liliac are dreptate. Hmmm... par pe maini?

Gaby spunea...

Eu îmi decolorez singură părul de pe braţe, dar în ultima vreme nu am putut pentru că am avut tot timpul zgârieturi pe mâini, aşa că am stat cu mărar. Este vina câinelui! Mi-ar plăcea să fiu "spână" pe braţe, dar nu-mi place să stau cu ştiuleţi până creşte să-l pot lua iar cu ceară. Aşa că decolorarea este metoda optimă pe care am găsit-o...mă rog...când o pot aplica :)

tatiana spunea...

Sunt de acord cu ce spui. E foarte important felul in care te arati in societate. Trebuie sa fii atenta pana la cele mai mici detalii, sa nu-ti scape nimic dar fara sa cazi in extrema cealalta cand arati ca o Barbie scoasa din cutie, aproape ireala.

camelcutza spunea...

total de acord cu tine,dar mi se pare de bun simt sa iti stergi oja daca e sarita chiar daca nu te dai cu alt strat.in ceea ce priveste parul,de-aia s-a inventat lama,daca nu ai timp de epilat.eu sunt printre putinele norocoase care nu are par pe maini,dar daca as fi avut,ma epilam,mi se pare scarbos sa ai par,ca doar noi suntem femei,ar trebui sa avem fim dragutze si cu piele roz,nu cu blana k mamutul din ice age

Zuzele spunea...

apropo, de par..mi-am amintit ceva scarbos... am vazut-o pe oana roman la un eveniment monden, imbracata in fusta pana la genunchi si cu parul de 1 cm pe picioare...YAC! arata oribil!

Zuzele spunea...

Ce noroc ca sunt neagra pe maini si nu se vede deloc parul, care oricum e foarte rar si mic.... Am prietene care se chinuie foarte mult. Dupa ce incepe sa le creasca, au ca niste snepi pe maini, sunt foarte aspre ....Naspa.

Cat despre spalatul pe cap....nu accept nicio scuza! Mai am momente cand ma doare foarte tare capul sau sunt racita si aman spalatul pentru a doua zi, dar nu ma prezint sub nicio forma la evenimente cu uleiul in cap....

Stii ce nu suport, iarasi sa vad la femei_ MUSTATA!!! Stiu o doamna care apare frecvent la TV si care are o mustata de invidiat :)) O injura toate fetele de la cabinele de machiaj ale televiziunilor, ca nu mai stiu cum s i-o acopere cu pudra :)) Zuza O

SoSheSays spunea...

Da...sunt de acord cu tine Adela. Parul pe maine daca e deschis la culoare si foarte, FOARTE putin nu e deranjant dar nu stiu cum naiba, imi cer scuze unele persoane stau asa cu padurea pe maini, sincer!!! e culmea....E mare lucru sa te faci cu un epilator??
Am probat azi la standul cargo niste farduri dragute. :)

Zuza O spunea...

PS: Si mie mi-a facut o adevarat placere sa te cunosc!!!!!!

Magda spunea...

DA.nu exista scuza pentru nimeni siiii mai ales pt o "diva".
referitor la parul de pe maini:nu de mult timp ma epilez si eu pe maini desi aveam parul foarte scurt,deloc vizibil.dar m-am decis sa scap de pufisorul acela pentru ca nimic nu se compara cu pielea fina dupa epilare.in plus asa mi se pare frumos si elegant pentru o femeie

Magda spunea...

si cum a fost fetelor la lansarea cargo+sephora?povestiti-ne ceva noutati.
apropo...azi am aflat ca exista sephora si in pitesti.este situat tocmai in carrefour la capatul orasului dar e bine si asa.

Petty spunea...

Apropo de unghii, tin minte si acum sfatul dirigintei din liceu care ne spunea ca decat sa avem oja sarita, mai bine curatam unghia si o lasam asa, deci e o chestie elementara, ca de altfel si faza cu parul nespalat si parul pe maini. Imi amintesc ca am avut mai demult o intalnire cu un tip, si normal ca eram epilata pe mana si m-a uimit cand a rasuflat usurat...ce bine ca te epilezi pe maini!!! si de atunci am ramas fixata pe chestia asta pentru ca nu realizam cat de important este epilatul pt barbati :))

adela sirghie spunea...

buna seara, petty si bine ai venit pe beautynews!
eu cred ca daca nu te epilezi pe maini, sincer, degeaba te epilezi pe picioare.
efectul, in ochii barbatilor, e la fel: dezastruos.

adela sirghie spunea...

pt zuza g: stiu ca tu ai fost foarte revoltata in cazul diva a!
si ai dreptate!

adela sirghie spunea...

pt Elisa: mai bine te duci nemachiata la eveniment decat cu par la vedere, cu unghii nasoale si cu parul unsuros!
de fapt mai bine nu te duci deloc...

adela sirghie spunea...

pt zuza: dar cine e...diva cu mustata?

adela sirghie spunea...

pt gaby: da, sunt momente in viata in care intarzii epilatul. dar nu lasi aceste amanunte la vedere cand te duci la un cockteil de exemplu. nu conteaza daca esti diva sau nediva (aici sunt absolut sigura ca esti de acord cu mine)

adela sirghie spunea...

pt madalina: daca ai par pe brate, simplu, trebuie sa il epilezi sau a porti maneci lungi. cand e vizibil, e dizgratios
daca nu se vede, normal, nu ai de ce sail epilezi.

adela sirghie spunea...

pt tatiana: CORECT!

adela sirghie spunea...

camelcutza: stiu fete care se tem foarte tare ca daca se epileaza pe maini le creste o padure! nimic mai fals.
are cum apar aceste tabu-uri?

adela sirghie spunea...

pt beauty:am scris un review despre cargo, mi-au placut si mie foarte mult machiajele si ambalajele lor vintage.

adela sirghie spunea...

pt magda:so chic so cute so young!

Alexa spunea...

Dar fetele de la machiaj de ce nu ii si epileaza mustata divei? Sau opune rezistenta? Mie mi se pare ca acoperita cu pudra, se vede si mai dizgratios, cel putin face to face.

Intr-adevar foarte jenanta aparitia de la eveniment. As fi curioasa sa stiu cine e diva A, dar poate nu da bine. Insa e amuzant ca intr-o poveste codificata: zuza G, zuza O, diva A. :)

adela sirghie spunea...

pt Alexa: m-am gandit ca e mai bine sa ii las aceste detalii zuzei G, sa le dea la ea pe blog, la mondenitatile savuroase, pe care le citesc zilnic, pe dive de carton.
cred ca nu este indicat sa parasesti domeniul pe care l-ai ales.
stiu ca pe partea de monden sunt infiniiit mai multe clickuri si comentarii de o mie de ori mai savuroase, asa ca va invit cu mare drag pe blogul dedicat divelor de carton.

adela sirghie spunea...

pt Alexa: PS sigur ca ne vedem la un ceai la carturesti si iti dezvalui identitatea divei A!

Alexa spunea...

de-abia astept :)

Magda Vacariu spunea...

Frida Kahlo avea si mustata si sprancenele imbinate si se mandrea cu asta, judecand dupa numeroasele sale autoportrete. Probabil avea si par prea mult peste tot, dar cui ii pasa parul ei de brate sau picioare, cu un asemenea talent si personalitate?

adela sirghie spunea...

Da, asa este sunt si femei care nu se sfiesc. Ultimul exemplu care imi vine acum in minte este Mihaela Geoana, sotia lui Mircea Geoana care a si aparut in Libertatea cu poza maaare, pe prima pagina, cu mustata negruta-negruta la vedere.