marți, septembrie 29

insprancenatele iubiri



Cea mai mare bucurie de la lansarea Benefit a fost ca am avut parte de un pensat di granda, facut de o specialista, o frantzuzoaica blonda, fina, care face treaba aceasta de vreo 18 ani. Si o face cu dedicatie si talent. Am vazut cu ochii mei cum transforma chiar si cele mai ciudate forme de sprancene in arcuiri frumoase, flatante pentru fizionomie, asa ca m-am asezat frumos la coada. Cred ca am fost a douazecea fata, dar asteptarea a meritat. Cunosc in principiu regula sprancenelor, dar imi este foarte greu sa o pun in practica, asadar, din cand in cand trebuie sa ma programez pentru o vizita la salon. Nu, nu am venit acasa cu sprancenele Angelinei Jolie, care au fost votate cele mai frumoase din lume, insa la final, si ale mele parca radeau fericite in oglinda. Fina frantzuzoaica de la Benefit mi le-a masurat, le-a dat cu un ulei protector special, le-a taiat si a epilat cu gratie niste parti mititele care ei i se pareau in plus. Apoi a luat un fard special creat, brow zings(il puteti testa si voi la standul firmei din Sephora, in light, medium sau dark), a umplut cu pensula golurile si a accentuat arcul. A dat arcului un plus de luminozitate cu un creion moale, de o culoare rozaliu laptoasa, light brow, pe care l-a difuzat discret sub radacina sprancenelor, accentuand din mijloc pana catre tample, apoi a fixat firele mai rebele cu speed brow, un gel cu aplicator pentru fixare rapida (disponibil in trei nuante).
La final, aveam exact sprancenele pe care le doream: bogate, puternice, conturate, dar delicate si feminine. Desi am citit peste tot ca trendul Fall 2009 in materie de eyebrows este nude(da, ati citit bine, se poarta sprancenele pale, almost invisible, brrrrrrrr) eu ma declar impotriva lui si jur ca sprancenele frumoase sunt cele accentuate.

20 de comentarii:

natty spunea...

greu cu sprancenele - eu mi le fac la salon o data pe luna si in rest zilnic mai pensez un fir, doua :(

offtopic: te-am gasit in the one de luna asta - felicitari!

face referinta la tine si la
blogul tau lioara bradu - nu am stiut ca sunteti prietene, mie imi place foarte mult de ea, este printre putinii beauty editor care chiar scrie ceva nu numai copiaza din comunicate de PR :)

Suri spunea...

I luv sprancenele arcuite, eu am aceasta indemanare deci la 2 saptamani trebuie sa merg la cosmeticiana, nu e rea dar nici the best, acceptabila .... acum 10 ani am dat peste una care mi le facea perfect, dar nu-i placea sa penseze, am tot urmarit-o pana cand i-am pierdut urma, inca o mai caut prin saloane :))

adela sirghie spunea...

natty, si eu smulg zilnic cate un fir, doua, trei. nu pot rezista cu ele crescute.
la salon merg o data la cateva luni, cand cosmeticiana le si tunde. tocmai ma gandeam sa merg saptamana aceasta la Ela, sa mi le "cizeleze", dar aseara, toate fetele veneau fericite de la pensat, asa ca m-am inscris si eu pe lista.
Si Ela mi le facea la fel, dar ea nu folosea deloc ceara, aceasta a fost o noutate pentru mine.
P.S. Lioara mi-a facut o foarte mare bucurie, intai cand mi-a spus ca imi citeste blogul si apoi cand a mentionat asta in The One:)
Ea a fost dintotdeauna cea mai originala si mai cunoscuta dintre beauty editors, cred ca ar trebui sa devina brand.

adela sirghie spunea...

pt surry: bine ai venit pe beauty news!
te astept cu mare drag si la testimonials, sper sa iti faca placere.
xoxo

Alexa spunea...

La Ela? Si eu ma duc la o cosmeticiana Ela, nu stiu daca este vorba despre aceeasi persoana, dar este foarte priceputa la sprancene. La mine a avut material pe care sa lucreze, dar am vazut niste tipe aproape fara sprancene dupa ce si le "jumulisera" (of foarte multe fac asta) si chiar realmente m-am mirat ce a putut sa scoata din ele.
Mi-am cumparat de la ea si un fard de sprancene, foarte usor de folosit..Pacat ca am reusit performanta de a il sparge :), dar il pot folosi si asa, mi-e mila de el sa il arunc..

Unknown spunea...

Ce tare, chiar ma gandeam de vreo saptamana incoace sa imi iau highligher-ul pentru sprancene High Brow, tot de la Benefit.

N-am apucat sa ajung la Sephora ca sa il testez, dar din ce am vazut pe site-ul lor, e un creionas simpaticut de felul lui, intr-o nuanta pastelata de roz. Tot ezit daca sa il iau sau nu, nu stiu daca isi merita investitia. Nu de alta, dar si un fard iluminator are teoretic acelasi efect.

Pe tine te-a desfatat mica frantuzoaica cu produsul asta?

adela sirghie spunea...

Alexa, cred ca este aceeasi.
e vorba de un salon mic, in Piata Maria Rosetti.

adela sirghie spunea...

bine ai venit pe beautynews, Raluca!
exact despre acest creion este vorba.
L-am testat si l-am si primit cadou aseara (lucky me!)
eu folosesc mereu tot felul de iluminatoare pentru ca am cearcane si ochii putin adanciti
l-am testat intai in aprilie cand a fost lansarea Benefit in Romania, dar si la standul Sephora de pe Magheru.
neaparat sa il incerci si tu, pentru ca numai asa iti vei da seama daca face ceva mai mult decat iluminatoarele obisnuite. mie mi se pare ca da.
te invit cu mare drag si la testimonialele de pe beautynews daca iti face placere!

Magda spunea...

eu am spranacenele cam rare si la cea dreapta am si un semn vizibil din copilarie.so...sunt cam greu de pensat.le fac la salon la cateva luni cand le gresesc forma si zilnim mai smulg si eu un fir doua ca imi cresc repede.ma duc la o doamna care din cate stiu mai pensa si vedete desi salonul unde este acum nu e de fitza deloc.sunt foarte multumita de ea,nu foloseste ceara decat penseta dar mi le contureaza foarte frumos.incearca ea sa ma convinga sa mi le tatueze putin unde am golul acela dar costa destul si in plus nu as vrea sa par artificiala.

adela sirghie spunea...

magda, cu creion ai incercat? sau fard inchis la culoare?
ar putea fi o alternativa fericita

Magda spunea...

am incercat dar mi se pare ca mai rau iese in evidenta si ca sunt ciudata.ma gandeam ca atunci cand ne vedem sa mergem la sephora si sa-mi mai arati tu ce folosesti pentru sprancene ca la geluri si creioane pentru asta chiar nu ma pricep.

adela sirghie spunea...

merg oricand, cu mare drag, la sephora!

geanina spunea...

...nu vreau sa fiu carcotasa dar se spune ca ceara este total interzisa in jurul ochilor pentru ca slabeste muschii in timp ...s-ar putea sa fie asa - asta pentru ca este o zona sensibila. Eu gasisem o tipa foarte ok la sprancene care ma si epila insa am renuntat sa mai merg din motivul in cauza ...nu de alta dar parca nu imi doresc ca la 35 de ani sa imi fac blefaroplastie :d acum am aproape 24

adela sirghie spunea...

Geanina, am auzit si eu aceasta varianta.
insa vad ca si Anastasia Soare foloseste ceara lichida pentru sprancene, iar la ea vin sute de vedete de la Hollywood.
Pentru mine a fost prima oara cand am fost pensata in acest mod.
O sa ma mai documentez, o sa mai intreb si alte cosmeticiene ce parere au.
Presupun insa ca excesul folosirii acestei metode ar putea fi daunator, nu neaparat un aranjat la cateva luni.
Cu ceara e mai rapid, cu [penseta este mai dificil si ia si mai mult timp.
Ramane sa ne mai documentam...

Anonim spunea...

va dau un sfat eu am avut sprancenele in ultimul hal, de fap aproape nu mai aveam deloc si asa am ajuns la ELLA la salon care e cea mai tare cosmeticiana pe care am cunoscut-o si o tipa super ok, va recomand sa incercati si veti deveni dependente!puteti sa va uitati pe ella-style.ro

adela sirghie spunea...

pt Anonim: daaa, Ela este foarte buna.
Si eu tot la ea merg de obicei.
Am savarsit o mica tradare cu fata de la Benefit:)

Magda spunea...

si cat costa la Ela sa-mi fac si eu sprancenele?
sunt foarte multumita de doamna la care merg dar din pacate acum m-am mutat si stau departe de salonul ei ...si totusi in urma unei experiente neplacute cu o alta imi e teama sa schimb cosmeticiana.

adela sirghie spunea...

e mai scump decat la alte saloane, 40 sau 50 Ron.
poate are preturile pe net...

Alexa spunea...

50, am fost si eu zilele trecute...

Anonim spunea...

salon ella-style se afla pe str.c.a roseti nr.46 o calitate ireprosabila a serviciilor oferite.