luni, septembrie 7

L'Erbolario in Romania


M-am intors acum o ora de la lansarea L'Erbolario in Romania. Sunt produse naturiste, care au la baza pasiunea pentru plante si calitatile lor vindecatoare. Creatorii gamei, Franco Bergamaschi si sotia sa, Daniella Villa, biochimist, din Lombardia, au avut ca punct de plecare principiile fitoterapiei clasice, dar au ajuns in vremurile noastre sa creeze produse naturiste ce pastreaza echilibrul dintre secretele naturii si cele mai avansate tehnologii cosmetice. Ma declar indragostita de toate produsele pe care le-am incercat in aceasta seara. Toate au la baza uleiuri vegetale proaspat extrase din plante, apa de flori si ierburi distilate picatura cu picatura, sucuri de plante extrase cu infinita rabdare de mestesugari si esente daruite generos de mama natura.

L'Erbolario are acum in portofoliu peste 500 de produse, pentru ingrijirea tenului, parului si corpului, dar si unor nevoi speciale prin gamele pentru tenul impur(gras si cu imperfectiuni), deshidratat, antirid, pentru tratarea celulitei si a lipsei de fermitate corporala, dar si machiaje obtinute din petale de flori.
Eu am primit cadou la plecare trei produse minunate din gama cu esenta de lacramioare: un parfum, un talc parfumat si o spuma pentru baie. Promit un review dupa ce le incerc pe toate pe indelete! Produsele se gasesc numai la Sensiblu.

18 comentarii:

Zuzele spunea...

ce dragut arata produsele! chiar nu stiam de ele, dar se vor gasi la sensiblu din cate am inteles, asa ca o sa le fac o vizita zilele astea :) pana atunci, le-am cautat pe net si m-au impresionat placut. din cate se scrie, par destul de naturale, cu multi compusi din plante, fructe, legume :) ca si preturi, sunt in genul l'occitane, din cate am vazut pe un site. cred ca m-ar coafa un sampon si un balsam. sa ne spui cum sunt produsele incercate de tine!

adela sirghie spunea...

eu mi-am luat o masca foarte buna pentru ten gras de la L'erbolario acum vreo 5 ani, cand am fost in Italia. Am intrat intr-o Erboristeria (s-ar traduce Ierbararie, cred, o denumire care pe mine ma incanta), plina ochi cu creme si lotiuni pe baza de plante, flori, fructe.
Gasesti Erbolario numai in Sensiblu din Piata Romana deocamdata, cred ca mai dureaza putin pana aprovizioneaza farmaciile. Ca pret mie mi s-a spus ca sunt cu 20% mai ieftine decat L'Occitane, pentru ca au un packaging simplu, gen vintage.
Am incercat parfumul de lacramioare de dimineata, asa ca in jurul meu miroase a primavara!

Magda spunea...

foarte dragute vintage asa cum sunt.vreau primavara inapoi cu miros de lacramioare,iarba verde si fluturasi...

adela sirghie spunea...

arata foarte bine
ma declar inamorata de ele
cat priveste primavara, mai avem un pic de asteptat
dar vom avea in schimb ceaiuri aromate, turta dulce cu scortisoara, filme, zapada si colinde.

madalina spunea...

nu stiam ca exista astfel de produse. multumesc pentru toate noutatile pe care le expui aici!

adela sirghie spunea...

:)

Zuzele spunea...

ce dragut trebuie sa fie oarfumul cu lacramioare. Ti-am zis mai demult ca mie imi place mult unul de la Caron, Muguet de Bonheur, cu lacramioare, dar este mult prea scump pentru bugetul meu actual. m-ai facut curioasa! o sa merg sa miros si eu parfumelul tau!

adela sirghie spunea...

si eu am incercat parfumul de lacramioare de la caron.
mie mi se par compatibile
anyway, trebuie neaparat sa vezi produsele de la l'erbolario!

Anonim spunea...

Gasiti produsele in sensiblu Romana. Un corner intreg si multe mostre ca sa puteti testa si ce nu cumparati :)

adela sirghie spunea...

unde exact e sensiblu romana?
chiar nu imi amintesc.

Magda spunea...

cred ca este vorba de cel de la coloane,pe colt.unde sunt fornetti,meli melo,la trecerea de pietoni spre ASE.zic bine?

Anonim spunea...

Am incercat apa de parfum lacramioare si ma duce cu gandul la gradina bunicii, cand eram mica...o gradina plina de narcise si lacramioare.

Pentru o seara ne neuitat alaturi de iubit, trebuie sa incercati neaparat irisul!

adela sirghie spunea...

irsiul este foarte senzual, l-am testat, ai dreptate, este pentru serile romantice de toamna.
parfumul de lacramioare era o mai veche dorinta, de aceea m-am bucurat ca un copil cand l-am primit:)

Anonim spunea...

Eu am primit cadou crema de corp de iris. Deci miroase fantastic, mirosul rezista 24 de ore, fara sa exagerez, nu mai ai nevoie de parfum, intra repede in piele si spre surprinderea mea hidrateaza foarte bine si hiratarea chiar e de durata. Si eu am o piele foarte uscata. Doar uleiul de masline a mai reusit aceasta performanta.

Anonim spunea...

va recomand crema parfumata de corp cu vanilia e zenzero si extract din flori de lotus e bestiala nu te mai saturi de mirosul ei e testata am luat-o direct de la sursa din italia dupa ce am primit una cadou produsele l"erbolario sunt cele mai bune din cate exista pe piata la ora asta dai un ban dar stai in fata cum se spune nu va zgarciti la ceva ce intr-adevar isi merita banii eu le folosesc deja de 2 ani sampon si balsam de par care la fel sunt cele mai bune va spun merita banii si o sa fiti adevarate doamne au un parfum discret si totodata face pe orice sa intoarca capul dupa tine.numai in farmaciile sensiblu se gasesc la noi in romania

Anonim spunea...

Am intrat ieri la Sensiblu cu o prietena si am ramas putin la standul L'erbolario. Mereu am cautat un parfum cu miros de lacramioare... Nu ma dadusem cu nimic parfumat ieri, asa ca l-am incercat sa vad cat de mult persista. Cred ca o sa il cumpar. Tie ti se pare ca rezista? Eu am simtit si azi dimineata putin miros...

adela sirghie spunea...

Da, la mine rezista... si eu am fost fermecata de el(inca mai sunt!)

Anonim spunea...

Va recomand sa incercati samponul cu miere de albine si masca din aceeasi gama!! Singurele care au reușit să repare parul meu degradat....