joi, septembrie 3

schimbare de look (nu mai sunt o fata cuminte!)


Nu am reusit niciodata sa respect tendintele in materie de machiaj. De fapt nici nu cred in ele. Pot sa port albastru indigo daca imi face placere si cred ca mi se potriveste, sa accentuez cu verde pana concurez cu Zana Padurilor, sau sa fiu the golden godess in orice moment mi se nazare, fara sa vad asta in reclamele perfecte de la Dior, Chanel, Lancome. Dupa 6 luni in care am consumat vreo doua glosuri, mi s-a facut subit dor de clasicul baton de ruj rosu. Asa ca am incercat tot ce mai aveam de anul trecut si am constatat ca toate nuantele de rosu moscovit, merlot, burgundy, fructe de padure, cirese negre sunt foarte potrivite si pentru starea mea de spirit si pentru tendintele actuale care dicteaza buze provocatoare, focoase, misterioase. Asa ca in seara aceasta am probat un ruj cam ca cel din imaginea de mai sus. Rezultatul? Am devenit brusc vizibila pentru sotul meu care se uita la un film la televizor. A clipit a mirare instantaneu si m-a intrebat daca plec undeva. Prin urmare, am decis sa imi schimb look-ul. Nu mai vreau glosuri, nu mai vreau nuante de fata cuminte.
Tu cat de cuminte esti?

13 comentarii:

loredana spunea...

buna
as vrea sa te intreb cum ai facut bennerul pt blog?imi lasi un raspuns pe blog la mine te rog?

adela sirghie spunea...

hello loredana, bine ai venit pe beautynews!
bannerele mele au fost facute de doua bune si inimoase prietene virtuale, not-beautiful-enough si cyanilla latte, carora le multumesc din suflet inca o data pentru ajutor!
ele semneaza din cand in cand comments, le poti gasi foarte usor.

adela sirghie spunea...

evident, ti-am lasat si raspuns pe blogul tau, dar am scris comentariul de mai sus pentre cele doua fete minunate care m-au ajutat, ruxandra si cyanilla, desi nici macar nu ne cunoastem.
asadar, prietenia virtuala chiar functioneaza!

camelcutza spunea...

mie-mi plac foarte mult nuantel de rosu pentru buze,dar din pacate,avand buzele groase,arat destul de vulgar,nu am iesit niciodata pe strada asa,esti o norocoasa ca poti purta rujuri asa frumoasa,in liceu,eram data dupa moda vremii cu un ruj maro,si mi-a zis proful de sport ca daca ma impiedic si cad,acolo ma lipesc:)

madalina spunea...

machiajul despre care se spune ca e strident, poate fi realizat cu multa arta. Important e sa stii cum sa-l aplici. Chiar si un ruj foarte rosu sau un eye-shadow foarte nuantat poate fi o alegere excelentadaca se portivesc ochilor si tenului tau. Eu am trasaturi conturate, de multe ori nu ma machiez si lumea crede ca am facut-o. Nu am apelat foarte des la un astfel de machiaj, iar cand l-am incercat,l-am aplicat seara.

adela sirghie spunea...

pt camelcutza:eu am vazut niste poze cu bad girl angelina jolie, era numai buze si ii statea super. Restul era nude, desigur, era imbracata minimalist, fara bijuterii
arata fantastic

camelcutza spunea...

si eu le-am vazut,arata fantastic,dar nu e si cazul meu,uita,promit ca fac o poza si o pun pe blog si o sterg dupa ce o vezi:P

adela sirghie spunea...

pt madalina: tu ai parul saten inchis, trasaturi fine, deci cred ca batonul rosu de buze ar fi un aliat de nadejde.

adela sirghie spunea...

pt camelcutza: da, sunt curioasa

SoSheSays spunea...

Eu sunt cam prea cuminte in ultima vreme..hmmm

adela sirghie spunea...

your choice, beauty!

Butterfly spunea...

Eu am buzele foarte subtiri si nu prea ma avantajeaza un ruj rosu, dar in ultimul timp am riscat si mi-am dat cu ruj mai indraznet, dar am aplicat peste un luciu in speranta ca mai capat putin volum :D. In ceea ce priveste sotul, pe mine m-a remarcat atunci cand m-am vopsit din blonda in roscata (si eu care credeam ca il dau pe spate cu blondul meu:))

adela sirghie spunea...

pe mine rujul rosu ma schimba total.
metoda folosita de tine cu gloss peste ruj mai inchis mareste volumul buzelor, asa este, dar daca ai buzele subtiri, nu exagera, este o particularitate a chipului tau.
mai bine accentueaza ochii, pometii, coafura...