joi, septembrie 24

Testimonial septembrie Bernard Cassiere facial


Pentru luna septembrie am pregatit o surpriza, un tratament facial de rasfat, adaptat tipului de ten al celei care il va castiga. Va rog mult sa imi trimiteti comentarii despre produsele Bernard Cassiere, sursa este site-ul firmei si salonul Dreamline din Bucuresti(www.dreamline.ro).Eu am incercat doua dintre tratamentele lor, cel cu lamaie pentru ten gras si Tribal, pentru tenul matur, ambele au fost relaxante si pline de beneficii pentru tenul meu. Deadline este 7 octombrie inclusiv.
Tratamentul poate fi efectuat numai in Bucuresti; in cazul in care castigatoarea va fi dintr-un alt oras, o rog sa ia in calcul o deplasare pana aici, deoarece premiul nu poate fi transferat la un alt salon.
XOXO

15 comentarii:

felicia spunea...

fantastic iarasi suntem pe aceeasi lungime de unda.De cateva luni tot caut un nou tratament facial(unde ma tratez eu au doar academie-groaznic),si ma tot uit pe site-ul dreamline la tratamentul cu lamaie,dar nu stiam brand-ul.Acum m-ai convins.
Tot cautand un alt salon de cosmetica (ma gandeam si sa lucreze cu produse Guinot),am dat cautare pe google Guinot,cu optiunea doar pagini in romana si mi-a aparut la rezultate si pagina ta de blog cu crema de ochi Guinot.Asa te-am gasit pe tine

adela sirghie spunea...

felicia, si eu ma bucur mult de aceasta potrivire!
daca alegi un tratament cu bernard cassiere, trebuie sa tii cont ca nu la aceste tratamente nu se face extractie.
xoxo

felicia spunea...

multumesc pentru informatie
Dar expunere la baie de aburi se face?
Imi poti recomanda un tratament cosmetic cu extractie?(brand-ul si salonul)
Am citit postarea ta cu brand-ul Kiehl's,eu am folosit si mai folosesc de la ei cu f.bune rezultate :1.Blue herbal cream -crema ptr. ten f.gras,cu ac. salicilic este f. buna vara.Are o consistenta diferita de ce am avut pana acum,este ca un fel de pasta.
2.Masca soothing gel-este o masca hidratanta,calmanta ptr. ten.mixt,pe care o folosesc dupa masca cu sulf 10% de la DDF,sau dupa enzyme mask(murad)
Azi am fost la sephora si am vazut ca au adus produsele Juicebeauty si in Romania.Incet,incet avem aproape toate brand-urile de afara si la noi.

adela sirghie spunea...

tratament bernard cassiere inseamna peeling profund, masaj, masti, creme. Dureaza in jur de o ora.
Un astfel de tratament nu include nici abur, nici extractie.
pana la urma si eu am fost multumita de masca pentru ten gras de la Kiehl's, dar cred ca ma asteptam sa fe mai spectaculoasa.
Eu incerc acum cateva produse de la juicebeauty, asa ca in zilele urmatoare va aparea o postare despre ele pe beautynews.
acum un an si jumatate am fost la Eden Spa si am facut un tratament cu extractie la Luciana, mi-a placut mult, dar nu stiu daca mai lucreaza acolo. Foloseau Pevonia Botanica.

Zuzele spunea...

pai hai sa ne gandim un pic...o individa de 27 de ani, disperata dupa cosmetice, ingrijorata ca i-au aparut riduri, hotarata sa investeasca in pielea ei, dezamagita ca nu are suficienti bani pentru asta, indragostita de orice sigla a unui cabinet de infrumusetare, dornica sa paseasca in incinta unuia si...pentru ca nu i-a mai ramas decat speranta, viseaza ca isi va permite vreodata sa stea o luna la SPA... sau macar o zi :)
PS: eu sunt asta si sunt usor de multumit...accept orice fel de tratament si sunt dispusa sa ma las pe mainile oricarei cosmeticiene care imi zambeste frumos :)

adela sirghie spunea...

vai zuza g, impresionant ca de obicei!
asa ca te asteptam si cu cateva amanunte despre bernard cassiere, ca sa stii de la bun inceput ca nu te lasi pe mana oricui:)

Zuzele spunea...

m-ai facut curioasa si am intrat pe site-ul salonului...
si, asa cum era de asteptat, m-am indragostit de tratamentul antiageing cu fructe rosii care promite reintinerirea pielii...fix pe gustul meu..

pentru cine nu stie...cam asa suna si costa 160 ron /sedinta:

Este nu numai un tratament antiageing ci si o bucurie a simturilor prim mirosul delicat al fructelor de padure.Este un tratament pentru combaterea primelor semne de imbatranire, pentru inbunatatirea sintezei de colagen si oxigenarea tesuturilor.Tratamentul contine un complex exclusiv de fructe rosii care reduce ridurile si protejeaza pielea impotriva imbatranirii datorita celor 3 principii active :

- Extract de coacaz negru si afine (actiune exfolianta)

- Extract de zmeura (Zmeura favorizeaza sinteza colagenului si tonifiaza)

- Extract de ulei de merisor (Anti-oxidant, pentru protectie, hidratant si emolient)

Deasemenea contine extract de hibiscus- efect de botox pentru a reduce ridurile de expresie


apropo de asta...pielea mea nu mai este luminoasa, imi pare ofilita..nu stiu..am devenit obsedata de uitatul in oglinda...si am comparat poze de acum 2 ani cu unele recente si m-a busit plansul :((
tot folosesc creme scumpe si degeaba, mananc si sanatos...:( sa fie din cauza stresului? adevarul este ca n-am prea avut momente de relaxare in ultimul timp...si parca nici n-am mai ras cu pofta de ceva vreme..lucru care am inteles ca face rau tenului..
mi-a intrat in cap ideea ca vreau peeling chimic..cred eu ca asta ar fi rezolvarea problemelor mele, dar am vorbit cu un medic estetician si m-a sfatuit sa renunt la asta, cel putin pentru cativa ani.
inseamna ca nu am scapare? :(

adela sirghie spunea...

da, zuza g., hmmmmm nu maI ai scapare....
esti o scumpete!:)

Zuzele spunea...

hmmm..nu stiu nimic despre produsele astea...
revin dupa un google...
m-am lamurit un pic...sunt pe piata din '91, contin extracte naturale de afine, lămâie, mentă, bambus, condimente, ciocolată pură,etc. Am inteles ca si-au conceput tratamentele pentru femeia moderna in lipsa permanenta de timp care nu isi permite sa zaboveasca mai mult de 1 ora la salon si ca efectele sunt vizibile imediat. Suficient spun eu, nu?

Alexa spunea...

Da chiar a fost draguta :)
Zuza, dar nu inteleg de ce sa renunti la peeling daca iti doresti asta. Poti incerca unul mai light sau mediu, cu acizi de fructe sau salicilic, nu ceva foarte puternic care sa te retina intre peretii casei pentru recuperare...

Magda spunea...

ce sa mai scriu eu ca zuza m-a dat gata si pe mine :P

adela sirghie spunea...

vaaai magda, asa de usor renunti?
as fi tare dezamagita daca nu as gasi un comentariu semnat de tine...

Magda spunea...

BERNARD CASSIERE este o companie profesionista prezenta în aproximativ 40 de tari din întreaga lume,inclusiv Romania. Gama de produse este foarte variata cuprinzând produse pentru tratamente faciale si corporale, ce contin extracte naturale de afine,bambus, lamâie, menta,condimente si ciocolata pura(mmmm!!!)care este comestibila deci poate fi gustata in timpul tratamentului.

Tratamentele sunt în primul rand adresate femeii moderne care nu are foarte mult timp la dispozitie.dureaza în jur de 1 ora,sunt foarte eficiente, iar efectele pot fi vazute imediat:1 ora de rasfat si tenul tau radiaza!nu mai vorbim de experienta multisenzoriala, vei fi purtata intr-o calatorie imaginara in jurul lumii,din Maroc in Japonia si Australia.

Se folosesc retete de frumusete din antichitate si ingrediente active naturale din intreaga lume.

O singura data am pasit intr-un spa unde am avut parte de un masaj suedez de relaxare,unul cu adevarat relaxant si de neuitat.ma bucur ca am descoperit lumea spa-ului consider ca pana nu ai parte de un astfel de tratament nu poti intelge de ce femeile adora sa se lase rasfatate de terapeuti in saloanele de spa din intreaga lume.
Cum a fost?pe langa faptul ca m-am relaxat total,m-am linistit,m-am eliberat de toate gandurile si problemele cotidiene dupa masaj eram plina de viata,ma simteam mai usoara,aveam energie,eram vesela.
In atmosfera aceea poti atinge un calm profund,te simti limpede si fericit,excat asa cum m-am simtit eu intreaga zi.
in dimineata urmatoare, pielea mea moale si catifelata pastrase inca mireasma de lavanda,miere,iasomie,rozmarin si trandafir salbatic.

as repeta de nenumarate ori acel masaj si sunt dispusa sa ma las cucerita si rasfatata si de alte tratamente atat faciale cat si corporale.nu imi doresc un anume tratament,toate ma fac curioasa so...incerc orice mi se ofera!

Ralu spunea...

La munca, colegii-mi spun "stres". pornind de la faptul ca vreau ca totul sa mearga bine...am devenit tot mai acaparata de ceea ce fac, si asta se vede, mai ales pe tenul meu, care din normal-uscat, a devenit gras, si asta ma omoara. La cosmetica, spre rusinea mea nu am mai fost demult, si am incercat cat de mult am putut, sa-mi intretin tenul, cum am stiut eu mai bine...insa de cand lucrez...acesta s-a transformat in gras. As fi foarte incantata, daca as avea parte de un tratament la acest centru.

Geanina spunea...

In primul rand felicitari si multumiri pentru initiativa Adela
E prima data si in cazul meu cand aud de Bernard Cassiere desi sunt in permanenta documentare despre mii si milioane de creme, cremute si alte cosmetice :)
Dupa prezentarea Magdei si incursiunea pe google pot da verdictul: imbietor si tentant.
Eu de cand m-am mutat la Bucuresti am avut o experienta foarte urata cu saloanele si nu era chiar ieftin: cam 100-140 de lei tratamentul asa ca m-am lasat pagubasa in a mai cauta. Ultima data dupa experienta de la salon a trebuit sa imi iau o zi libera de la job - pot sa ma iau de mana cu Cameron Diaz :))))
Acum m-am resemnat - oricum nu mai am nici bani sa merg pentru ca am ramas fara job de vreo doua luni asa ca acum ..am un ten de tipul un por = un punct negru care in plus a devenit uscat si tern de la cate chimicale am pus pe el si mi-au aparut si 3 riduri de expresie.

Ma bucur ca am gasit blogul pentru ca astfel mai aflu noutati. Mi-as dori ca pe viitor sa ne prezinti daca stii vreo metoda de ingirjire si pentru tenurile atipice pentru ca eu efectiv nu stiu ce sa mai fac la tenul meu tern, deshidratat dar cu puncte negre ( cosuri am foarte putine si culmea doar cand se inflameaza vreun punct negru).
Scuze daca a fost prea lung comentariul.