sâmbătă, septembrie 5

uleiul de masline chiar catifeleaza mainile


Ca sa nu ma mai simt tentata sa imi demachiez fata cu sapunuri solide si parfumate, am ales de data aceasta sa folosesc un gel lichid pentru maini de la Yves Rocher. Pentru mine Yves Rocher este o firma noua, dar si veche in acelsi timp. Veche pentru ca am descoperit-o in urma cu vreo 20 de ani, noua pentru ca folosesc relativ de curand mai multe dintre prdusele lor. Si mi-a placut tot ce am folosit pana acum, nu pot sa ma plang de niciun produs. Pana acum nu am mai avut niciun gel de spalat mainile de "firma", cumparam de la supermarket Fa cu miros de vanilie sau coco oil, sau Dove clasic, care se invarteau in jurul sumei de 10 ron- cred. Gel Lavant Mains de la Yves Rocher costa 24 ron, pret de catalog, dar am vazut ca uneori acolo sunt si promotii interesante, deci pretul poate fi modificat de la o luna la alta; dar oricum este cel mai scump pe care l-am avut pana in acest moment. E imbogatit cu ulei extravirgin AOC din Provence, apa de hamamelis bio si glicerina vegetala. Spala cu delicatete, fara sa usuce mainile, asa cum scrie si pe eticheta, iar mainile mele raman catifelate pana la urmatoarea spalare, chiar daca nu aplic intotdeauna crema hidratanta(cum ar trebui) Pompitza elibereaza o cantitate mica, dar suficienta de gel, mie mi se parea initial ca am nevoie de o doza dubla, dar nu este asa. Mirosul este chiar foarte placut si delicat, si aici mi-a fost teama ca va fi prea aromat si concentrat, dar iarasi am avut o surpriza placuta.
Voi ce preferinte aveti in materie de geluri de spalat mainile?

14 comentarii:

Gaby spunea...

Foloseam Dove săpun lichid înainte, acum am săpunuri naturale bio sau Dove solid pentru a-mi curăţa mâinile. Am folosit şi săpun antibacterian, dar când am citit că de fapt mişcarea de frecare a mâinilor distruge bacteriile şi nu neapărat săpunul antibacterian, am revenit la săpunurile normale şi cât mai puţin degresante pentru piele.

Magda spunea...

Adela tu iti demachiezi fata cu acest sapun?caut si eu ceva mai practic.mi s-a luat de demachiantul meu crema.
macar recomanda-mi un demachinat lichid,uleios si la un pret acceptabil :D
have a funny rainy day

Zuzele spunea...

la serviciu, eu am sapun lichid nivea! nu pot sa spun ca m-a dat pe spate pentru ca usuca mainile ca oricare sapun, cu toate ca pe el scrie ca nu. inainte am avut unul de la elmiplant, cu galbenele si aloe parca, si mi-a placut foarte mult! acasa am sapun solid de la maicutele din thassos :)) cu extract de mar si mirodenii. miroase foarte bine, are o spuma catifelata si nu usuca deloc pielea

Zuzele spunea...

adela, vroiam sa te intreb de mult: ai folosit ceva din cremele oanei turcu? stiu ca pe la saloane aveau crema de slabit si anticelulitica din gama ei si lumea spune ca este foarte buna. Eu n-am cumparat nimic de la ea, dar sunt tentata:)

adela sirghie spunea...

pt Gaby: eu ram tentata sa ma spal si pe fata cu sapunurile solide de maini, miroseau ademenitor...
totusi ma intre ce diferenta exista ingtre un sapun lichid sau solid de 10 ron si unul de 24 de ron, tu ai vazut vreuna?
pt Magda: pe fata ma demachiez acum cu 3 chenes din farmacie, o spuma foarte foarte fina. Am incercat ceva lichid si uleios de la Sephora, pt fata si ochi, intr-o sticlutza roz, foarte sic
pt zuzele: si mie imi plac cele solide, mai ales cele parfumate, dar ma tenteaza si pt demachiere, mai ales cand nu am chef de nimic, ceeea ce nu e indicat.

adela sirghie spunea...

pt zuzele: eu nu recomand deloc, absolut deloc cremele ei, pentru ca am folosit cateva si nu mi-au p[lacut deloc si chiar mi-au facut foarte rau
sa le iau pe rand
apa de roze de demachiat ochii pisca ingrozitor, chiar cateva minute dupa ce o foloseam
am avut gama ei pt ten gras si impur, cea cu propolis: lotiune crema demachianta, tonicul si crema, le foloseam impreuna. Imi inroseau fata, o umflau si o descuamau: aratam de parca eram fardata cu fond de ten roz, paream batrana si nefericita. Le-am folosit acum un an jumatate, doua saptamani fara sa fie niciun simptom de genul acesta, apoi dintr-o data a izbucnit problema. Initial am crezut ca mascara este de vina, sau fondul de ten. Le-am schimbat si s-a dovedit ca aceste creme cu propolis erau fatale pentru tenul meu. Cand m-am vazut asa urata rosie si unflata, am plans si am stat 3 zile in casa, timp in care am aplicat masti hidratante, creme naturale cu aloe vera, apa avene...dupa ao saptamana si-a mai revenit tenul
meu
am folosit si celebra crema anticelulitica cu camfor, dar la fel:inrosea pielea de pe picioare, o umfla, si nu am avut absolut niciun rezultat, mi s-a pari=ut ceva de genul frectie cu Diana la picior de lemn.
Deci mie produsele mi se par ingrozitoare, pentru motivele de mai sus.

Beatrix spunea...

^apropo de cremele anticelulitice,cea de la Life care si cea din magazinul Irinei Reisler sunt cele mai bune creme intalnite vreodata. AU efect termic,pielea intradevar se inroseste(doar pe moment)pielea devine mai ferma si celulita dispare putin cate putin. Dar mentionez..celulita dispare daca si noi adoptam un stil de viata echilibrat, Daca mancam aripioare de la KFC credeti-am ca nici o crema nu va ajuta:))

Ca sa fiu la subiect,eu folosesc gelul de dush pentru a ma spala pe maini atunci cand sunt acasa.Prefer mai mult aceatsa metoda decat un sapun,mie personal imi usuca pielea indiferent de tipul de sapun solid.Sapunul solid inca nu am incercat so..nu pot spune cat de benefic imi este sau nu.Totusi Yves Rocher nu are cele mai bune preturi,avand in vedere ca in Franta (tara mama)au oferte mult mai interesante/cadouri si reduceri substantiale.

adela sirghie spunea...

pt mika: mie cremele cu efect termic nu imi sunt potrivite absolut deloc. ma induc in eroare, cum ca ar fi eficiente si ar actiona, dar rezultatul este 0. dar nu am incercat decat crema cu efect termic de la ardes, deci cele despre care spui tu imi sunt necunoscute.
sa speram ca yves rocher va imbunatati sistemul din romania, pentru ca mie imi plac produsele lor.

Magda spunea...

Adela scuza-ma ca eu am scris pe langa subiect.eu folosesc DOVE,NIVEA,PROTEX,FA (din acela cu miros de trandafiri sau ceva de genul care miroase f bine)sau orice sapun miroase ademenitor.exista o diferenta intre un sapun de 10 lei si unul de 24 dar nu este intotdeauna asa depinde si de pretentia fiecaruia.

adela sirghie spunea...

la dove si fa am vazut ca dozatorul lasa o cantitate mai mare de produs, iar la yves rocher, mai mica.
deci concluzia mea a fost ca la yves rocher gelul este mai concentrat

Unknown spunea...

Uleiul de masline hidrateaza in profunzime deoarece are in compozitie vitamine, minerale si proteine; este indicat pentru pielea uscata

adela sirghie spunea...

da, valentina, parca ar fi un panaceu universal.

o-felie-de-liliac spunea...

Adela, ai folosit vreodata ceva de la Bottega verde? ma gandesc sa-mi iau o crema si vroiam sa stiu ce parere ai despre firma. :)
te pupo :)

adela sirghie spunea...

pt o-felie-de-liliac: de la bottega verde am un deodorant pentru picioare si niste saruri pentru relaxare, tot pentru picioare. Sunt bune ambele. Dar nu stiu mai nimik de cremele lor.
Dintre cremele de farmacie eu simpatizez f mult cu Lierac, am si avut cateva review pe blog si chiar si un testimonial.