sâmbătă, decembrie 12

fetele cu sanii mici sunt ubercool. iata dovada


Iata doua fete cu stil: Kate Moss si Sasha Pivovarova. Celebre, bogate, cu sanii mici, adorabile.
Mie mi se par o sursa de inspiratie ubercool.
kate pozeaza in fata rea, Sasha e diafana, parca s-a nascut din roua florilor.
sau viceversa
so...free your mind!

14 comentarii:

Anonim spunea...

in sfarsit pot sa mor linistita....:)). pana cum eram putin complexata nu pt ca am sanii mici ci pt ca nu imi place forma lor .eu vroiam sani rotunzi dar ai mei sunt in forma de para.Am cautat pe net poze cu cate moss si alte fete cu sanii mici si vad ca si sanii lor au aceeasi forma.si nu le e rusine cu ei.deja incep sa ma simt mai bine cu ai mei:P

adela sirghie spunea...

bookwormm, am o rubrica, personal beauty icon se numeste, o gasesti la etichete, pe dreapta.
o sa vezi acolo numai poze senzationale cu fete cu sanii mici:)

SoSheSays spunea...

Asa e sunt frumoase, pana la urma nu pnag prea tare decat ca nu am tenul lor.

adela sirghie spunea...

Beauty, sunt sigura ca si ele, la randul lor, se plang de cate ceva:)

Magda spunea...

si mie imi plac aceste fete rele.sunt misterioase si sexy

Zuzele spunea...

eu raman la ideile mele ca o femeie cu sani emana sexualitate si senzualitate, este femeie cu adevarat si nu scandura fara forme :(

Bisoux spunea...

aceeasi problema...sani mici, dar sunt f mandra de ei si de forma lor... desi ca sa fiu sincera... un decolteu bogat ajuta cateodata... si stim cu toate acest lucru :)

Alexa spunea...

Mie mi se par fetele astea mult prea slabe...lui kate moss i se vad efectiv toate oasele...nici nu este de mirare ca au si sanii foarte mici. Ar fi amuzant sa vezi o pereche de sani imensi atasati la un corp atat de firav. :) Foarte fals si disproportionant ar fi. Cred ca am putea studia anatomia pe ele, cu un minimim de efort.
Dar da, si mie personal imi plac mai mult sanii mici si rotunzi.

Lovely spunea...

De acord cu zuzele..insa exista si exceptii dar alea tin mai mult de personalitate.Desi aproape dreapta mie imi place mult de Keira Knightley!

Silvia spunea...

sasha e divină....
în general, cam toate modelele au sânii mici. excepţia o constituie cele de lenjerie. nici nu ştiu dacă sunt tunate ori ba, dar cele de la VS sunt perfecte...preferata mea e Doutzen Kroes :)

Ella Gheorghiu spunea...

Uneori chiar pot spune ca le admir mai mult pe cele cu sanii mici caci se intampla ca multe dintre ele sa aiba o persoanlitate fulgeratoare...si eu fac parte din aceasta categorie a unui bust timid.Din cand in cand mi se mai urca gargaunii la cap ca sa zic asa si ma gandesc daca as avea acum bani,mi-as face sau nu implanturi mamare...insa ma gandesc la dureri si riscurile la care te expui si gandul se indeparteaza de mine subit....nu imi plac persoanele cu un bust exagerat,insa gen Eva Mendes sau Angelina Jolie mi se par perfecti...acum incerc si eu sa ma plac asa cum sunt caci daca Dumnezeu m-a facut asa,sigur stia El ce facea...

Aytana spunea...

Adela iti citesc de vreo saptamana blogul te felicit pt rabdarea si dedicatia de care dai dovada si iti multumesc pt sfaturi.

Nu ma pot abtine sa nu comentez acest post.Sunt fericita posesoare a unui bust generos vis-a-vis de care de-a lungul timpului am avut mereu sentimente contradictorii.
Nu cred ca e sanatos sa generalizam "fetele cu sani mici sunt ubercool yesssss cele cu sani mari nu mai sunt in trend"...
Da, un barbat intotdeauna o sa isi piarda ochii intr-un decolteu generos.
Dar totul tine de personalitatea nostra,de ceea ce suntem noi in final cu sani mici sau mari.

Am auzit insa putini barbati sedusi de farmecul modelelor tip scandura cum a mai spus cineva aici.
Implantarea in capul tinerei generatii a frumusetilor anorexice mi se pare cea mai proasta inventie a societatii.Fetite de gradinita care tin cure de slabire si tot felul de astfel de ineptii.

Cred ca ubercool e sa ne simtim bine in pielea noastra si asta se poate invata.
V-am pupat.

adela sirghie spunea...

Bine ai venit pe beautynews, Aytana! Eu am cateva prietene care au sanii mici si sunt cam nefericite din acest motiv. Stiu chiar fete frustrate cand vine vorba de "marime", multe si-au pus silicoane, altele spun ca nu au noroc in dragoste din cauza bustului mititel, altele strang bani sa isi faca multdorita operatie de augmentare. Eu incerc, pe aceasta cale, sa le spun tuturor fetelor, ca nu e nimic in neregula daca nu esti impresionant inzestrata de la Mama Natura in zona pieptului, ca sunt multe femei considerate stralucitor de frumoase fara a fi fi posesoarele unui bust plin. Ca nu trebuie sa suferi din cauza asta, ca nu trebuie sa te operezi si sa iti pui silicoane.
Departe, foarte departe de mine gandul ca sanii mari nu sunt frumosi. Sunt foarte frumosi, dar stie toata lumea: nu mai au nevoie de nicio prezentare, se prezinta singuri:)
Eu nu aam spus niciodata ca fetele cu sanii mari nu mai ssunt in trend, pentru ca ar fi neadevarat. Ceea ce vreau sa evidentiez este ca si fetele cu sanii mici sunt frumoase si cool si nu ar trebui sa isi mai faca probleme. Repet, majoritatea fetelor cu sanii mici sufera din aceasta cauza si cred ca este pacat. De aceea cred ca au nevoie de mai multe incurajari.

Anonim spunea...

[B]NZBsRus.com[/B]
Escape Crawling Downloads With NZB Files You Can Instantly Find HD Movies, Games, Music, Applications & Download Them at Electric Rates

[URL=http://www.nzbsrus.com][B]Usenet Search[/B][/URL]